• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 1 Desember Des
Søndag Søn 4 Desember Des
Torsdag Tor 8 Desember Des
Lørdag Lør 10 Desember Des
Onsdag Ons 28 Desember Des
Fredag Fre 30 Desember Des
Torsdag Tor 5 Januar Jan
Lørdag Lør 7 Januar Jan
Torsdag Tor 12 Januar Jan
Lørdag Lør 14 Januar Jan
Torsdag Tor 19 Januar Jan
Lørdag Lør 21 Januar Jan
Tirsdag Tir 24 Januar Jan
Torsdag Tor 26 Januar Jan
I dag 28 Januar Jan
Torsdag Tor 2 Februar Feb
Lørdag Lør 4 Februar Feb
Torsdag Tor 16 Februar Feb
Søndag Søn 19 Februar Feb
Torsdag Tor 23 Februar Feb
Lørdag Lør 25 Februar Feb
Tirsdag Tir 28 Februar Feb

To nye spillere klare for LIK!

Jeppe Meyer og William Mäkinen har signert for Lillehammer

Lagbygget fortsetter og i dag kan vi presentere to nye spillere som har signert en avtale med Lillehammer Ishockeyklubb.

Backene Jeppe Meyer og William Mäkinen er begge signert en avtale med klubben og skal forsterke de bakre rekkene i troppen. Meyer har signert en 2+1 års avtale, mens finske Mäkinen har signert et års kontrakt.

Jeppe Meyer en ung og lovende norsk back som spilte på utlån fra Stavanger Oilers for Narvik forrige sesong. Den snart 22 år gamle backen leverte en god sesong i 1.divisjon og noterte seg for 53 målpoeng på 38 kamper inkludert kvallik. Utover det har Jeppe 30 kamper for Stavanger Oilers i Fjordkraftligaen fra før av.

Her finner du spillerprofilen til Meyer.

Dette sier sportsjef Atle Svendsrud om denne signeringen: med Jeppe får vi en talentfull og moderne back. Begge parter følte Lillehammer er det rette stedet for Jeppe å utvikle seg i og ta det neste steget inn i seniorkarrieren. Vi har stor tro på at Jeppe blir en viktig brikke i vårt lag og håper og tror han tilfører oss noe i begge ender av banen.

William Mäkinen kommer til LIK fra Grüner hvor den 26 år gamle finnen spilte forrige sesong. Der noterte backen seg for 18 målpoeng på 39 kamper i grunnserien. Før det har Mäkinen erfaring fra finsk hockey og spilt store deler av sin karriere i Mestis i tillegg til å ha spilt 82 kamper i Liiga.

Her kan du se spillerprofilen til Mäkinen.

Sportsjef Atle Svendsrud er godt fornøyd med å få på plass signaturen til den finske backen: William er en spiller vi kjenner godt til siden han spilte her i ligaen sesongen som var. Det er en hardtarbeidende type og en pucksikker back. Totalpakken her var bra og vi føler oss trygge på at William blir bra tilvekst i vårt lag.