• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 6 November Nov
Tirsdag Tir 16 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lørdag Lør 20 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lørdag Lør 27 November Nov
Torsdag Tor 2 Desember Des
Søndag Søn 5 Desember Des
Torsdag Tor 9 Desember Des
Lørdag Lør 11 Desember Des
Tirsdag Tir 4 Januar Jan
Torsdag Tor 6 Januar Jan
Lørdag Lør 15 Januar Jan
Lørdag Lør 22 Januar Jan
I dag 27 Januar Jan
Lørdag Lør 29 Januar Jan
Torsdag Tor 3 Februar Feb
Lørdag Lør 5 Februar Feb
Tirsdag Tir 8 Februar Feb
Tirsdag Tir 15 Februar Feb
Lørdag Lør 19 Februar Feb
Tirsdag Tir 22 Februar Feb
Torsdag Tor 24 Februar Feb
Lørdag Lør 26 Februar Feb
Tirsdag Tir 1 Mars Mar
Torsdag Tor 3 Mars Mar
Lørdag Lør 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 8 Mars Mar
Torsdag Tor 10 Mars Mar

Finsk center har signert

Vi er veldig glade for å kunne fortelle at vi har landet en avtale med den finske centeren, Frank Gymer. 25-åringen, med både KHL- og Liiga-erfaring, har signert en 1+1-årsavtale med klubben.

Nå bytter Gymer ut Pelicans og Liiga med L.I.K. og Fjordkraftligaen.

-De var interessert i meg og jeg har bare hørt gode ting om klubben og laget – i tillegg hadde jeg noen veldig gode samtaler med Atle (Svensrud).

Frank er nok et ubeskrevet blad for de aller fleste som følger Fjordkraftligaen. Han beskriver seg selv på denne måten.

-Jeg er en offensiv forward med gode skøyteferdigheter og er god med pucken. Jeg ser også på mitt powerplay-spill som en av mine styrker.

Gymer har aldri spilt i Fjordkraftligaen selv, men kjenner litt til ligaen likevel.

-Jeg kjenner til ligaen litt. Jeg har noen venner som har spilt her og de har bare gode ting å si om ligaen. Jeg spilte også CHL-kamper mot Stavanger Oilers når jeg var i Kalpa.

Tross at han fortsatt bare er 25 år har Frank Gymer vært med på veldig mye. Han vært involvert i Jr-turneringer for Finland U17 og U20 en rekke ganger hvor spillere som Sebastian Aho, Patrik Laine og Kasperi Kapanen også har vært med.
Han har fått 18 kamper i KHL for Jokerit som 20-åring - samt fire sesonger (2 i KalPa og 2 i Pelicans), 143 kamper og 32 poeng i den øverste ligaen i Finland, Liiga – som blir regnet som en av topp-5-ligaen i Europa. Han står også med 35 poeng på 68 kamper i Mestis - nest øverste nivå i Finland.

-De ligaene du ramser opp (KHL og Liiga) er toppligaer i Europa, så den erfaringen vil garantert hjelpe meg når vi er i gang her.

Det er kun et knapt døgn siden Frank signerte for klubben, men han har klare mål for hva han ønsker å oppnå i Lillehammer.

-For meg personlig er målet å ta neste steget i karrieren her i Lillehammer og selvfølgelig produsere poeng. Laget ser veldig bra ut per nå, så målet er å kjempe i toppen av tabellen, avslutter vår nyeste signering.

Frank Gymer blir dermed årets publikumsspiller – en spiller vi tror kommer til å levere meget bra for oss.

Siste frist for å eventuelt be om sitt Spleis-bidrag tilbake er lørdag 31. Juli - altså om to dager. Det gjøres ved å besvare den mailen alle som har bidratt fikk tidligere i sommer.

I skrivende stund er det veldig få som har bedt om pengene sine tilbake noe vi setter veldig stor pris på - vi ønsker og takke dere alle for det!

Frank ankommer Lillehammer neste helg.