• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 27 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Søndag Søn 4 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Søndag Søn 25 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar

Kyrre Svarstad med ny kontrakt

Den unge backen har skrevet under på 2+1 avtale

Kyrre Svarstad har skrevet under en 2+1 årssvtale med klubben. 18-åringen debuterte for Lillehammers A-lag under forrige sesong og spilte totalt 24 kamper i Fjordkraftligaen. Den unge trønderen noterte seg for 4 assist. Svarstad kom til Lillehammer og NTG-systemet i 2019 og spilt på U-lagene før han fikk sjansen på A-laget forrige sesong og fikk etterhvert godt med istid.

Her er spillerprofilen til Kyrre Svarstad.

Trener Aleksander Smirnov lovprisen unggutten og er fornøyd med å ha han med videre: vi i trenerteamet og klubben var fast bestemt på at Kyrre skulle være med videre og bli en del av troppen til neste sesong. Kyrre er en talentfull gutt som raskt tok nivået i senioerhockeyen. Han er en klok spiller med gode ferdigheter. Til tross for at han ikke er blant de største spillerne så henger han bra med og orienterer seg fint.

Smirnov trekker frem tålmodighet for unge spillere: Det blir viktig for Kyrre i likhet med andre unge spillere å jobbe hardt for å utvikle seg videre. Man må være tålmodig og ikke tro at man skal beherske alt til enhver tid med en gang. Viktigste er å jobbe med seg selv og jobbe hardt for å være godt trent og dyrke sine ferdigheter. Jeg er sikker på at med tiden så blir Kyrre en god og trygg back i ligaen, men det er opp til han selv. Vi skal i alle fall ta vare på han og utvikle han til å nå sine mål og være en viktig spiller for Lillehammer.