• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 27 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Søndag Søn 4 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Søndag Søn 25 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar

Lillehammer tar i mot Stjernen

FØR KAMPEN

Kampene kommer tett og på torsdag er det ny hjemmekamp da Lillehammer tar i mot Stjernen i Eidsiva Arena. Det ble en tett og jevn kamp i mjøsderbyet på tirsdag, men det holdt dessverre ikke helt inn hvor Lillehammer tapte 3-2 på Hamar. Stjernen på sin side kom tilbake fra 0-2 i derbyet mot Sparta og vant til slutt kampen på straffer.

Stjernen ligger på 2.plass på tabellen mens Lillehammer ligger på 7.plass og dermer er det ikke usannsynlig at disse lagene kan møtes i en kvartfinaleserie i sluttspillet. Men mye kan skje innen den tid og Lillehammer skal selvsagt kjempe alt de kan for å forsøke å ta igjen lagene over seg på tabellen!

Stjernen har vunnet en kamp etter forlending og to i ordniær tid mot Lillehammer denne sesongen, så nå er det på tide til å ta sesongens første stikk mot laget fra plankebyen! Kampen er kl 18:30 og vi ønkser deg hjertelig velkommen til Eidsiva Arena og håper du kommer for å gi gutta den støtten de trenger for å ta tre viktige poeng!

Tropp: Andreas Martinsen og Daniel Sakshaug er utilgjengelige med sine respektive skader. Stian Kaltrud Nystuen og Martin Ellingsen vurderes nærmere kampen, mens nykommeren Adam Thilander er tilgjengelig til å kunne være med i kamptroppen.

Innbyrdes oppgjør denne sesongen: 2-3 OT, 3-8, 2-4

Poweplay: LIK 24,1% - Stjernen 17,4% Undertall: LIK 79,1% - Stjernen 81,5%

Keeperstatistikk: L.I.K.: Trym Gran 91,3% / 2,64 GAA, Oliver Dackell 89,6% / 2,76 GAA,– Stjernen: Preben Arntsen 91,5% / 1,81 GAA, Jørgen Hanneborg 91,4% / 2,40 GAA