• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 11 September Sept
Torsdag Tor 16 September Sept
Lørdag Lør 18 September Sept
Tirsdag Tir 21 September Sept
Torsdag Tor 23 September Sept
Lørdag Lør 25 September Sept
Torsdag Tor 30 September Sept
Lørdag Lør 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lørdag Lør 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Søndag Søn 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lørdag Lør 23 Oktober Okt
Lørdag Lør 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 November Nov
Lørdag Lør 6 November Nov
Tirsdag Tir 16 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lørdag Lør 20 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lørdag Lør 27 November Nov
Torsdag Tor 2 Desember Des
Søndag Søn 5 Desember Des
Torsdag Tor 9 Desember Des
Lørdag Lør 11 Desember Des
Tirsdag Tir 28 Desember Des
Torsdag Tor 30 Desember Des

Finsk back har signert

Den finske backen, Teemu Vuorisalo, er klar for Lillehammer Ishockeyklubb. 26-åringen, som kommer fra sju sesonger i Liiga for Ässät, har signert en 1+1-årskontrakt!

Hovedpersonen selv forklarer hvorfor det ble L.I.K..

-Jeg hadde et ønske om å prøve noe utenfor Finland og da var Lillehammer den beste muligheten for meg. Jeg har bare hørt gode ting om klubben.

På spørsmål om hvilken spiller publikummet i Eidsiva Arena kan forvente å se til høsten svarer han slik.

-Jeg har gode skøyteferdigheter og jeg kan løse mange forskjellige situasjoner i løpet av en kamp. Jeg prøver å spille så enkelt som mulig.

Teemu er bare 26 år gammel, men står allerede oppført med godt over 200 kamper fordelt på sju sesonger for Ässät i den øverste divisjonen i Finland, Liiga. På spørsmål om hvordan han skal bruke sin erfaring når han nå kommer til Lillehammer er svaret hans av det ydmyke slaget.

-Jeg skal bare være meg selv og ikke late som jeg er noe jeg ikke er.

Det er kun drøye to uker siden vi kunne offentliggjøre at en annen Finne, også han fra Liiga, hadde signert for klubben. Gymer og troppens nyeste tilskud, Vuorisalo, har spilt mot hverandre en rekke ganger de siste årene.

-Frank er en veldig talentfull spiller med gode skøyteferdigheter og i offensive sone er han en trussel. Alle backer må være våkne når han er på isen.

Teemu kjenner ikke så mye til Fjordkraftligaen, men har fått noe informasjon fra en kjenning i ligaen.

-Jeg har fått vite litt om ligaen fra det Tommi Taimi (Vålerenga) har fortalt, vi har vært lagkamerater i Ässät.

Teemu er klar på hva han ønsker å oppnå i klubben.

-Personlig ønsker jeg å nyte og spille ishockey og hjelpe laget til å vinne kamper. Jeg ønsker å vinne et “trofé” med Lillehammer, avslutter vår nye finske back.

Atle Svensrud forklarer hvorfor valget falt på Teemu.

-Han er en toveisback som er god på det meste. Han er i en bra alder samtidig som han har veldig mye erfaring på et veldig høyt nivå gjennom over 200 kamper i Liiga. Han er også en spiller som ønsker seg opp og fram og har ambisjoner, det er slike typer vi ønsker.

Liiga blir ansett som en av de absolutt beste ligaene i Europa, og denne sommeren har det blitt signert flere spillere rett fra Liiga til Fjordkraftligaen – hvor blant annet vi har hentet to spillere. Dette er noe vi så og si eller aldri har gjort før. Svensrud forklarer hvorfor han tror dette nå skjer.

-Posisjonen og omdømme til Fjordkraftligaen har bare blitt bedre og bedre for hvert år. Og jeg tror mange ser på dette som en reel mulighet, etter godt spiller her, til å komme seg til videre til andre ligaer ute i Europa, avslutter Svensrud.

Teemu ankommer Lillehammer førstkommende tirsdag. Han er fullvaksinert noe som betyr at han kan slutte seg til resten av laget rett etter ankomst til Norge.