• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 24 Februar Feb
Lørdag Lør 26 Februar Feb
Tirsdag Tir 1 Mars Mar
Torsdag Tor 3 Mars Mar
Lørdag Lør 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 8 Mars Mar
Torsdag Tor 10 Mars Mar
Søndag Søn 13 Mars Mar
Tirsdag Tir 15 Mars Mar
Torsdag Tor 17 Mars Mar
Lørdag Lør 19 Mars Mar
Mandag Man 21 Mars Mar
Onsdag Ons 23 Mars Mar
Fredag Fre 25 Mars Mar
Lørdag Lør 13 August Aug
Tirsdag Tir 16 August Aug
Lørdag Lør 20 August Aug
Torsdag Tor 1 September Sept
Lørdag Lør 3 September Sept
Tirsdag Tir 6 September Sept
Lørdag Lør 10 September Sept
Torsdag Tor 15 September Sept
Lørdag Lør 17 September Sept
Tirsdag Tir 20 September Sept
Torsdag Tor 22 September Sept
Søndag Søn 25 September Sept
Søndag Søn 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt

Aleksander Smirnov med videre

Hovedtreneren oppsummerer lagbygget

Lillehammers hovedtrener hadde før fjorårets sesong signert en 1+1 avtale. Begge partene ønsker sammen å bygge videre på det Lillehammer Ishockeyklubb har gjort siste sesongen og dermed går Smirnov løs på sin andre sesong som Lillehammer-trener.

Sportsjef Atle Svendsrud sier følgende om at Smirnov er med videre: Smirnov og klubben hadde en "pluss" avtale, men begge partene har i grunn hele veien vært bestemt på å fortsette samarbeidet. Pga. formaliteter med klausul har vi ikke offentliggjort før nå, men nå er det altså formelt klart. Vi er fornøyd med å ha med Sasja videre og vet hva han står for og vi verdsetter hans kompetanse. Med Smirnov har vi en klar og tydelig trener og flere spillere har tatt steg under han.

Hovedtrener Aleksander Smirnov oppsummerer lagbygget så langt: Det er først og fremst veldig godt å være i gang med å planlegge neste sesong. Vi har nå ristet av oss tapet i siste kamp i kvartfinalen og må tenke positivt videre. Nå gjelder det å jobbe hardt og gjøre seg klar for neste sesong. Vi må ha et godt treningsgrunnlag og vi skal være blant de best trente lagene i Fjordkrafligaen. I tillegg er det viktig å hente de riktige spillerne for å fylle konkrete roller og jeg føler vi er godt i gang med lagbygget. Vi har en bra grunnstamme i laget og jeg tror vi kan få et spennende lag neste sesong.

Vi har mistet et par spillere som har vært lenge i klubben, men vi får ikke gjort noe med det. Samtidig trenger noen et miljøskifte og vi forstår at spillere søker forandring, dette er normal syklus. I tillegg spiller økonomi inn og vi kan ikke bruke mer enn det budsjettet vi har, så vi må være smarte. Vi har som sagt god stamme og mange spennende spillere og talenter. Men vi har tenkt nøye på hvem som skal erstatte de som har gått og vi har hentet spillere som vi har stor tro på. Nå har vi hentet Markström, Mäkinen og Meyer og alle de tre er backer som vil gi oss god balanse i laget. Det er spillere vi kjenner til. Det er også viktig å hente norske spillere som Meyer som vi kan utvikle videre og gi dem tillit. Vi i trenerteamet har tro på at alle tre bli bra for oss.

Nå gleder jeg meg sammen med resten av vårt trenerteam til å ta fatt på forberedelsene og vi skal bruke sommeren godt. Godt arbeid betaler seg, og det er det vi skal jobbe mot og for i Lillehammer.