• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 24 Februar Feb
Lørdag Lør 26 Februar Feb
Tirsdag Tir 1 Mars Mar
Torsdag Tor 3 Mars Mar
Lørdag Lør 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 8 Mars Mar
Torsdag Tor 10 Mars Mar
Søndag Søn 13 Mars Mar
Tirsdag Tir 15 Mars Mar
Torsdag Tor 17 Mars Mar
Lørdag Lør 19 Mars Mar
Mandag Man 21 Mars Mar
Onsdag Ons 23 Mars Mar
Fredag Fre 25 Mars Mar
Lørdag Lør 13 August Aug
Tirsdag Tir 16 August Aug
Lørdag Lør 20 August Aug
Torsdag Tor 1 September Sept
Lørdag Lør 3 September Sept
Tirsdag Tir 6 September Sept
Lørdag Lør 10 September Sept
Torsdag Tor 15 September Sept
Lørdag Lør 17 September Sept
Tirsdag Tir 20 September Sept
Torsdag Tor 22 September Sept
Søndag Søn 25 September Sept
Søndag Søn 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt

Markedsnytt

Flere partnere signerer!

Enda en Hovedpartner med ny kontrakt!

Mangeårig hovedpartner Strandtorget Kjøpesenter har fornyet sin avtale med Lillehammer Ishockeyklubb.

Strandtorget er det største kjøpesenteret i Lillehammer- regionen, og en del av Strandtorget Handelspark. Senteret ligger rett ved Mjøsa og E 6 i Lillehammer, kun 15 minutters gange fra Lillehammer sentrum. Strandtorget kan by på 65 spennende butikker og 1050 gratis parkeringsplasser, og er en populær shoppingdestinasjon både for folk fra nærområdet og hytteturister på vei til skidestinasjoner lenger nord.

Senterleder Erik Skjellerud sender pasningen og ny signert hovedpartneravtale i retur til salgssjef Øyvind Berg i Lillehammer Ishockeyklubb. Øyvind er selvsagt strålende fornøyd over å kunne viderefør det god samarbeidet med Strandtorget. Erik Skjellerud ønsker hockeyfamilien velkommen til hyggelig handel på Strandtorget.

Bruk våre partnere!

Tradisjonsrike Nermo Hotell i Øyer fornyer avtalen.

Nermo Hotell er et familiedrevet hotell i Øyer, og nabo til Hafjell og Lillehammer. Vi har 31 rom og 53 leiligheter og skiller oss ut ved personlig service, unike rom og mat laget fra bunnen. Det er stille på Nermo. Hotellet er derfor perfekt for grupper som trenger arbeidsro. Her kan dere jobbe usjenert og spise og sove godt. Nermo har mange møterom, en god vinkjeller og kanskje landets beste hotellsenger. Vi kan ta opptil 100 gjester. Derfopr velges Nermo ofte også til bryllup, konfirmasjon, jubileum, minnestund og slektstreff. Aktive familier velger ofte Nermo som base. Vi ligger nær fartsfylte opplevelser i Hafjell og Hunderfossen – og hotellet har egen golf – og minigolfbane. Nermo står også som arrangør av Lillehammer Ishockeyklubbs årlige sponsorgolfturnering, Nermo Open, avslutter Johannes Nermo

Nermo Hotell er PARTNERHOTELL for Lillehammer Ishockeyklubb.

Ta kontakt [email protected] eller +4761275580

Eltera Lillehammer blir med oss videre!

Eltera Lillehammer ble etablert i 2005. Vi fokuserer mye mot service- og privatmarkedet, men jobber også sammen med entreprenører og utbyggere om større prosjekter. Vi tilby og utfører alt av elektroinstallasjoner, og ønsker å være en foretrukken samarbeidspartner innen elektro fra planleggingsstadiet til ferdigstillelse. I dag er vi 23 ansatte med lokal tilhørighet og er stolte over alle våre prosjekter, store som små, sier Ivar Bergum Daglig leder.

Kontakt oss når du trenger elektriker.

[email protected] 61251760

Besøksadresse: Oskar Skoglysveg 2, 2619 Lillehammer.

Rune Kaadekilde Hansen i Lillehammer Ishockeyklubb er glad for å ha med Eltera videre, og oppfordrer alle i hockeyfamilien til å benytte seg av klubbens samarbeidspartnere.

Advokatfirmaet Alver AS forlenger avtalen med Lillehammer IK

Advokatfirmaet Alver AS forlenger sitt sponsorat med Lillehammer Ishockeyklubb, og har signert en avtale som dekker de to kommende sesongene. Avtalen er en såkalt Gullpartner-avtale.

Advokatfirmaet Alver AS har de siste sesongene vært en stor sponsor for Lillehammer Ishockeyklubb, og har fulgt klubben tett. At firmaet nå inngår en enda større og langsiktig avtale på to år finner daglig leder Lars Harald Rylandsholm naturlig. – Vi har de siste årene vært godt fornøyd med vårt sponsorat. L.I.K. har i likhet med oss et stort lokalt nedslagsfelt, samtidig som de også presterer godt nasjonalt. Det kjenner vi oss igjen i. Våre medarbeidere engasjeres av klubben i hverdagen og vi ser det som svært positivt å være en del av klubbens videre satsing. Jeg er derfor glade for at vi nå forlenger og øker vårt sponsorengasjement ytterligere, sier Rylandsholm.

Markedssjef i L.I.K., Rune Hansen, er godt fornøyd med at Alver nå øker sitt engasjement. – Advokatfirmaet Alver AS er med sin gullpartner-avtale en av våre største sponsorer og vi er veldig glade for å ha et av de største advokatfirmaene i Innlandet med på laget. Som sponsor har de vært meget engasjert og synlige. Jeg opplever også at de i likhet med oss er i vekst, hvilket er morsomt å følge med på. At de lojalt er med oss videre er jeg veldig glad for, og at de i tillegg øker sitt engasjement ytterligere er en tillitserklæring for oss som klubb.

Også daglig leder Atle Svensrud er fornøyd med å knytte klubben og Alver tett sammen gjennom en ny sponsoravtale. – I tillegg til at Alver bidrar som sponsor er de også en viktig sparringspartner og rådgiver for oss. Vi driver i en liten, men relativt komplisert bransje. Det gjør det av og til nødvendig med rådføring, og da vet vi hvor vi skal henvende oss

Profilgutta – En «Helt sheriff» partner for L.I.K.

Profilgutta så dagens lys høsten 2020, som drives av duoen Lars Hammerseng (bildet) og Henning Evensen. Begge gutta har levd og åndet for klubben i sitt hjerte i mange år, både som samarbeidspartner (Hamar Media) og ikke minst diverse funksjoner og verv i klubben.

«Vi er utrolig stolte over å være samarbeidspartner med Lillehammer Ishockeyklubb, og sammen skal vi gjøre hverandre enda bedre. Vi i Profilgutta skal være markedets mest attraktive profilpartner og en kilde til inspirasjon og suksess. Ved å bruke oss i Profilgutta vil man få sin personlige rådgiver, som bistår gjennom hele prosessen fra ide/skisse til sluttresultat og leveranse, sier Lars Hammerseng.»

Profilgutta bistår deg gjerne med: Profilartikler, fasadeskilt, messeutstyr, bildekor, profilklær, trykksaker, premier, firmagaver, grafisk design – stort sett det meste du ønsker å sette en logo på. Besøk gjerne hjemmesiden til Profilgutta på www.profilgutta.no eller kontakt dem på [email protected] / tlf. 40 00 00 37

Markedssjef Rune Kaadekilde Hansen er veldig fornøyd med å ha med Profilgutta på laget.

Bertel O Steen Lillehammer har fornyet sin avtale!

Bertel O Steen Lillehammer i Industrigata 58 , er forhandler for Mercedes-Benz, Kia, Peugeot, Opel. Som Partner i Lillehammer Ishockeyklubb ønsker vi andre partnere, fans,, supportere og medlemmer velkommen til vårt helt nye anlegg nord i Industrigata.

Bertel O Steen består av bilimport, forhandlervirksomhet, bilfinans, verksteddrift og eiendom. Bilimport importerer bilmerkene Mercedes-Benz, Kia, Peugeot, DS, Opel, Smart, Fuso og Setra. Forhandlervirksomhet består av et landsdekkende forhandlernett som distribuerer konsernets bilmerker.

Partner i Gausdal fornyer avtalen!

I Gausdal har Lillehammer Ishockeyklubb svært mange samarbeidspartnere. Derfor er Markedssjef Rune Kaadekilde Hansen glad for at Løype Anleggsdrift as velger å fornye sin avtale.

Løype Anleggsdrift as har over 50 års erfaring, dyktige medarbeidere og en moderne maskinpark som gjør oss til en solid og trygg aktør i bransjen.

Familebedriften ble etablert i 1969 av Per Løype og ble i 1982 et aksjeselskap. Siden den gang har vi vokst gradvis både i omsetning og størrelse. I dag er det Ånung Løype som er daglig leder. Bedriften har i dag 49 ansatte. Omsetningen for 2019 var 137 mill. kroner.

Vi utfører alle typer anleggsarbeid og kan om ønskelig bidra helt fra planleggingsfasen for både private og offentlige utbyggere. Vårt arbeidsområde er hovedsakelig Gausdal, Lillehammer, Øyer, Ringebu, Nord Fron, Gjøvik og Ringsaker, avslutter Ånung Løype.

Emil, Christian og Martin ønsker Lillehammer Elektro v/ Thomas Bergmann velkommen i Eidsiva Arena. Vi takker dere med fornyet sponsoravtale for sesongen 21/22:

Lillehammer Elektro as er en stor og veletablert bedrift med rundt 30 ansatte fordelt på saksbehandlere, montører og lærlinger. Vi kan utføre alle typer svak – og sterkstrøminstallasjoner, og har lang og god erfaring med elektroinstallasjoner for store nybygg, industri og privatboliger. Lillehammer Elektro;s røtter strekker seg helt tilbake til etableringen av Lillehammer Elektrisitetsverk, et av de de første el-verkene i Norge. Vi samarbeider tett med lokalmiljøet og har blitt en anerkjent og pålitelig bedrift i vårt virksomhetsområde.

Lillehammer Elektro har også egen faghandel som kan tilby ekspertise på belysning. I vår lampeforretning finner du alt du trenger innen belysning. Du er velkommen til å besøke oss i Tomtegata på Lillehammer.

Gullpartner fornyer avtalen med Lillehammer Ishockeyklubb

Haug og Ruud VVS AS og Haug og Ruud AS har denne uken fornyet sin Gullpartner avtale.

Haug og Ruud i sin nåværende form, ble stiftet 2015 men med lokal forankring og historie helt tilbake til 1894 . Selskapet holder til i Lillehammer og opererer i Innlandet fylke, samt utenfor regionen i forbindelse med prosjekter sammen med faste samarbeidspartnere. Haug og Ruud VVS leverer tjenester innen ventilasjon, automatikk, varme, kjøling, sanitær og sprinkler både for bedrift og privatmarkedet, mens Haug og Ruud as leverer alt av blikkenslagertjenester.

Vi er glad for å ha Haug og Ruud med videre sier Rune Kaadekilde Hansen i Lillehammer Ishockeyklubb, og henstiller alle i hockeyfamilien til å benytte seg av tjenester hos klubbens samarbeidspartnere. Tekst under foto:

Daglig leder i Haug og Ruud VVS Sigbjørn Dalseghagen , Markedssjef i Lillehammer IK Rune Kaadekilde Hansen og Erik Skadell Daglig leder i Haug og Ruud as.