• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 27 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Søndag Søn 4 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Søndag Søn 25 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar

Thomas Moe er ny assistenttrener!

Det er med stor glede vi kan offentliggjøre at Lillehamringen, Thomas Moe, er ny assistenttrener i Lillehammer Ishockeyklubb! 28-åringen har skrevet under på en ettårskontrakt.

Moe har L.I.K. som moderklubb og har tråkket i hallen så å si hele livet.

-Jeg startet på hockeyskolen når jeg var 3-4 år og gikk gjennom hele L.I.K.-systemet og via NTG til 1. divisjon og avsluttet med 3 år i Ringerike Panthers. Jeg har også en sesong som assistenttrener på et lag i Breddeavdelingen.

For Lillehammer Ishockeyklubb er det fantastisk å kunne signere lokale kapasiteter – selvsagt på spillersiden, men også på trenersiden. Moe er veldig takknemlig for oppgaven han har fått.

-Jeg er veldig stolt og ydmyk over å få denne muligheten. Jeg har vært veldig opptatt av klubben hele livet mitt!

Thomas har allerede én sesong bak seg i trenerteamet på A-laget. Forrige sesong var han videocoach og har dermed allerede samarbeidet tett med hovedtrener Pelle – et samarbeid han mener fungerte bra.

-Det samarbeidet fungerte veldig bra og han involverte meg mer og mer i løpet av sesongen.

Vår nye assistenttrener er kanskje ikke like kjent for alle, men 28-åringen beskriver seg selv slik.

-Jeg er en rolig person og ikke den som skriker høyest, men jeg leser spillet bra og er opptatt av detaljer.

Med en ny assistenttrener inn kan det gjerne følge med nye ideer og impulser også, men Moe er tydelig på at han vil være med å bygge videre på den gode jobben Pelle har startet.

-Det blir å bygge videre på systemet Pelle startet på i fjor. Jeg liker måten han vil at vi skal spille på.

Vår nye assistenttrener er gleder seg til det som venter den kommende sesongen.

-Jeg synes det var utrolig morsomt å være en del av trenerteamet i fjor, og har lyst til å utvikle meg videre. Være med på trenerkurs og se hvor veien går videre.

Atle Svensrud er også meget godt fornøyd med å ha signaturen til Moe på plass.

-Vi er veldig godt fornøyde med å ha Thomas på plass. Han er en lokal tidligere spiller som vi har trua på. Han kom inn som videocoach forrige sesong, gjorde sakene sine svært godt og hadde sånn sett en fin inngang - før han nå tar steget opp som assistenttrener. Vi ønsker også, så langt det lar seg gjøre, å holde en lokal profil på spiller- og trenersiden – der passer Moe godt inn. Mattias Andersson kommer også til å ha en rolle rundt trenerteamet. Trenerteamet for kommende sesong er dermed komplett med Hovedtrener Pelle Torstensson, Assistenttrener Thomas Moe, Fystrener Petter Leistad, Keepertrener Pecka Alcen og konsulent Mattias Andersson. Dette blir veldig bra, avslutter Svensrud!

Med det er det bare å glede seg til kommende sesong hvor vi har en ung, fremadstormende og vaskeekte Lillehammering som assistenttrener!