• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 24 Januar Jan
Torsdag Tor 26 Januar Jan
Lørdag Lør 28 Januar Jan
Torsdag Tor 2 Februar Feb
Lørdag Lør 4 Februar Feb
Torsdag Tor 16 Februar Feb
Søndag Søn 19 Februar Feb
Torsdag Tor 23 Februar Feb
Lørdag Lør 25 Februar Feb
Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Fredag Fre 3 Mars Mar
Søndag Søn 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar

Kriget med seg poeng!

L.I.K. tapte i sudden

Det ble en seig og tøff kamp for lagene i Eidsiva Arena i dag. Hjemmalaget kriget heroisk mot Vålerenga som var storfavoritt før oppgjøret. L.I.K. kjempet seg tilbake på tampen og fikk med seg et poeng etter tap i sudden.

"Det nye Lillehammer-laget" har imponert i samtlige hjemmekamper og gitt kamp til døra mot alle som kommer på besøk. I kveld ble det ingen unntak. L.I.K. hadde en klar gameplan for kvelden som ble fulgt til punkt og prikke. Det unge mannskapet gikk ut disiplinert og kollektivt samlet for å bryte ned VIF sine angrep og komme med sine motspill. Første periode var jevnspilt og endte målløst.

I midtperioden tok VIF mer over og hadde lange sekvenser i L.I.K.-sona. Daniel Ingvaldsen spiller seg opp og vokser for hver kamp som går, og i kveld var den unge målvakten i det umulige hjørne! Ingvaldsen vartet opp med flere feberredninger, mens lagkameratene oftet seg gang på gang i egen sone. Likevel snek deg seg inn en puck bak vår målvakt. Kalle Ekelund la på et skudd fra skrått hold og pucken lurte seg inn til 1-0 ledelse for gjestene som de også hadde til andre pause.

I den tredje perioden måtte Lillehammer fortsette å spille tålmodig og vente på sine muligheter. Kampen jevnet seg igjen mer ut og man satt lenge med følelsen at L.I.K. kommer til å få en mulighet eller to. Og på tampen av perioden utlignet Adrian Ellingsen på et herlig backhand-skudd til 1-1! Eidsiva Arena eksploderte og laget følte på ny energi og luktet at her blir det poeng. Med to minutter igjen fikk man et overtallspill, men det ble dessverre ikke uttelling.

I sudden ble det en kort affære. VIF vant droppen og Pontus Finstad satte inn vinnermålet for gjestene. Dette er likevel en kamp som Lillehammer som lag og klubb føler på som seier. En herlig innstilling, plan, guts og innsats ble belønnet med et poeng som er mer enn bare et poeng. Det føltes riktig, fortjent og godt at man til tross for tunge tider tar poeng igjen på egen is. Det skaper optimisme. Det var et, men deilig poeng! Takk til alle som kom og støttet guttene i hallen!