• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 11 September Sept
Torsdag Tor 16 September Sept
Lørdag Lør 18 September Sept
Tirsdag Tir 21 September Sept
Torsdag Tor 23 September Sept
Lørdag Lør 25 September Sept
Torsdag Tor 30 September Sept
Lørdag Lør 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lørdag Lør 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Søndag Søn 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lørdag Lør 23 Oktober Okt
Lørdag Lør 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 November Nov
Lørdag Lør 6 November Nov
Tirsdag Tir 16 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lørdag Lør 20 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lørdag Lør 27 November Nov
Torsdag Tor 2 Desember Des
Søndag Søn 5 Desember Des
Torsdag Tor 9 Desember Des
Lørdag Lør 11 Desember Des
Tirsdag Tir 28 Desember Des
Torsdag Tor 30 Desember Des

Trenerduo klar for L.I.K.

Vi har gleden av å presentere ny assistenttrener og fysisk trener i Lillehammer ishockeyklubb.

Lillehammer ishockeyklubb har ansatt Henrik Jacobsen som fysisk trener, og Anton Säll som ny assistenttrener.

Henrik Jacobsen er ansatt som fysisk trener, og skal jobbe med spillere fra u-18, u-21 og klubbens elitelag. Henrik har signert en treårskontrakt med Lillehammer Ishockeyklubb, og hans ansettelse er et samarbeid mellom Lillehammer Ishockeyklubb bredde, elite og Norges Toppidrettsgymnas. Han har over 20 års fartstid i sporten som spiller og trener, både i Lørenskog og Furuset.

"Jeg gleder meg kjempemye og er glad for at jeg allerede har fått kommet i gang med økter og planer for sommeren, så jeg kan ikke vente med å starte for fullt! Jeg føler dette er et sted hvor jeg kan utvikle meg som fysisk trener. Jeg hadde et mål om å jobbe for en klubb i Fjorkraftligaen etter endt utdannelse, så jeg er veldig privilegert som får jobbe her. Dette er det jeg har drømt om siden jeg startet som fysisk trener for 5 år siden, og det finnes ikke noe mer givende og motiverende enn å være med å veilede unge og etablerte spillere til å utvikle seg som både mennesker og idrettsutøvere. Mine ansvarsområder som fysisk trener blir å skape en rød tråd fra U8 til A-laget, optimalisere den fysiske formen for U15 til A-laget samt veilede de andre trenerne på sine respektive lag. Vi skal skape et nytt testbatteri for U18 til A-laget som er i tillegg til forbundets tester som vi i Lillehammer IK ser på som et verdifullt verktøy for optimal utvikling. Av det lille jeg har sett så har spillerne et godt treningsgrunnlag som er en god indikasjon for utviklingen utover sommeren. Alt i alt ser det bra ut etter første økt, og vi skal utvikle oss på alle fronter gjennom sommeren slik at vi er godt rustet til sesongen starter."

Anton Säll er ansatt som ny assistenttrener på A-laget. Han har signert en toårsavtale med klubben. Anton har jobbet som hovedtrener på vårt U-18 lag, og var ansatt på NTG. Han var med oss som assistent i siste del av sesongen i fjor, og blir nå offisielt A-lagets nye assistenttrener.

"Akkurat nå er min oppgave, sammen med Henrik Jacobsen, å forberede guttene, slik at vi er i så god form som mulig når vi starter i august. Hva som blir konkrete arbeidsoppgaver i sesong vil jo være noe vi må ta i samspill med hovedtrener, og hva han ønsker at jeg skal ha ansvar for. Jeg kommer til å ha ansvar for kommunikasjonen mellom A-laget og U-21, slik at spillerne som kommer opp, eller går ned føler seg ivaretatt. Jeg ønsker å få så mye ansvar som mulig, og virkelig være med å bidra. I arbeidet forventer jeg at vi har 22 sultne individer som kommer til hallen hver dag for å legge ned en innsats som skal gjøre seg selv, og hverandre bedre. Alt handler til slutt om å vinne neste kamp, og skal vi gjøre det over tid kreves det at alle er med å bidrar. Jeg har jo jobbet i klubben og ser at det er mange ting som gjøres bra, og som jeg håper vi skal fortsette å gjøre bra, og noen ting jeg ønsker å bidra til endring, som kan føre til forbedring. Som u-18 trener var mye av arbeidet basert på å skape gode vaner, lære spillerne hva som skal til for å lykkes, og gi dem de riktige verktøyene for å skape utvikling. For unge spillere er utvikling viktig, og man må som trener ha et lengre perspektiv. Som assistenttrener på A-laget så blir arbeidet å skape utvikling, men også se til at spillerne presterer på sitt ypperste hver dag. Som sagt så handler det til slutt alltid om å vinne neste kamp, så da må vi legge til rette for at de kan ta sitt spill til neste nivå. Jeg fikk jo muligheten til å være med litt i slutten av forrige sesong, noe som var veldig lærerikt og utviklende for meg. Det er på dette nivået jeg ønsker å jobbe, så at jeg har fått muligheten til å ta dette steget setter jeg stor pris på. Ved stort engasjement og bidrag med min kunnskap skal jeg vise at dette var et riktig valg av klubben, og jeg tror dette kan bli veldig bra. Jeg gleder meg masse til å komme i gang, og håper på en vanlig sesong, med et fullt Eidsiva Arena."

Dette er to veldig viktige signeringer for oss i Lillehammer Ishockeyklubb. Det å ha assistent, og fysisk trener på plass gjør at vi kan starte arbeidet mot ny sesong for fult. Henrik og Anton bidrar med stor kunnskap og kompetanse som vil være viktige fundamenter i hvor godt rustet spillerne er til å ta fatt på en ny sesong når Agugust kommer.

Sportsjef og daglig leder, Atle Svensrud gleder seg stort over de nye signeringene:

"Henrik blir veldig viktig for oss da vi har et mål om å bli best på utvikling. Den fysiske delen blir viktigere og viktigere for hvordan hockeyspillere utvikler seg. Det å på inn Henrik, som har kompetansen blir veldig viktig for videre arbeid med de fysiske egenskapene. Han blir en rød trå gjennom alle klubbens lag, noe som vil gjøre at vi kan utvikle spillere gjennom klubbens system, fra de begynner med hockey, til de spiller på A-laget. Anton kjenner vi fra før, og det blir godt å få han inn i trenerteamet på A-laget. Hans kunnskap skal bidra til utvikling, og han kommer til å jobbe litt på tvers av u-18, u-21, og A-laget. Hans kompetanse vil være med på å utvikle egne spillere, slik at de er rustet til å spille for A-laget over tid."

Den daglige treningen er allerede i gang, og lagene hadde sin første trening mandag 3.mai. Det er nå grunnlaget for en lang sesong legges, og vi skal gjøre vårt ypperste for å være klare når pucken droppes i august.