• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 26 November Nov
Lørdag Lør 5 Desember Des
Tirsdag Tir 8 Desember Des
Torsdag Tor 10 Desember Des
Lørdag Lør 12 Desember Des
Onsdag Ons 16 Desember Des
Lørdag Lør 19 Desember Des
Mandag Man 28 Desember Des
Onsdag Ons 30 Desember Des
Søndag Søn 3 Januar Jan
Torsdag Tor 7 Januar Jan
Lørdag Lør 11 September Sept
Torsdag Tor 16 September Sept
Lørdag Lør 18 September Sept
Tirsdag Tir 21 September Sept
Torsdag Tor 23 September Sept
Lørdag Lør 25 September Sept
Torsdag Tor 30 September Sept
Lørdag Lør 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lørdag Lør 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Søndag Søn 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lørdag Lør 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lørdag Lør 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 November Nov

Praktisk info til tilskuere i Eidsiva Arena

Mens vi venter på full gjenåpning vi det fortsatt være noen publikumsbegrensninger på Fjordkraftligakamper i Eidsiva Arena.

Innehavere av sesong- og VIP-kort vil komme inn på alle kamper. Resterende billetter legges ut for salg i L.I.K.-appen og i billettbua før kampen.

For de med sponsor- eller sesongkort vil billetter komme i appen som tidligere, men du må bekrefte at du ønsker å bruke billetten minimum 24 timer før kampstart. Har du ikke bekreftet at du tar ut billetten, vil de bli lagt ut for vanlig salg.

CORONASERIFIKAT:

For å ivareta våre gjester trygghet kreves det grønt coronasertifikat. Har du ikke coronaserifikat, så vil hurtigtest som ikke er eldre en 24 timer gi grønt sertifikat. Det er mulighet for å få utført hurtigtest i billettbua utenfor Eidsiva Arena. Fra kl 15.00 og frem til kampstart. Beregn ekstra tid. Hurtigtest kan også utføres på testsenteret på Strandtorget. Legepraksis.no. Testing er gratis, og er hver enkelts ansvar. Gjelder også barn.

Antallsbegrensninger pr. dags dato er 50 % av kapasitet på sitteplasser ( ca. 850 ), samt at ståtribunene på vestsiden gjøres om til sittetribuner. Disse fordeles på 4 kohorter. Det er fortsatt krav om en meters avstand, dvs. at kun annen hvert sete skal benyttes. Imidlertid er det tillatt å benytte hver rad. Dette vil medføre at det inntil videre vil være free seating på hver kohort. Hver kohort vil ha sine egne toaletter og kiosk. Det er ikke tillatt å krysse sperrebåndene mellom kohortene.

KOHORTER:

KOHORT SØR: Alle med VIP kort skal sitte på kohort sør . Inngang Nr. 2 og 3 skal benyttes.

KOHORT NORD: Skal benyttes av alle med sesongkort og de som har kjøpt billetter i appen eller i billettbua . Inngang Nr. 4 og 5 skal benyttes.

KOHORT STÅ NORD: Benyttes av bortesupportere. Inngang via utvendig trapp på nord/vest side av Eidsiva Arena. Toaletter i svingen benyttes.

KOHORT STÅ SØR: Benyttes av publikum og hjemmefans. Inngang via Curlinghallen på sør/vest side av hallen. Toaletter i Curlinghallen benyttes.

Så lenge begrensningene varer vil vi holde Lounge nitten57 (Sponsor restauranten ) og 4 meter Bergseng Sports Cafe ( publikumscafe ) stengt.

Benytt Antibac som står ved inngangene, hold avstand og følg våre verters henvisning. Føler du deg syk skal du ikke besøke Eidsiva Arena.

Vi i Lillehammer Ishockeyklubb er lei oss for at vi også i år må starte Fjordkraftligaen med begrensninger, men nå er vi forhåpentligvis i innspurten og gleder oss til full gjenåpning senere i høst.

Vi sees i Eidsiva Arena!

Med vennlig hilsen Lillehammer Ishockeyklubb