• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lørdag Lør 15 Oktober Okt
Tirsdag Tir 18 Oktober Okt
Torsdag Tor 20 Oktober Okt
Lørdag Lør 22 Oktober Okt
Tirsdag Tir 25 Oktober Okt
Torsdag Tor 27 Oktober Okt
Lørdag Lør 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 3 November Nov
Lørdag Lør 5 November Nov
Torsdag Tor 17 November Nov
Lørdag Lør 19 November Nov
Torsdag Tor 24 November Nov
Søndag Søn 27 November Nov
Torsdag Tor 1 Desember Des
Søndag Søn 4 Desember Des
Torsdag Tor 8 Desember Des
Lørdag Lør 10 Desember Des
Onsdag Ons 28 Desember Des
Fredag Fre 30 Desember Des
Torsdag Tor 5 Januar Jan
Lørdag Lør 7 Januar Jan
Torsdag Tor 12 Januar Jan
Lørdag Lør 14 Januar Jan
Torsdag Tor 19 Januar Jan
Lørdag Lør 21 Januar Jan
Tirsdag Tir 24 Januar Jan
Torsdag Tor 26 Januar Jan

Reichenberg med i to nye år!

Alexander Reichenberg har skrevet under ny 2-års kontrakt

Lagbygget for neste sesong er allerede godt i gang og i kveld kan vi annonsere at Alexander Reichenberg har skrevet under en ny toårsavtale. Reichenberg kom tilbake til moderklubben forrige sommer og hadde en pluss-avtale etter endt sesong. Den er nå gjort om til en toårskontrakt som gjelder ut 2023/2024-sesongen.

Alexander spilte seg raskt inn i god form og leverte 40 målpoeng på 50 kamper inkludert sluttspill foregående sesong og ble raskt en av publikumsfavorittene. Totalt har Reichenberg produsert 311 poeng på 493 kamper i Fjordkraftligaen (inkludert sluttspill) og er med det en av de mest erfarne spillerne i L.I.K.-troppen.

Her finner du statistikken til Alexander Reichenberg.

Sportsjef Atle Svendsrud er godt fornøyd med at partene har landet en ny avtale: -Alexander og vi har hatt god dialog hele veien siden sesongslutt. Det var en klausul i avtalen, men det var ingen dramatikk eller sak rundt det, det var mer formaliteter. Nå er formalitetene på plass og vi kan med glede si at Reichenberg skal spille for klubben han elsker i to nye sesonger. Han er en viktig spiller for oss, og vi vet også at han setter stor pris på klubben og ser frem til å glede publikum med mål og målgivende pasninger.

Også hovedtrener Aleksander Smirnov er meget fornøyd med å se #61 videre i L.I.K-drakta: -Alex er en talentfull spiller som gir oss x-faktor. Han har masse gode kvaliteter i seg, og enhver trener ønsker selvsagt å ha en slik spiller til rådighet. Jeg sammen med mitt trenerteam er veldig glade for at Alexander er med videre, han står på hardt og gir alt hele tiden. Han har en viktig rolle i laget og er en av kjernen i stammen vår.