• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 27 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Søndag Søn 4 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Søndag Søn 25 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar

Klare for en travel uke

Varner Arena på tirsdag

Lillehammer-gutta er klare for ny uke, og denne uken skal det spilles hele tre runder i Fjordkraftligaen. L.I.K. skal på tirsdag til Asker og Varner Arena, før det venter to hjemmekamper mot henholdsvis Stjernen og MS i Eidsiva Arena på torsdag og søndag.

Etter to seiere i de to første kampene så måtte Lillehammer se seg slått av et revansjelystent og påtent Vålerenga-lag i Eidsiva Arena på lørdag. Lillehammer-gutta hang bra med og hadde 1-1 etter 1.periode, men i 2. og 3. periode var VIF best og vant til slutt 5-2. Denne kampen er nå glemt og Lillahammer-gutta har nullstilt seg og klare for å kjempe på videre i det som blir en intens og viktig uke.

Frisk Asker er tipper høyt på tabellen og har startet sesongen meget bra etter å ha vunnet sine tre kamper og står dermed som enete lag med full pott før tirsdagens møte med L.I.K. Dermed er det bare å brette opp ermene for Lillehammer-laget og sørge for at Frisk går på sesongens første poengtap for sesongen!

Stein Andre Hagen er ute med skade i en periode fremover, men ellers ser L.I.K. til å stille med full tropp til kommende oppgjør.

Kampstart i Varner Arena er kl. 18:30. Om du ikke tar turen, så kan kampen følges live på GD.no eller ses på TV2 sine plattformer.