• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 21 Januar Jan
Søndag Søn 26 Januar Jan
Torsdag Tor 30 Januar Jan
Søndag Søn 2 Februar Feb
Torsdag Tor 13 Februar Feb
Søndag Søn 16 Februar Feb
Torsdag Tor 20 Februar Feb
Søndag Søn 23 Februar Feb
Torsdag Tor 27 Februar Feb
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lørdag Lør 7 Mars Mar
Tirsdag Tir 8 September Sept
Fredag Fre 11 September Sept
Mandag Man 14 September Sept
Lørdag Lør 26 September Sept
Lørdag Lør 3 Oktober Okt
Tirsdag Tir 6 Oktober Okt
Søndag Søn 11 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lørdag Lør 17 Oktober Okt
Tirsdag Tir 20 Oktober Okt
Lørdag Lør 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lørdag Lør 31 Oktober Okt
Torsdag Tor 12 November Nov
Lørdag Lør 14 November Nov
Onsdag Ons 18 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov

Status - Andreas Martinsen

Vi i Lillehammer Ishockeyklubb er vanvittig imponerte og stolte over det fantastiske engasjementet som våre supportere viser – nå sist gjennom innsamlingsaksjonen som er startet for å bidra til at en de beste spillerne som noensinne har akslet vår vakre røde drakt skal «komme hjem» sesongen 2020/2021.

I skrivende stund er det samlet inn nær 150.000,- av målet for aksjonen på 300.000,- dette på to dager!!!

Status fra klubbens side er at vi selvfølgelig ønsker å beholde Andreas for hele sesongen og håper at han blir med oss så lenge som mulig. Slik situasjonen er nå vil han fortsatt delta på lagets treninger og spille kamper. Dette kan imidlertid endre seg raskt, avhengig av eventuelle tilbud fra andre utenlandske klubber.

Daglig leder Atle Svensrud utdyper: «Andreas ønsker i utgangspunktet å fortsette karrieren i utlandet og spille på et så høyt sportslig nivå som mulig. I dialogen har han imidlertid også uttrykt et sterkt ønske om å bidra til at Lillehammer igjen skal vinne og ser på årets lag som en god kameratgjeng som også er sterke sportslig. Familien trives i hjembyen og klarer vi å tilby Andreas et konkurransedyktig økonomisk tilbud er sjansene gode for at han spiller for Lillehammer hele sesongen 2020/2021.

Vi er helt avhengige av at Martinsen i sin helhet finansieres 100% eksternt og supporterens innsamlingsaksjon vil være et fantastisk bidrag – både Andreas og klubben er svært imponerte og ydmyke for den imponerende innsatsen så langt. Vi er imidlertid også avhengige av ytterligere midler, så klubben jobber i parallell med eksisterende sponsorer og andre potensielle bidragsytere for å kunne tilby Andreas en totalpakke som begge parter kan leve med.

Situasjonen i de andre Europeiske ligaene kan imidlertid endre seg raskt, så vi jobber utifra at vi må kunne legge frem et konkret tilbud til Andreas innen relativt kort tid.»

Klubben ønsker å presisere at innsamlingsaksjonen er igangsatt utenfor Lillehammer Ishockeyklubb og viser til aksjonens side på Spleis for mer informasjon om aksjonen og hvordan evt tilbakebetaling av bidrag vil foregå om klubb og spiller ikke blir enige om en kontrakt for kommende sesong.

Les mer om aksjonen og bidra gjerne her: Spleis - Andreas Martinsen