• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 1 Desember Des
Søndag Søn 4 Desember Des
Torsdag Tor 8 Desember Des
Lørdag Lør 10 Desember Des
Onsdag Ons 28 Desember Des
Fredag Fre 30 Desember Des
Torsdag Tor 5 Januar Jan
Lørdag Lør 7 Januar Jan
Torsdag Tor 12 Januar Jan
Lørdag Lør 14 Januar Jan
Torsdag Tor 19 Januar Jan
Lørdag Lør 21 Januar Jan
Tirsdag Tir 24 Januar Jan
Torsdag Tor 26 Januar Jan
I dag 28 Januar Jan
Torsdag Tor 2 Februar Feb
Lørdag Lør 4 Februar Feb
Torsdag Tor 16 Februar Feb
Søndag Søn 19 Februar Feb
Torsdag Tor 23 Februar Feb
Lørdag Lør 25 Februar Feb
Tirsdag Tir 28 Februar Feb

Aleksander Smirnov med videre

Hovedtreneren oppsummerer lagbygget

Lillehammers hovedtrener hadde før fjorårets sesong signert en 1+1 avtale. Begge partene ønsker sammen å bygge videre på det Lillehammer Ishockeyklubb har gjort siste sesongen og dermed går Smirnov løs på sin andre sesong som Lillehammer-trener.

Sportsjef Atle Svendsrud sier følgende om at Smirnov er med videre: Smirnov og klubben hadde en "pluss" avtale, men begge partene har i grunn hele veien vært bestemt på å fortsette samarbeidet. Pga. formaliteter med klausul har vi ikke offentliggjort før nå, men nå er det altså formelt klart. Vi er fornøyd med å ha med Sasja videre og vet hva han står for og vi verdsetter hans kompetanse. Med Smirnov har vi en klar og tydelig trener og flere spillere har tatt steg under han.

Hovedtrener Aleksander Smirnov oppsummerer lagbygget så langt: Det er først og fremst veldig godt å være i gang med å planlegge neste sesong. Vi har nå ristet av oss tapet i siste kamp i kvartfinalen og må tenke positivt videre. Nå gjelder det å jobbe hardt og gjøre seg klar for neste sesong. Vi må ha et godt treningsgrunnlag og vi skal være blant de best trente lagene i Fjordkrafligaen. I tillegg er det viktig å hente de riktige spillerne for å fylle konkrete roller og jeg føler vi er godt i gang med lagbygget. Vi har en bra grunnstamme i laget og jeg tror vi kan få et spennende lag neste sesong.

Vi har mistet et par spillere som har vært lenge i klubben, men vi får ikke gjort noe med det. Samtidig trenger noen et miljøskifte og vi forstår at spillere søker forandring, dette er normal syklus. I tillegg spiller økonomi inn og vi kan ikke bruke mer enn det budsjettet vi har, så vi må være smarte. Vi har som sagt god stamme og mange spennende spillere og talenter. Men vi har tenkt nøye på hvem som skal erstatte de som har gått og vi har hentet spillere som vi har stor tro på. Nå har vi hentet Markström, Mäkinen og Meyer og alle de tre er backer som vil gi oss god balanse i laget. Det er spillere vi kjenner til. Det er også viktig å hente norske spillere som Meyer som vi kan utvikle videre og gi dem tillit. Vi i trenerteamet har tro på at alle tre bli bra for oss.

Nå gleder jeg meg sammen med resten av vårt trenerteam til å ta fatt på forberedelsene og vi skal bruke sommeren godt. Godt arbeid betaler seg, og det er det vi skal jobbe mot og for i Lillehammer.