• Hovedpartnere

    Partnere

Velkommen Jørgen Kvål!

Det ble før helgen kjent at Jørgen Kvål har valgt Lillehammer som sin nye klubb – noe vi er svært tilfreds med. Den 22 år gamle trønderen har signert en 1+1-årskontrakt.

Jørgen har vært en del av Stavanger Oilers-systemet siden 15/16-sesongen. Han har spilt for klubbens U20-lag, A-laget – samtidig som han har vært på en del utlån til Get-klubber. Senest inneværende sesong gjorde han sakene sine meget bra i Narvik hvor han endte med 12 poeng (2+10) på 31 kamper. Nå venter Lillehammer og L.I.K.

Lillehammer har sportslig levert på et stabilt høyt nivå og utviklet mange gode spillere. Totalpakken med laget og fasilitetene gjorde at Lillehammer var et ganske enkelt valg.

Kvål fikk sine første Get-kamp sesongen 16/17 og har spilt ganske regelmessig på øverste nivå siden det, men for de av dere som ikke drar kjensel på hvilken spiller vi har signert forklarer hovedpersonen seg selv slik.

Jeg er en toveisback som er bra på skøyter og har et bra “første pass”.

Sakte, men sikkert faller brikkene til neste sesongs lag på plass. Jørgen har veldig stor tro på laget slik det ser ut nå.

Laget virker veldig bra, det er en bra norsk stamme. Og her er det alltid bra utlendinger også, så dette blir et bra lag. Det er en motivert Jørgen som har store forhåpninger foran kommende sesong.

For laget sin del så forventer jeg at vi er et topplag som er der oppe og kjemper om gull. Mine forventinger er at jeg skal bidra til at vi greier det målet, avslutter Kvål. Med det er det bare å ønske Jørgen Kvål varmt velkommen til Lillehammer og L.I.K.!