• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 27 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Søndag Søn 4 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Søndag Søn 25 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar

Generalrpøve før alvoret starter

MS på besøk i siste treningskamp

Lillehammer skal ut i sin sjette og siste treningskamp i årets oppkjøring. Det er Manglerud Star som tar turen fra Oslo til Eidsiva Arena på tirsdag og dermed er L.I.K.-gutta klare for å gjøre unna siste forberedelser til sesongen som starter på lørdag.

Lillehammer har i denne oppkjøringen to seiere (mot VIF og MS), en uavgjort (mot SIL + tap på straffer), samt to tap i to målrike kamper mot Ringerike og VIF. I tillegg utgikk to kamper mot Allsvenskan-laget Östersund grunnet korona som inntraff Lillehammer-troppen og satte store deler av troppen ut av spill og trening i noen dager.

Hovedtrener Aleksander Smirnov oppsummerer oppkjøringen så langt:

  • jeg synes vi har gjort et godt stykke arbeid i sommer og lagt ned god mengde med trening i bunn. Alle gutta har gjennomført sommertrening og oppkjøring meget profesjonelt og jeg føler vi er godt rustet. De siste to kampene har vi sluppet inn en god del mål, så vi ser og vet åpenbart hva vi må bli bedre på. Vi jobber hver dag med denne prosessen og vi håper at struktur og trygghet vil sitte over tid. Jeg ser at guttene gir alt og vi skal spille for hverandre. Vi skal utvikle vårt kollektiv og trygghet, mens vi spiller mer hjerte og innsats i bunn.

Kampen spillles kl.18:30 i Eidsiva Arena! Velkommen til generalprøven!