• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 27 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Søndag Søn 4 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Søndag Søn 25 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar

Pressemelding: Alexander Reichenberg

Alexander Reichenberg tilbake til L.I.K.

Lillehammer Ishockeyklubb har signert kontrakt med Lillehammer-gutten Alexander Reichenberg. Kontrakten er på 1+1 år.

29-åringen returnerer til moderklubben etter noen år i både utenlandske og norske eliteklubber, sist i Stjernen Hockey. Han har flere VM-sluttspill og olympisk deltakelse på CV’n, og har spilt totalt 351 a-kamper for L.I.K. Han debuterte på seniornivå i 2008-2009- sesongen, 16 år gammel.

-Alexander har tidligere vist at han kan være en fantastisk spiller og tilvekst til klubben. Vi gleder oss til å få ham i Lillehammer-drakt igjen og gjennom vårt miljø gi ham en ny-start på karrieren, sier daglig leder i L.I.K., Atle Svensrud.

Det har ikke vært uten interne diskusjoner å knytte til seg Reichenberg igjen. Han har noen personlige og utenomsportslige hendelser å håndtere. Forhold det ikke er naturlig for klubben å kommentere, men som den kjenner i sin helhet.

** -Vi er moderklubben hans og mener det er naturlig å stille opp og gi ham en ny sjanse. Han har gjennom mange år gitt klubben og tilhengerne mye å glede seg over og vi har stor tro på at han vil lykkes igjen, i trygge, gode omgivelser. Begge parter er enige om hvor lista ligger og hva som kreves, sier Svensrud. **

Alexander er glad for å bli Lillehammer-spiller igjen og gleder seg til å kle på seg L.I.K.-drakta igjen når sesongen starter i september.

-Jeg er glad for å komme hjem og få denne muligheten. Jeg har gode folk rundt meg og jeg trener godt, men det vil ta noen tid før jeg er klar for kamper. Nå har jeg fullt fokus på det sportslige og skal vise meg tilliten verdig, sier Reichenberg.

For ytterligere kommentarer – daglig leder Atle Svensrud – 982 36 946