Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar

Sliterseier!

L.I.K. vant sin fjerde hjemmekamp på rad!

L.I.K. brukte litt tid på å overliste en god Linden Marshall i Grüner-buret, men fikk til slutt uttelling og tok sin fjerde hjemmeseier på rad og har nå syv seiere på de ti siste kampene.

Gjestene sjokkåpnet med en scoring etter 35 sekunder ved Nils Carnbäck, men Emil Lund Nyhus sørget for balanse i regnskapet to minutter senere på en retur. Lillehammer tok mer og mer over i banespillet, men første periode endte 1-1.

Midtperioden var preget av mye utvisninger begge veier. Lillehammer-gutta ridde av hele fem utvisninger og spilte meget oppofrende og bra i undertall. Når sjansen bød seg så ble det utteling i eget overtall da Henrik Eriksson satte inn ledermålet etter sjansebonanza og gjorde så man kunne gå inn med 2-1 ledelse til andre pause.

I den tredje var L.I.K. klart best og fikk til slutt satt spikeren i kista med to raske scoringer. Først satte Henrik Eriksson sitt andre for kvelden i overtall, før innlånte Lauri Nevala scoret 4-1 og sitt første mål i Fjordkraftligaen på en vakker styring. Gjestene fikk med seg en redusering på tampen, men L.I.K. dro i land til slutt tre viktige og komfortable poeng!