• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 14 November Nov
Onsdag Ons 18 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Torsdag Tor 26 November Nov
Lørdag Lør 5 Desember Des
Tirsdag Tir 8 Desember Des
Torsdag Tor 10 Desember Des
Lørdag Lør 12 Desember Des
Onsdag Ons 16 Desember Des
Lørdag Lør 19 Desember Des
Mandag Man 28 Desember Des
Onsdag Ons 30 Desember Des
Søndag Søn 3 Januar Jan
Torsdag Tor 7 Januar Jan
Torsdag Tor 28 Januar Jan
Lørdag Lør 30 Januar Jan
Torsdag Tor 4 Februar Feb
Søndag Søn 7 Februar Feb
Tirsdag Tir 16 Februar Feb
Torsdag Tor 18 Februar Feb
Lørdag Lør 20 Februar Feb
Tirsdag Tir 23 Februar Feb
Torsdag Tor 25 Februar Feb
Lørdag Lør 27 Februar Feb
Torsdag Tor 4 Mars Mar
Lørdag Lør 6 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Lørdag Lør 13 Mars Mar

Status - Andreas Martinsen

Vi i Lillehammer Ishockeyklubb er vanvittig imponerte og stolte over det fantastiske engasjementet som våre supportere viser – nå sist gjennom innsamlingsaksjonen som er startet for å bidra til at en de beste spillerne som noensinne har akslet vår vakre røde drakt skal «komme hjem» sesongen 2020/2021.

I skrivende stund er det samlet inn nær 150.000,- av målet for aksjonen på 300.000,- dette på to dager!!!

Status fra klubbens side er at vi selvfølgelig ønsker å beholde Andreas for hele sesongen og håper at han blir med oss så lenge som mulig. Slik situasjonen er nå vil han fortsatt delta på lagets treninger og spille kamper. Dette kan imidlertid endre seg raskt, avhengig av eventuelle tilbud fra andre utenlandske klubber.

Daglig leder Atle Svensrud utdyper: «Andreas ønsker i utgangspunktet å fortsette karrieren i utlandet og spille på et så høyt sportslig nivå som mulig. I dialogen har han imidlertid også uttrykt et sterkt ønske om å bidra til at Lillehammer igjen skal vinne og ser på årets lag som en god kameratgjeng som også er sterke sportslig. Familien trives i hjembyen og klarer vi å tilby Andreas et konkurransedyktig økonomisk tilbud er sjansene gode for at han spiller for Lillehammer hele sesongen 2020/2021.

Vi er helt avhengige av at Martinsen i sin helhet finansieres 100% eksternt og supporterens innsamlingsaksjon vil være et fantastisk bidrag – både Andreas og klubben er svært imponerte og ydmyke for den imponerende innsatsen så langt. Vi er imidlertid også avhengige av ytterligere midler, så klubben jobber i parallell med eksisterende sponsorer og andre potensielle bidragsytere for å kunne tilby Andreas en totalpakke som begge parter kan leve med.

Situasjonen i de andre Europeiske ligaene kan imidlertid endre seg raskt, så vi jobber utifra at vi må kunne legge frem et konkret tilbud til Andreas innen relativt kort tid.»

Klubben ønsker å presisere at innsamlingsaksjonen er igangsatt utenfor Lillehammer Ishockeyklubb og viser til aksjonens side på Spleis for mer informasjon om aksjonen og hvordan evt tilbakebetaling av bidrag vil foregå om klubb og spiller ikke blir enige om en kontrakt for kommende sesong.

Les mer om aksjonen og bidra gjerne her: Spleis - Andreas Martinsen