• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 27 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Søndag Søn 4 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Søndag Søn 25 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar

Hockeyskolen 2021/2022

Lillehammer Ishockeyklubbs vinterhockeyskole starter lørdag 2.oktober kl. 10.00 i Ungdomshallen.

Vi håper i år å kunne tilby en fullverdig hockeyskole for nye og "gamle" barn på onsdager kl. 1730 - 1820 og lørdager kl 1000 - 1050 gjennom hele sesongen.

I år vil det være Gudbrand Sletten, Martin Holmbakken og Patrik Bäärnhielm som vil ønske dere velkommen til trening, og ha et ansvar for driften av årets skole.

Nytt i år er at kommunen presenterer Fritidskortet, noe som betyr at alle barn mellom 6 og 18 år, som driver organisert aktivitet kan få en redusert treningsavgift med 1000 kr pr halvår. Det vil si at dere som søker om Fritidskortet vil kunne få refundert den halvårlige treningsavgiften på kr.650 kr. Mer info ang dette finner dere her:

fritidskortet-lillehammer-som-pilotkommune

Hvis du ønsker å melde deg på årets vinterhockeyskole er det fint om du fyller ut det elektroniske påmeldingsskjemaet via linken under:

Påmeldingskjema

Hvis du ikke får det til å fungere, tar vi påmelding ved oppmøte.

For at tilbudet skal bli best mulig for både barn og voksne er vi også i år avhengig av å få litt hjelp av dere foreldre. Om du har lyst og mulighet til å hjelpe til med f.eks. låneutstyr, hjelpe til på isen, Facebook \ hjemmeside, ordne kaffe \ frukt så skriv dette i påmeldingsskjema, eller ta kontakt med Martin, Gudbrand eller Patrik ifbm en trening.

Vi vil legge ut fortløpende informasjon ang vinter hockeyskolen på vår facebookside frem mot oppstart og gjennom sesongen. Skulle det være noe i mellomtiden kan du sende en privat melding via facebooksiden vår som du finner her:

https://www.facebook.com/search/top?q=lillehammer%20sk%C3%B8yte-og%20ishockeyskole

Spørsmål rettes til Martin Holmbakken på 41588472 eller til [email protected]

Mvh. Lillehammer Ishockeyklubb Bredde