• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 27 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Søndag Søn 4 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Søndag Søn 25 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar

Ute etter revansje

Lillehammer tar i mot Stjernen

Etter to seiere så har L.I.K. gått på to tap. Kampen mot Frisk Asker var langt unna det Lillehammer-laget både ønsker og forventer å prestere. Derfor er det veldig deilig at det er kort tid mellom kampene og allerede i morgen har man mulighet til å revansjere seg!

Trener Aleksander Smirnov beklager tapet sist og sier det er en meget motiverende gjeng som kommer til å entre Eidsiva Arena på torsdag:

-vi hadde en veldig god åpning på serien, men lander fort på beina igjen. Kampen mot Vålerenga kom vi ikke opp på nivå spesielt i midtperioden, men kampen mot Frisk sist er uholdbar fra vår side. Sånn skal vi ikke fremstå, så det må vi bare beklage ovenfor våres supportere. Vi har et ungt lag, og vi er klar over selv at det vil kunne svinge noe i prestasjonene, men vi kan ikke fremstå slik vi gjorde i Askerhallen sist og jeg som trener har et ansvar for dette. Men det som er deilig med idrett at det er ferskvare og i de neste kampene på hjemmebane har vi veldig lyst til å være oss selv igjen og være vanskelige og vonde å møte. Jeg foventer at vi spiller med hjerte og full innsats, vi må rett og slett tilbake til basic slik som i de to første kampene.

Kampen mot Stjernen i Eidsiva Arena er torsdag kl. 18:30. Velkommen på kamp!

Billetter kjøper du her.