• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 14 November Nov
Onsdag Ons 18 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Torsdag Tor 26 November Nov
Lørdag Lør 5 Desember Des
Tirsdag Tir 8 Desember Des
Torsdag Tor 10 Desember Des
Lørdag Lør 12 Desember Des
Onsdag Ons 16 Desember Des
Lørdag Lør 19 Desember Des
Mandag Man 28 Desember Des
Onsdag Ons 30 Desember Des
Søndag Søn 3 Januar Jan
Torsdag Tor 7 Januar Jan
Torsdag Tor 28 Januar Jan
Lørdag Lør 30 Januar Jan
Torsdag Tor 4 Februar Feb
Søndag Søn 7 Februar Feb
Tirsdag Tir 16 Februar Feb
Torsdag Tor 18 Februar Feb
Lørdag Lør 20 Februar Feb
Tirsdag Tir 23 Februar Feb
Torsdag Tor 25 Februar Feb
Lørdag Lør 27 Februar Feb
Torsdag Tor 4 Mars Mar
Lørdag Lør 6 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Lørdag Lør 13 Mars Mar

Oppdatering: Treningskamper og Covid-19

Med kun 40 dager igjen til sesongstart - og 11 dager til første treningskamp - kommer vi med en oppdatering rundt situasjonen.

Når det ble påvist Corona-smitte på NTG satt vi straks i gang tiltak. Vi avlyste all planlagt trening og sendte alle spillerne hjem for å være på den sikre siden. Det er viktig å presisere at det kun er en spiller rundt A-laget som har sittet i karantene i og med at han er tilknyttet NTG. Dagen etter ble alle tilknyttet A-laget testet. Samtlige prøveresultater, for spillere og støtteapparat, var negative. Dermed startet vi opp igjen med trening på is og kjører nå på for fullt igjen for å være best mulig rustet til kommende sesong.

Vi minner også om første treningskamp i Eidsiva Arena, 4. september kl. 18.00 vs Ringerike Panthers. Det vil være tillatt med 200 tilskuere og under treningskampene kommer vi til å bruke "første mann til mølla"-prinsippet. Billettsalget vil kun foregå i appen og ytterligere info om når billettene slippes, billettpriser og annen praktisk informasjon rundt gjennomføringen av kampen vil straks foreligge.

GD sender alle hjemmekampene og bortekampen mot Sparta, samt at de jobber med tillatelse for å sende den siste bortekampen også. Det vil med andre ord være mulig for absolutt alle å få fulgt årets treningskamper - noe vi er veldig glade for!

Spillergarderoben og kontoret vil fortsatt være stengt for de utenom A-laget/administrasjonen, da vi ønsker å holde kontroll på situasjonen og hvem som er innom om det skulle være behov for smittesporing ved et eventuelt utbrudd. Vi ber om forståelse for dette. De i administrasjonen kan selvsagt nås per telefon.

Vi jobber ut ifra at sesongstart blir 3. oktober.