• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 4 Januar Jan
Lørdag Lør 6 Januar Jan
Torsdag Tor 11 Januar Jan
Lørdag Lør 13 Januar Jan
Torsdag Tor 18 Januar Jan
Søndag Søn 21 Januar Jan
Torsdag Tor 25 Januar Jan
Lørdag Lør 27 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Søndag Søn 4 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Søndag Søn 25 Februar Feb
I dag 29 Februar Feb
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar

Velkommen til Hockey Classic!

Klart for hockeyfest

Da er tiden kommet, den store og viktige dagen - Hockey Classic er her igjen! Lørdag 19 november kommer Stavanger Oilers på besøk og vi har med stor glede av å invitere alle på hockeyfest i Håkons hall!

På torsdag var vi vitne til en fantastisk deilig seier på Hamar og tok med oss 3 deilige poeng med hjem til Lillehammer! To mål av Henke Eriksson og to mål av Sverre Rønningen sørget for en lagseier med stor "L" da L.I.K. seiret 4-2 på Hamar. Dette ga mersmak, selvtillit og boost inn til årets begivenhet som finner sted i vår storstue på lørdag.

Billetter til kampen finner du og kan kjøpe på www.hockeyclassic.no.

Her finner du alt praktisk info om arrangementet.

Lillehammer-gutta har vist at de kan slå hvem som helst. Inngangen til denne kampen kunne som nevnt ikke vært bedre etter en seier mot rivalen. Det er viktig å kjenne på en godfølelse, samtidig som man har nullstilt hodene og klare for å fortsette i samme spor og gjøre de samme tingene for å kunne ta tre nye poeng mot en sterk motstander.

Med DERES hjelp fra tribunen i Håkons hall skal vi sammen kjempe for klubben, for byen og for hverandre. Vi skal skape god liv og en fest på og utenfor isen! Velkommen til Hockey Classic 2022!

Først skal våres fantastiske damer møte Stavanger Oilers i Bambusaligaen kl 14:00. Kampstart L.I.K. - Stavanger Oilers i Fjordkraftligaen er kl.18:00. Her er lørdagens program.