• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 24 Februar Feb
Lørdag Lør 26 Februar Feb
Tirsdag Tir 1 Mars Mar
Torsdag Tor 3 Mars Mar
Lørdag Lør 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 8 Mars Mar
Torsdag Tor 10 Mars Mar
Søndag Søn 13 Mars Mar
Tirsdag Tir 15 Mars Mar
Torsdag Tor 17 Mars Mar
Lørdag Lør 19 Mars Mar
Mandag Man 21 Mars Mar
Onsdag Ons 23 Mars Mar
Fredag Fre 25 Mars Mar
Lørdag Lør 13 August Aug
Tirsdag Tir 16 August Aug
Lørdag Lør 20 August Aug
Torsdag Tor 1 September Sept
Lørdag Lør 3 September Sept
Tirsdag Tir 6 September Sept
Lørdag Lør 10 September Sept
Torsdag Tor 15 September Sept
Lørdag Lør 17 September Sept
Tirsdag Tir 20 September Sept
Torsdag Tor 22 September Sept
Søndag Søn 25 September Sept
Søndag Søn 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt

Finsk back har signert

Den finske backen, Teemu Vuorisalo, er klar for Lillehammer Ishockeyklubb. 26-åringen, som kommer fra sju sesonger i Liiga for Ässät, har signert en 1+1-årskontrakt!

Hovedpersonen selv forklarer hvorfor det ble L.I.K..

-Jeg hadde et ønske om å prøve noe utenfor Finland og da var Lillehammer den beste muligheten for meg. Jeg har bare hørt gode ting om klubben.

På spørsmål om hvilken spiller publikummet i Eidsiva Arena kan forvente å se til høsten svarer han slik.

-Jeg har gode skøyteferdigheter og jeg kan løse mange forskjellige situasjoner i løpet av en kamp. Jeg prøver å spille så enkelt som mulig.

Teemu er bare 26 år gammel, men står allerede oppført med godt over 200 kamper fordelt på sju sesonger for Ässät i den øverste divisjonen i Finland, Liiga. På spørsmål om hvordan han skal bruke sin erfaring når han nå kommer til Lillehammer er svaret hans av det ydmyke slaget.

-Jeg skal bare være meg selv og ikke late som jeg er noe jeg ikke er.

Det er kun drøye to uker siden vi kunne offentliggjøre at en annen Finne, også han fra Liiga, hadde signert for klubben. Gymer og troppens nyeste tilskud, Vuorisalo, har spilt mot hverandre en rekke ganger de siste årene.

-Frank er en veldig talentfull spiller med gode skøyteferdigheter og i offensive sone er han en trussel. Alle backer må være våkne når han er på isen.

Teemu kjenner ikke så mye til Fjordkraftligaen, men har fått noe informasjon fra en kjenning i ligaen.

-Jeg har fått vite litt om ligaen fra det Tommi Taimi (Vålerenga) har fortalt, vi har vært lagkamerater i Ässät.

Teemu er klar på hva han ønsker å oppnå i klubben.

-Personlig ønsker jeg å nyte og spille ishockey og hjelpe laget til å vinne kamper. Jeg ønsker å vinne et “trofé” med Lillehammer, avslutter vår nye finske back.

Atle Svensrud forklarer hvorfor valget falt på Teemu.

-Han er en toveisback som er god på det meste. Han er i en bra alder samtidig som han har veldig mye erfaring på et veldig høyt nivå gjennom over 200 kamper i Liiga. Han er også en spiller som ønsker seg opp og fram og har ambisjoner, det er slike typer vi ønsker.

Liiga blir ansett som en av de absolutt beste ligaene i Europa, og denne sommeren har det blitt signert flere spillere rett fra Liiga til Fjordkraftligaen – hvor blant annet vi har hentet to spillere. Dette er noe vi så og si eller aldri har gjort før. Svensrud forklarer hvorfor han tror dette nå skjer.

-Posisjonen og omdømme til Fjordkraftligaen har bare blitt bedre og bedre for hvert år. Og jeg tror mange ser på dette som en reel mulighet, etter godt spiller her, til å komme seg til videre til andre ligaer ute i Europa, avslutter Svensrud.

Teemu ankommer Lillehammer førstkommende tirsdag. Han er fullvaksinert noe som betyr at han kan slutte seg til resten av laget rett etter ankomst til Norge.