• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 7 Oktober Okt
Torsdag Tor 12 Oktober Okt
Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Lørdag Lør 28 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Søndag Søn 5 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov
Søndag Søn 26 November Nov
Torsdag Tor 30 November Nov
I dag 2 Desember Des
Torsdag Tor 7 Desember Des
Lørdag Lør 9 Desember Des
Tirsdag Tir 19 Desember Des
Torsdag Tor 21 Desember Des
Torsdag Tor 28 Desember Des
Lørdag Lør 30 Desember Des
Torsdag Tor 4 Januar Jan
Lørdag Lør 6 Januar Jan
Torsdag Tor 11 Januar Jan
Lørdag Lør 13 Januar Jan
Torsdag Tor 18 Januar Jan
Søndag Søn 21 Januar Jan
Torsdag Tor 25 Januar Jan
Lørdag Lør 27 Januar Jan

Kriget med seg poeng!

L.I.K. tapte i sudden

Det ble en seig og tøff kamp for lagene i Eidsiva Arena i dag. Hjemmalaget kriget heroisk mot Vålerenga som var storfavoritt før oppgjøret. L.I.K. kjempet seg tilbake på tampen og fikk med seg et poeng etter tap i sudden.

"Det nye Lillehammer-laget" har imponert i samtlige hjemmekamper og gitt kamp til døra mot alle som kommer på besøk. I kveld ble det ingen unntak. L.I.K. hadde en klar gameplan for kvelden som ble fulgt til punkt og prikke. Det unge mannskapet gikk ut disiplinert og kollektivt samlet for å bryte ned VIF sine angrep og komme med sine motspill. Første periode var jevnspilt og endte målløst.

I midtperioden tok VIF mer over og hadde lange sekvenser i L.I.K.-sona. Daniel Ingvaldsen spiller seg opp og vokser for hver kamp som går, og i kveld var den unge målvakten i det umulige hjørne! Ingvaldsen vartet opp med flere feberredninger, mens lagkameratene oftet seg gang på gang i egen sone. Likevel snek deg seg inn en puck bak vår målvakt. Kalle Ekelund la på et skudd fra skrått hold og pucken lurte seg inn til 1-0 ledelse for gjestene som de også hadde til andre pause.

I den tredje perioden måtte Lillehammer fortsette å spille tålmodig og vente på sine muligheter. Kampen jevnet seg igjen mer ut og man satt lenge med følelsen at L.I.K. kommer til å få en mulighet eller to. Og på tampen av perioden utlignet Adrian Ellingsen på et herlig backhand-skudd til 1-1! Eidsiva Arena eksploderte og laget følte på ny energi og luktet at her blir det poeng. Med to minutter igjen fikk man et overtallspill, men det ble dessverre ikke uttelling.

I sudden ble det en kort affære. VIF vant droppen og Pontus Finstad satte inn vinnermålet for gjestene. Dette er likevel en kamp som Lillehammer som lag og klubb føler på som seier. En herlig innstilling, plan, guts og innsats ble belønnet med et poeng som er mer enn bare et poeng. Det føltes riktig, fortjent og godt at man til tross for tunge tider tar poeng igjen på egen is. Det skaper optimisme. Det var et, men deilig poeng! Takk til alle som kom og støttet guttene i hallen!