• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 1 Desember Des
Søndag Søn 4 Desember Des
Torsdag Tor 8 Desember Des
Lørdag Lør 10 Desember Des
Onsdag Ons 28 Desember Des
Fredag Fre 30 Desember Des
Torsdag Tor 5 Januar Jan
Lørdag Lør 7 Januar Jan
Torsdag Tor 12 Januar Jan
Lørdag Lør 14 Januar Jan
Torsdag Tor 19 Januar Jan
Lørdag Lør 21 Januar Jan
Tirsdag Tir 24 Januar Jan
Torsdag Tor 26 Januar Jan
I dag 28 Januar Jan
Torsdag Tor 2 Februar Feb
Lørdag Lør 4 Februar Feb
Torsdag Tor 16 Februar Feb
Søndag Søn 19 Februar Feb
Torsdag Tor 23 Februar Feb
Lørdag Lør 25 Februar Feb
Tirsdag Tir 28 Februar Feb

Kyrre Svarstad med ny kontrakt

Den unge backen har skrevet under på 2+1 avtale

Kyrre Svarstad har skrevet under en 2+1 årssvtale med klubben. 18-åringen debuterte for Lillehammers A-lag under forrige sesong og spilte totalt 24 kamper i Fjordkraftligaen. Den unge trønderen noterte seg for 4 assist. Svarstad kom til Lillehammer og NTG-systemet i 2019 og spilt på U-lagene før han fikk sjansen på A-laget forrige sesong og fikk etterhvert godt med istid.

Her er spillerprofilen til Kyrre Svarstad.

Trener Aleksander Smirnov lovprisen unggutten og er fornøyd med å ha han med videre: vi i trenerteamet og klubben var fast bestemt på at Kyrre skulle være med videre og bli en del av troppen til neste sesong. Kyrre er en talentfull gutt som raskt tok nivået i senioerhockeyen. Han er en klok spiller med gode ferdigheter. Til tross for at han ikke er blant de største spillerne så henger han bra med og orienterer seg fint.

Smirnov trekker frem tålmodighet for unge spillere: Det blir viktig for Kyrre i likhet med andre unge spillere å jobbe hardt for å utvikle seg videre. Man må være tålmodig og ikke tro at man skal beherske alt til enhver tid med en gang. Viktigste er å jobbe med seg selv og jobbe hardt for å være godt trent og dyrke sine ferdigheter. Jeg er sikker på at med tiden så blir Kyrre en god og trygg back i ligaen, men det er opp til han selv. Vi skal i alle fall ta vare på han og utvikle han til å nå sine mål og være en viktig spiller for Lillehammer.