• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 27 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Søndag Søn 4 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Søndag Søn 25 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar

LOKALE UNGGUTTER HAR SIGNERT!

Lillehammer-gutta Mathias Kolstad Strand, Jakop Leibnitz og Peder Øversveen har signert!

Tre lokale unggutter har signert!

I tillegg til Liam Sætre og Lucas Øvrebø Ondrcka fra egne rekker har vi nå signert Lillehammer-guttene Mathias Kolstad Strand, Jakop Leibnitz og Peder Øversveen! De skal alle fortsette sin utvikling i L.I.K sesongen 23/24.

Mathias er en fysisk back med stort potensial som gjorde sine saker godt i år og fikk mye spilletid etter jul. Han ble raskt en favoritt blant publikum med sin uredde spillestil og sin lyst til å lykkes. Vi har troen på at Mathias kommer til å ta ytterligere steg i år!

Mathias sier følgende om å ha signert: "Det er kult. Det har vært ett mål gjennom hele NTG å spille seg til en kontrakt med A-laget. På Lillehammer vil jeg få en bra treningshverdag hvor jeg kan utvikle meg enda mer. Treningsfasiliteter og treningstilbudet her er det ikke mange andre klubber som kan tilby. Det virker som at klubben er på rett vei igjen og jeg ønsker å være en del av det. Mine styrker er at jeg er fysisk og spiller hardt. Jeg er en god defensiv back og gir alt i dueller. Mine ambisjoner er å ta en fast plass på A-laget til sesongen, samtidig ønsker jeg å utvikle spillet mitt med puck. Ambisjonene mine er å kunne bli en god toveis back som kan spille viktige deler av kamper. Jeg ser frem til en spennende sesong, og til å kunne spille kamper i Eidsiva Arena igjen foran publikum. Jeg gleder meg til å gi alt for å vinne!"

Jakop er en teknisk sterk forward med høy arbeidskapasitet. Han har et godt blikk for spillet, et godt skudd og gjør sine medspillere gode. Han gjorde en sterk sesong i år med U20 der han noterte seg for 25 poeng på 23 kamper. I mai ble han tatt ut på samling med U20-landslaget. Vi gleder oss til å utvikle Jakop videre.

Jakop sier følgende om å ha signert: "Det å signere for moderklubben er veldig stort, og det har vært en barndomsdrøm. Jeg valgte å signere fordi jeg trives veldig godt, det er et bra treningsmiljø og treningsopplegget er godt tilrettelagt for å ta videre steg. Mine styrker på isen er at jeg er en rask spiller som tør å gå inn i dueller, jeg har også et bra skudd. Mine ambisjoner fremover er først og fremst å ha en bra sommer med mye trening, til sesongen vil jeg spille så mye kamper som mulig for å få mest mulig erfaring. Jeg ser frem til å spille her neste sesong og gleder meg til å komme i gang med sesongen."

Peder er et ungt backtalent med gode egenskaper offensivt og defensivt. Han er en smart spiller med mye hockey i seg. En spiller med gode kvaliteter over hele banen som kommer til å ta enda flere steg den kommende sesongen. Han deltok nylig i U18-VM for Norge der de beholdt plassen i A-gruppa.

Peder sier følgende om å ha signert: "Det er veldig gøy å signere for klubben jeg har sett og fulgt med på hele livet. Så det å signere for hjemklubben er utrolig gøy. Jeg trives veldig godt her, og vet det går an å utvikle seg her med bra trenere og gode fasiliteter. Mine styrker er spilleforståelsen og det defensive spillet, hvor jeg kan sette stopp og starte et angrep. Kan også bidra med det offensive. Mine ambisjoner fremover er å ta til meg all mulig erfaring og bygge på det fremover mot senior hockey. Vil også få så mye spilletid som mulig både på U20 og A-laget, så jeg kan utvikle meg og forbedre spillet mitt. Det jeg ser fremover mot til neste sesong er muligheten jeg har fått til å kunne spille med A-laget om jeg er god nok for det."

Vi gleder oss over videre satsing på våre lokale talenter!

Kommentar fra spillerne kommer fortløpende i denne artikkelen!