Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar

Kamp 5 i Fredrikstad

Klart for ny batalje

Lillehammer leder 3-1 i kamper etter lørdagens seier på hjemmebane og kan allerede i kveld sikre seg en semifinalebillett.

I den fjerde kampen kom L.I.K. best i gang foran et entusiastisk hjemmepublikum og ledet 1-0 etter første periode ved scoring av Andreas Martinsen. Martin Gran la på til 2-0 i starten av midtperioden, men Stjernen reduserte en gang og L.I.K. ledet fortsatt med et mål til andre pause. Joakim Eidsa Arnestad la på til 3-1 på en retur, men Stjernen reduserte nok en gang kun 40 sekunder senere og det ble nervepirrende mot slutten. Da Emil Nyhus satte inn 4-2 i åpent mål løftet taket seg i Eidsiva Arena og Lillehammer tok til slutt sin tredje seier i denne serien!

Mandag spilles den femte kampen i Fredrikstad og hvis Lillehammer vinner den så tar de seg videre til semifinalen i NM-sluttspillet. For at det skal skje så ønsker L.I.K.-gutta å spille med samme intensitet og glød og gi alt på isen i hver eneste duell.

Kampen spilles kl.19:00 i Stjernehallen og kan ses på TV2 sine plattformer samt følges live på GD.no.

Poweplay: L.I.K. 25% - Stjernen 26,3%

Undertall: L.I.K. 73,7% - Stjernen 75%

Keeperstatistikk: L.I.K.: Trym Gran 92,2% / 2,27 GAA, Oliver Dackell 87,1% / 4,07 GAA - Stjernen: Jørgen Hanneborg 88,5% / 3,00 GAA

Toppscorere: Nick Dineen 1+5=6 poeng – Håkon Imset Stormli 1+3=4 poeng

De øvrige kvartfinalene: Stavanger Oilers – Ringerike 4-0 i kamper, Sparta – Frisk Asker 2-2 i kamper, Vålerenga – Storhamar 2-2 i kamper