• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 24 Februar Feb
Lørdag Lør 26 Februar Feb
Tirsdag Tir 1 Mars Mar
Torsdag Tor 3 Mars Mar
Lørdag Lør 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 8 Mars Mar
Torsdag Tor 10 Mars Mar
Søndag Søn 13 Mars Mar
Tirsdag Tir 15 Mars Mar
Torsdag Tor 17 Mars Mar
Lørdag Lør 19 Mars Mar
Mandag Man 21 Mars Mar
Onsdag Ons 23 Mars Mar
Fredag Fre 25 Mars Mar
Lørdag Lør 13 August Aug
Tirsdag Tir 16 August Aug
Lørdag Lør 20 August Aug
Torsdag Tor 1 September Sept
Lørdag Lør 3 September Sept
Tirsdag Tir 6 September Sept
Lørdag Lør 10 September Sept
Torsdag Tor 15 September Sept
Lørdag Lør 17 September Sept
Tirsdag Tir 20 September Sept
Torsdag Tor 22 September Sept
Søndag Søn 25 September Sept
Søndag Søn 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt

To nye spillere klare for LIK!

Jeppe Meyer og William Mäkinen har signert for Lillehammer

Lagbygget fortsetter og i dag kan vi presentere to nye spillere som har signert en avtale med Lillehammer Ishockeyklubb.

Backene Jeppe Meyer og William Mäkinen er begge signert en avtale med klubben og skal forsterke de bakre rekkene i troppen. Meyer har signert en 2+1 års avtale, mens finske Mäkinen har signert et års kontrakt.

Jeppe Meyer en ung og lovende norsk back som spilte på utlån fra Stavanger Oilers for Narvik forrige sesong. Den snart 22 år gamle backen leverte en god sesong i 1.divisjon og noterte seg for 53 målpoeng på 38 kamper inkludert kvallik. Utover det har Jeppe 30 kamper for Stavanger Oilers i Fjordkraftligaen fra før av.

Her finner du spillerprofilen til Meyer.

Dette sier sportsjef Atle Svendsrud om denne signeringen: med Jeppe får vi en talentfull og moderne back. Begge parter følte Lillehammer er det rette stedet for Jeppe å utvikle seg i og ta det neste steget inn i seniorkarrieren. Vi har stor tro på at Jeppe blir en viktig brikke i vårt lag og håper og tror han tilfører oss noe i begge ender av banen.

William Mäkinen kommer til LIK fra Grüner hvor den 26 år gamle finnen spilte forrige sesong. Der noterte backen seg for 18 målpoeng på 39 kamper i grunnserien. Før det har Mäkinen erfaring fra finsk hockey og spilt store deler av sin karriere i Mestis i tillegg til å ha spilt 82 kamper i Liiga.

Her kan du se spillerprofilen til Mäkinen.

Sportsjef Atle Svendsrud er godt fornøyd med å få på plass signaturen til den finske backen: William er en spiller vi kjenner godt til siden han spilte her i ligaen sesongen som var. Det er en hardtarbeidende type og en pucksikker back. Totalpakken her var bra og vi føler oss trygge på at William blir bra tilvekst i vårt lag.