• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 27 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Søndag Søn 4 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Søndag Søn 25 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar

Liam Sætre har signert!

Talentet som tok Eidsiva Arena med storm forrige sesong har skrevet under en seniorkontrakt for sesongen 23/24. Liam er en spiller som jobber knallhardt hvert eneste bytt og er meget profesjonell. Han går for tiden i andreklasse ved NTG Lillehammer og vil fortsette å kombinere skole med ishockey på Norges øverste nivå. Liam har nylig representert Norges U18 landslag under A-VM i april og kommer til å ta ytterligere steg i sin karriere i L.I.K.

“Jeg valgte å signere for Lillehammer fordi jeg trives veldig godt her og har hatt god utvikling de to første årene mine på NTG, og håper at jeg kan ta det neste steget her på Lillehammer. Jeg ble tatt veldig godt i mot når jeg kom opp på a laget i fjor og syntes det er veldig fin gruppe både i garderoben og på isen. Jeg vil bidra med masse energi og skøytegåing i spillet og alltid jobbe 100% for laget, samtidig vil jeg også prøve å øke poengproduksjonen. Jeg gleder meg til å spille foran publikum i Eidsiva Arena igjen og håper vi kan ha en veldig bra sesong.” Sier Liam.

Sportsutvalget sier følgende om Liam: «Liam er en fysisk sterk spiller med gode ferdigheter som jobber hardt i hvert bytte og viser sterk vilje til å utvikle seg videre.»

Vi gleder oss til fortsettelsen sammen med Liam!