• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 4 Februar Feb
Torsdag Tor 16 Februar Feb
Søndag Søn 19 Februar Feb
Torsdag Tor 23 Februar Feb
Lørdag Lør 25 Februar Feb
Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Fredag Fre 3 Mars Mar
Søndag Søn 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Lørdag Lør 16 September Sept
Tirsdag Tir 19 September Sept
Torsdag Tor 21 September Sept
Lørdag Lør 23 September Sept
Torsdag Tor 28 September Sept
Søndag Søn 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 5 Oktober Okt
Lørdag Lør 7 Oktober Okt
Torsdag Tor 12 Oktober Okt
Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Lørdag Lør 28 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Søndag Søn 5 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov

Markedsnytt

Gutta er tilbake på isen for sin sesongoppkjøring, mens Øyvind og Rune på kontoret har drevet sesongoppkjøring siden forrige sesong ble stengt ned. Flere partnere er med og støtter L.I.K videre.

Enda en GULL Partner er med videre!

GK I NY DRAKT

Utvikling av ny visuell profil var en naturlig oppfølging av GKs nye konsernstrategi, som også hadde resultert i en ny identitetsplattform. Fundamentet for en ny merkevarestrategi var en tydelig misjon og visjon og forsterkede verdier på tvers av hele konsernet. På tampen av året lanserte GK nytt visuelle uttrykk. Ny logo og full overhaling av grafisk profil skal bidra til å posisjonere selskapet som et klimaforbilde og en pådriver for at byggenæringen skal ta sin del av ansvaret for det grønne skiftet.

VI BYGGER BÆREKRAFTIGE SAMFUNN FOR GENERASJONER

Som ledende totalteknisk leverandør og servicepartner sørger vi for at bygg fungerer optimalt gjennom hele livsløpet. Vi bidrar til energieffektive løsninger i nye, så vel som eksisterende bygninger og jobber med alt fra rådgivning og design til installasjon, drift og service. Våre tjenester inkluderer totalteknisk entreprise, teknisk drift, service og vedlikehold og energirådgivning og -ledelse.

G-KRAFTEN SKAL FORLØSES: GKS KONSERNSTRATEGI 2020-2025 LANSERT

GK har utarbeidet ny strategi for konsernets virksomhet i Norge, Sverige og Danmark for perioden 2020-2025. Konsernstrategien gir en felles, tydelig retning for hele konsernet og skal bidra til økt effektivitet, motivasjon og samhandling internt, samt økt lønnsomhet og konkurransekraft. Strategien har fått det interne navnet «G-Kraft» som handler om kraften vi skal ta ut fra det å være ett GK.

Velkommen til Hageland Lillehammer!

Hageland Lillehammer har vært Lillehammers gartneri i over 75 år. Du finner det hyggelige hagesenteret vårt nord i Lillehammer sentrum, og hos oss er du velkommen året rundt til en hyggelig handel og planteprat. Vi har et stort utvalg av kvalitetsplanter til hus og hage, i tillegg til mange lekre pynte- og interiørprodukter. Dessuten finner du alt du trenger av hageutstyr og tilbehør for å lykkes i egen hage her hos oss. Hageland Lillehammer har stor snittavdeling med dyktige blomsterdekoratører som setter opp nydelige dekorasjoner og flotte oppsatser slik du måtte ønske. Vi fører også stilige hagemøbler i kvalitet som tåler norsk vær og klima. Vi har ofte gode priser på utemøbler, så følg med og hold utkikk etter kampanjepriser og ekstra billige hagestoler, hagebord og utesofaer, sier Arnt Erik Andreassen.

Markedssjef Rune Kaadekilde Hansen i Lillehammer Ishockeyklubb er glad for å ha Hageland med videre, og håper hockeyfamilien legger handelen til vår Bronsepartner Hageland Lillehammer.

Bronsepartner Leve Hytter med ny avtale!

Leve Hytter med hovedkontor i Granerudveien 6 i Øyer er med Lillehammer Hockey videre, sier markedsansvarlig i Leve Hytter, Espen Harald Bjerke.

Leve Hytter baserer seg på tre grunnmodeller – Vy Standard, Vy med hems og Vy med underetasje. Alle modellene er laget for å kunne tilpasse seg hyttas beliggenhet og dine behov.

Hyttene våre holder en høy teknisk standard og har et moderne preg. Med karakteristiske store vindusflater og takutstikk. Vy passer inn i forskjellige miljø, enten du skal ha hytte på fjellet, hytte ved sjøen eller hytte i skogen. Hver modell kommer i mange størrelser og med flere planløsninger. Detaljene på hyttas interiør og eksteriør velger du selv. Det gir deg ei arkitekttegnet hytte bygget i kvalitetsmaterialer, av våre rutinerte håndverkere med millimeterpresisjon. Til en god pris.

Kontorleverandøren er med oss videre!

Kontorleverandøren er Lillehammer Ishockeyklubbs foretrukne leverandør av alt til kontoret, og vi er glad for å ha dem med videre sier Øyvind Berg i Lillehammer Hockey

Kontorleverandøren ligger på Hamar og Lillehammer med showrom og butikk i alle avdelingene. Hamar og Lillehammer ble etablert i 1992. I tillegg har vi en avdeling på Otta, forteller Roger Svenskerud. Vårt forretningsområde har fra starten vært hovedsakelig kontor- og datarekvisita, men etter hvert har kontormøbler/-interiør og kontormaskiner blitt en naturlig del av vårt sortiment.

Kontorleverandøren skal være en totalleverandør til kontoret med sterk lokal identitet. Kunden skal oppleve oss som en solid samarbeidspartner med høy fagkunnskap, fleksibilitet og servicegrad.

Linn Strandvik og Roger Svenskerud gleder seg over ny avtale med Lillehammer Ishockeyklubb.

Benytt dere av klubbens partnere!

Bravida er med videre!

Bravida gir bygninger liv – døgnet rundt, hele året. Vi gjør det ved hjelp av tusenvis av medarbeidere som installerer og vedlikeholder anlegg for energi, varme, kjøling, vann, ventilasjon og sikkerhet. Ting som bare skal fungere.

Bravida tilbyr tjenester innen elektro, rør og ventilasjon, og spesialområdene: sikkerhet, sprinkelanlegg, kjøling, elkraft og teknisk bygningsdrift, sier Stian Klophus i Bravida Norge som gleder seg til ny hockeysesong med Lillehammer Ishockeyklubb.

Gausdal Landhandleri har fornyet sin GULLPARTNER avtale!

Gausdal Landhandleri med hovedkontor på Lillehammer , driver totalt 23 varehus. Selskapet omsetter for over 1, 6 milliarder kroner og har nærmere 450 ansatte.

Gausdal Landhandleri gikk inn som partner for 2 sesonger siden, og har økt sitt bidrag underveis og er en av klubbens GULLPARTNERE.

Varehussjefen på Lillehammer Tore Thorsplass og Daglig leder i Lillehammer Ishockeyklubb er begge fornøyd med ny avtale.

Ny GULLPARTNER!

Salgssjef Øyvind Berg i Lillehammer Hockey Elite ønsker Daglig Leder i Medby as Lars Medby velkommen tilbake som GULLPARTNER i Lillehammer Ishockeyklubb.

Medby AS, din lokale rørlegger.

Med 17 års erfaring i rørleggerbransjen i Lillehammer valgte Lars Medby i 2002 å starte sitt eget rørleggerfirma, og det har resultert i en eventyrlig vekst. Medby as opererer i dag fra Lesja i nord til Hamar i sør, og har vokst til over 30 ansatte fordelt på tre avdelinger. Konseptet er basert på nærhet til kunden gjennom bred lokalkunnskap, og gode tilbud tilpasset lokal etterspørsel.

Om du bygger nytt. Renoverer eller bare skal skifte ei kran, så har vi kompetanse, både på produkter og monteringen.

Målsettingen er å være den beste rørleggerbedriften i nærområdet. Medby as skal fremstå profesjonelt og være en løsningsorientert samarbeidspartner. Gjennom å levere kvalitet, både håndverksmessig og på varene som monteres.

Medby as er nå en del av INSTALCO – Den ledende installatøren innen, El, Rør, Ventilasjon og kjøling.

MAXBO Lillehammer med ny avtale

Velkommen til Maxbo Lillehammer i Blåswixvegen 1 på Lillehammer, med et areal på 3500 kvm. Drive in der du kan handle tørt og innendørs hele året. Byggevarehuset med Lillehammers største gulvutstilling og største malingsavdeling.

På MAXBO Lillehammer møtes du av dyktige medarbeidere med høy fagkompetanse. Varehuset tilbyr hjemkjøring, utleie av verktøy og gratis utlån av tilhenger, ved handel i varehuset. Varehuset har et bredt sortiment av produkter til ditt prosjekt, og medarbeidere med flere års erfaring og bred kunnskap gjør sitt ytterste for å gi veiledning og råd.