• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 24 Februar Feb
Lørdag Lør 26 Februar Feb
Tirsdag Tir 1 Mars Mar
Torsdag Tor 3 Mars Mar
Lørdag Lør 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 8 Mars Mar
Torsdag Tor 10 Mars Mar
Søndag Søn 13 Mars Mar
Tirsdag Tir 15 Mars Mar
Torsdag Tor 17 Mars Mar
Lørdag Lør 19 Mars Mar
Mandag Man 21 Mars Mar
Onsdag Ons 23 Mars Mar
Fredag Fre 25 Mars Mar
Lørdag Lør 13 August Aug
Tirsdag Tir 16 August Aug
Lørdag Lør 20 August Aug
Torsdag Tor 1 September Sept
Lørdag Lør 3 September Sept
Tirsdag Tir 6 September Sept
Lørdag Lør 10 September Sept
Torsdag Tor 15 September Sept
Lørdag Lør 17 September Sept
Tirsdag Tir 20 September Sept
Torsdag Tor 22 September Sept
Søndag Søn 25 September Sept
Søndag Søn 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt

Kyrre Svarstad med ny kontrakt

Den unge backen har skrevet under på 2+1 avtale

Kyrre Svarstad har skrevet under en 2+1 årssvtale med klubben. 18-åringen debuterte for Lillehammers A-lag under forrige sesong og spilte totalt 24 kamper i Fjordkraftligaen. Den unge trønderen noterte seg for 4 assist. Svarstad kom til Lillehammer og NTG-systemet i 2019 og spilt på U-lagene før han fikk sjansen på A-laget forrige sesong og fikk etterhvert godt med istid.

Her er spillerprofilen til Kyrre Svarstad.

Trener Aleksander Smirnov lovprisen unggutten og er fornøyd med å ha han med videre: vi i trenerteamet og klubben var fast bestemt på at Kyrre skulle være med videre og bli en del av troppen til neste sesong. Kyrre er en talentfull gutt som raskt tok nivået i senioerhockeyen. Han er en klok spiller med gode ferdigheter. Til tross for at han ikke er blant de største spillerne så henger han bra med og orienterer seg fint.

Smirnov trekker frem tålmodighet for unge spillere: Det blir viktig for Kyrre i likhet med andre unge spillere å jobbe hardt for å utvikle seg videre. Man må være tålmodig og ikke tro at man skal beherske alt til enhver tid med en gang. Viktigste er å jobbe med seg selv og jobbe hardt for å være godt trent og dyrke sine ferdigheter. Jeg er sikker på at med tiden så blir Kyrre en god og trygg back i ligaen, men det er opp til han selv. Vi skal i alle fall ta vare på han og utvikle han til å nå sine mål og være en viktig spiller for Lillehammer.