• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 24 Februar Feb
Lørdag Lør 26 Februar Feb
Tirsdag Tir 1 Mars Mar
Torsdag Tor 3 Mars Mar
Lørdag Lør 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 8 Mars Mar
Torsdag Tor 10 Mars Mar
Søndag Søn 13 Mars Mar
Tirsdag Tir 15 Mars Mar
Torsdag Tor 17 Mars Mar
Lørdag Lør 19 Mars Mar
Mandag Man 21 Mars Mar
Onsdag Ons 23 Mars Mar
Fredag Fre 25 Mars Mar
Lørdag Lør 13 August Aug
Tirsdag Tir 16 August Aug
Lørdag Lør 20 August Aug
Torsdag Tor 1 September Sept
Lørdag Lør 3 September Sept
Tirsdag Tir 6 September Sept
Lørdag Lør 10 September Sept
Torsdag Tor 15 September Sept
Lørdag Lør 17 September Sept
Tirsdag Tir 20 September Sept
Torsdag Tor 22 September Sept
Søndag Søn 25 September Sept
Søndag Søn 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt

Sesongen over for L.I.K.

Det gikk dessverre ikke veien i den syvende og avgjørende kampen i Stjernehallen på fredag. Stjernen vant 7-5 og avanserte dermed videre til semifinale etter 4-3 i kamper.

Lillehammer kjempet seg heroisk tilbake fra 1-4 og utlignet til 4-4 i den tredje perioden. Men så scoret Stjernen to til og Lillehammer rakk bare å svare en gang, før den siste satt i åpent mål i et desperat forsøk fra Lillehammer sin side til å utligne og komme tilbake på nytt. Sesonger er dermed over for L.I.K.

Vi hadde selvsagt håpet på at det ikke skulle være over nå, men dessverre gikk det ikke veien i kvartfinalene. Lillehammer Ishockeyklubb vil takke våres fantastiske publikum og supportere for støtten! Dere stiller alltid opp, og oppslutningen på fredag er et bilde på det! Dere fortjener all honnør for tiden, entusiasmen, kjærligheten og støtten dere oss gir gang på gang ved å møte opp og være en del av oss, sammen med oss. Vi vil også takke våres sponsorer og samarbeidspartene for støtten og alle bidrag, uten dere hadde ikke alle de gode opplevelsene vært mulige! #heledalen

Hovedtrener Aleksander Smirnov takker også for støtten og oppsummerer sesongen slik:

-det er veldig lov å være skuffet og lei seg nå. Det er alltid tungt å avbryte sesongen så brått, spesielt når det er moro som mest. Hele laget, gutta og støtteapparatet er alle veldig lei seg for at det ikke gikk veien i kvartfinalene, men dere skal vite at vi gjorde alt vi kunne. Dessverre holdt det ikke denne gangen. Idretten er ofte brutal og vi føler det veldig på nå. Det gjenstår bare å se fremover og bygge videre på det gode arbeidet som er lagt ned denne sesongen. Vi har et godt hockeylag, med god stamme, mange gode og talentfulle spillere, norske og egenproduserte og lokale spillere. Vi har masse bra å bygge videre på. Nå skal vi summe oss litt sammen, før vi kommer sterkere tilbake, det er jeg helt sikker på. Jeg vil takke supportere og våres publikum for støtten gjennom hele sesongen. Dere er fantastiske og fortjener all honnør! Tusen takk til sponsorer og samarbeidspartenere også, dere er enormt viktige! Sammen skal vi bygge videre på laget og jakte nye gode opplevelser og enda bedre resultater, for det fortjener Lillehammer-by.