• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 24 Januar Jan
Torsdag Tor 26 Januar Jan
Lørdag Lør 28 Januar Jan
Torsdag Tor 2 Februar Feb
Lørdag Lør 4 Februar Feb
Torsdag Tor 16 Februar Feb
Søndag Søn 19 Februar Feb
Torsdag Tor 23 Februar Feb
Lørdag Lør 25 Februar Feb
Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Fredag Fre 3 Mars Mar
Søndag Søn 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar

Klare for en travel uke

Varner Arena på tirsdag

Lillehammer-gutta er klare for ny uke, og denne uken skal det spilles hele tre runder i Fjordkraftligaen. L.I.K. skal på tirsdag til Asker og Varner Arena, før det venter to hjemmekamper mot henholdsvis Stjernen og MS i Eidsiva Arena på torsdag og søndag.

Etter to seiere i de to første kampene så måtte Lillehammer se seg slått av et revansjelystent og påtent Vålerenga-lag i Eidsiva Arena på lørdag. Lillehammer-gutta hang bra med og hadde 1-1 etter 1.periode, men i 2. og 3. periode var VIF best og vant til slutt 5-2. Denne kampen er nå glemt og Lillahammer-gutta har nullstilt seg og klare for å kjempe på videre i det som blir en intens og viktig uke.

Frisk Asker er tipper høyt på tabellen og har startet sesongen meget bra etter å ha vunnet sine tre kamper og står dermed som enete lag med full pott før tirsdagens møte med L.I.K. Dermed er det bare å brette opp ermene for Lillehammer-laget og sørge for at Frisk går på sesongens første poengtap for sesongen!

Stein Andre Hagen er ute med skade i en periode fremover, men ellers ser L.I.K. til å stille med full tropp til kommende oppgjør.

Kampstart i Varner Arena er kl. 18:30. Om du ikke tar turen, så kan kampen følges live på GD.no eller ses på TV2 sine plattformer.