• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 28 Desember Des
Lørdag Lør 30 Desember Des
Torsdag Tor 4 Januar Jan
Lørdag Lør 6 Januar Jan
Torsdag Tor 11 Januar Jan
Lørdag Lør 13 Januar Jan
Torsdag Tor 18 Januar Jan
Søndag Søn 21 Januar Jan
Torsdag Tor 25 Januar Jan
Lørdag Lør 27 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Søndag Søn 4 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
I dag 22 Februar Feb
Søndag Søn 25 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar

To nye spillere klare for LIK!

Jeppe Meyer og William Mäkinen har signert for Lillehammer

Lagbygget fortsetter og i dag kan vi presentere to nye spillere som har signert en avtale med Lillehammer Ishockeyklubb.

Backene Jeppe Meyer og William Mäkinen er begge signert en avtale med klubben og skal forsterke de bakre rekkene i troppen. Meyer har signert en 2+1 års avtale, mens finske Mäkinen har signert et års kontrakt.

Jeppe Meyer en ung og lovende norsk back som spilte på utlån fra Stavanger Oilers for Narvik forrige sesong. Den snart 22 år gamle backen leverte en god sesong i 1.divisjon og noterte seg for 53 målpoeng på 38 kamper inkludert kvallik. Utover det har Jeppe 30 kamper for Stavanger Oilers i Fjordkraftligaen fra før av.

Her finner du spillerprofilen til Meyer.

Dette sier sportsjef Atle Svendsrud om denne signeringen: med Jeppe får vi en talentfull og moderne back. Begge parter følte Lillehammer er det rette stedet for Jeppe å utvikle seg i og ta det neste steget inn i seniorkarrieren. Vi har stor tro på at Jeppe blir en viktig brikke i vårt lag og håper og tror han tilfører oss noe i begge ender av banen.

William Mäkinen kommer til LIK fra Grüner hvor den 26 år gamle finnen spilte forrige sesong. Der noterte backen seg for 18 målpoeng på 39 kamper i grunnserien. Før det har Mäkinen erfaring fra finsk hockey og spilt store deler av sin karriere i Mestis i tillegg til å ha spilt 82 kamper i Liiga.

Her kan du se spillerprofilen til Mäkinen.

Sportsjef Atle Svendsrud er godt fornøyd med å få på plass signaturen til den finske backen: William er en spiller vi kjenner godt til siden han spilte her i ligaen sesongen som var. Det er en hardtarbeidende type og en pucksikker back. Totalpakken her var bra og vi føler oss trygge på at William blir bra tilvekst i vårt lag.