• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 4 Februar Feb
Torsdag Tor 16 Februar Feb
Søndag Søn 19 Februar Feb
Torsdag Tor 23 Februar Feb
Lørdag Lør 25 Februar Feb
Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Fredag Fre 3 Mars Mar
Søndag Søn 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Lørdag Lør 16 September Sept
Tirsdag Tir 19 September Sept
Torsdag Tor 21 September Sept
Lørdag Lør 23 September Sept
Torsdag Tor 28 September Sept
Søndag Søn 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 5 Oktober Okt
Lørdag Lør 7 Oktober Okt
Torsdag Tor 12 Oktober Okt
Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Lørdag Lør 28 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Søndag Søn 5 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov

Finsk center har signert

Vi er veldig glade for å kunne fortelle at vi har landet en avtale med den finske centeren, Frank Gymer. 25-åringen, med både KHL- og Liiga-erfaring, har signert en 1+1-årsavtale med klubben.

Nå bytter Gymer ut Pelicans og Liiga med L.I.K. og Fjordkraftligaen.

-De var interessert i meg og jeg har bare hørt gode ting om klubben og laget – i tillegg hadde jeg noen veldig gode samtaler med Atle (Svensrud).

Frank er nok et ubeskrevet blad for de aller fleste som følger Fjordkraftligaen. Han beskriver seg selv på denne måten.

-Jeg er en offensiv forward med gode skøyteferdigheter og er god med pucken. Jeg ser også på mitt powerplay-spill som en av mine styrker.

Gymer har aldri spilt i Fjordkraftligaen selv, men kjenner litt til ligaen likevel.

-Jeg kjenner til ligaen litt. Jeg har noen venner som har spilt her og de har bare gode ting å si om ligaen. Jeg spilte også CHL-kamper mot Stavanger Oilers når jeg var i Kalpa.

Tross at han fortsatt bare er 25 år har Frank Gymer vært med på veldig mye. Han vært involvert i Jr-turneringer for Finland U17 og U20 en rekke ganger hvor spillere som Sebastian Aho, Patrik Laine og Kasperi Kapanen også har vært med.
Han har fått 18 kamper i KHL for Jokerit som 20-åring - samt fire sesonger (2 i KalPa og 2 i Pelicans), 143 kamper og 32 poeng i den øverste ligaen i Finland, Liiga – som blir regnet som en av topp-5-ligaen i Europa. Han står også med 35 poeng på 68 kamper i Mestis - nest øverste nivå i Finland.

-De ligaene du ramser opp (KHL og Liiga) er toppligaer i Europa, så den erfaringen vil garantert hjelpe meg når vi er i gang her.

Det er kun et knapt døgn siden Frank signerte for klubben, men han har klare mål for hva han ønsker å oppnå i Lillehammer.

-For meg personlig er målet å ta neste steget i karrieren her i Lillehammer og selvfølgelig produsere poeng. Laget ser veldig bra ut per nå, så målet er å kjempe i toppen av tabellen, avslutter vår nyeste signering.

Frank Gymer blir dermed årets publikumsspiller – en spiller vi tror kommer til å levere meget bra for oss.

Siste frist for å eventuelt be om sitt Spleis-bidrag tilbake er lørdag 31. Juli - altså om to dager. Det gjøres ved å besvare den mailen alle som har bidratt fikk tidligere i sommer.

I skrivende stund er det veldig få som har bedt om pengene sine tilbake noe vi setter veldig stor pris på - vi ønsker og takke dere alle for det!

Frank ankommer Lillehammer neste helg.