• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 21 Januar Jan
Søndag Søn 26 Januar Jan
Torsdag Tor 30 Januar Jan
Søndag Søn 2 Februar Feb
Torsdag Tor 13 Februar Feb
Søndag Søn 16 Februar Feb
Torsdag Tor 20 Februar Feb
Søndag Søn 23 Februar Feb
Torsdag Tor 27 Februar Feb
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lørdag Lør 7 Mars Mar
Tirsdag Tir 8 September Sept
Fredag Fre 11 September Sept
Mandag Man 14 September Sept
Lørdag Lør 26 September Sept
Lørdag Lør 3 Oktober Okt
Tirsdag Tir 6 Oktober Okt
Søndag Søn 11 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lørdag Lør 17 Oktober Okt
Tirsdag Tir 20 Oktober Okt
Lørdag Lør 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lørdag Lør 31 Oktober Okt
Torsdag Tor 12 November Nov
Lørdag Lør 14 November Nov
Onsdag Ons 18 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov

Oppdatering: Treningskamper og Covid-19

Med kun 40 dager igjen til sesongstart - og 11 dager til første treningskamp - kommer vi med en oppdatering rundt situasjonen.

Når det ble påvist Corona-smitte på NTG satt vi straks i gang tiltak. Vi avlyste all planlagt trening og sendte alle spillerne hjem for å være på den sikre siden. Det er viktig å presisere at det kun er en spiller rundt A-laget som har sittet i karantene i og med at han er tilknyttet NTG. Dagen etter ble alle tilknyttet A-laget testet. Samtlige prøveresultater, for spillere og støtteapparat, var negative. Dermed startet vi opp igjen med trening på is og kjører nå på for fullt igjen for å være best mulig rustet til kommende sesong.

Vi minner også om første treningskamp i Eidsiva Arena, 4. september kl. 18.00 vs Ringerike Panthers. Det vil være tillatt med 200 tilskuere og under treningskampene kommer vi til å bruke "første mann til mølla"-prinsippet. Billettsalget vil kun foregå i appen og ytterligere info om når billettene slippes, billettpriser og annen praktisk informasjon rundt gjennomføringen av kampen vil straks foreligge.

GD sender alle hjemmekampene og bortekampen mot Sparta, samt at de jobber med tillatelse for å sende den siste bortekampen også. Det vil med andre ord være mulig for absolutt alle å få fulgt årets treningskamper - noe vi er veldig glade for!

Spillergarderoben og kontoret vil fortsatt være stengt for de utenom A-laget/administrasjonen, da vi ønsker å holde kontroll på situasjonen og hvem som er innom om det skulle være behov for smittesporing ved et eventuelt utbrudd. Vi ber om forståelse for dette. De i administrasjonen kan selvsagt nås per telefon.

Vi jobber ut ifra at sesongstart blir 3. oktober.