• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 14 November Nov
Onsdag Ons 18 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Torsdag Tor 26 November Nov
Lørdag Lør 5 Desember Des
Tirsdag Tir 8 Desember Des
Torsdag Tor 10 Desember Des
Lørdag Lør 12 Desember Des
Onsdag Ons 16 Desember Des
Lørdag Lør 19 Desember Des
Mandag Man 28 Desember Des
Onsdag Ons 30 Desember Des
Søndag Søn 3 Januar Jan
Torsdag Tor 7 Januar Jan
Torsdag Tor 28 Januar Jan
Lørdag Lør 30 Januar Jan
Torsdag Tor 4 Februar Feb
Søndag Søn 7 Februar Feb
Tirsdag Tir 16 Februar Feb
Torsdag Tor 18 Februar Feb
Lørdag Lør 20 Februar Feb
Tirsdag Tir 23 Februar Feb
Torsdag Tor 25 Februar Feb
Lørdag Lør 27 Februar Feb
Torsdag Tor 4 Mars Mar
Lørdag Lør 6 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Lørdag Lør 13 Mars Mar

- Jeg er veldig klar for en full sesong hvor man skal være med å kjempe om å vinne noe!

Det er en stor glede for oss å kunne offentliggjøre at Andreas Martinsen har blitt enige med klubben om en avtale. 30-åringen, med lang fartstid i NHL og AHL, har signert en kontrakt som strekker seg ut 20/21-sesongen.

Det har lenge vært en drøm for alle med hjerte for L.I.K og en gang få se Andreas returnere til klubben. Og i slutten av august kunne vi meddele at Martinsen trente med laget for fullt og både vi og folk rundt begynte å øyne en mulighet til å få plass en signatur. Og nå er endelig alt på plass – noe Martinsen selv er godt fornøyd med. -Når det først ble som det ble, så har jeg ikke vurdert noen andre alternativ enn Lillehammer. Det var først ikke planen, men når det først ble slik er jeg veldig fornøyd med at det ble L.I.K. Vi bor jo her, jeg har mange relasjoner her og kjenner alle i klubben veldig godt.

Det er åtte år siden en 22 år gammel Andreas Martinsen forlot Lillehammer etter 227 kamper og 155 poeng. Når han nå kommer hjem kan han se tilbake på tre gode år i den tyske ligaen DEL, deretter flere år i verdens beste hockeyliga NHL for klubber som Colorado Avalanche og Chicago Blackhawks, ispedd mange kamper i AHL.
-Det føles veldig bra å spille for Lillehammer igjen. Jeg kjenner at jeg gleder meg til en hel sesong. Jeg er fornøyd med avgjørelsen. Med tanke på hvordan ting er, ser jeg på det positive – jeg er heldig som får lov å spille i byen jeg bor i. Det blir forhåpentligvis en bra sesong med mye moro!

Hva er forskjellen på den Andreas som forlot klubben for vel ni år siden og han som kommer tilbake? -Det er selvsagt skjedd mye siden sist. Det var jo her reisen min startet. Husker veldig godt første dagen jeg kom hit for å begynne på NTG. Målet var NHL, det tok bare litt lenger tid enn jeg hadde planlagt. Jeg har selvsagt blitt langt mer erfaren siden sist og har en god del gode år igjen som hockeyspiller. Jeg er veldig klar for en full sesong hvor man skal være med å kjempe om å vinne noe.

Martinsen er siste brikke i årets L.I.K.-utgave – en veldig sterk utgave ifølge han selv. -En ting jeg har savnet er å spille på et lag hvor man har det gøy. Alle kjemper om et felles mål, alle kjemper for å vinne. Vi har det som trengs i den garderoben der, men det er mye som selvsagt skal klaffe.

Avslutningsvis kommer vi ikke unna det vanvittige engasjementet dere har vist når det ble klart at det var muligheter for å få signert Martinsen. Fasiten ble 316 500 kr og Andreas Martinsen tar av seg hatten. -Det er selvsagt utrolig stort. Viser litt hvordan fansen i byen her bryr seg når de drar i gang noe slik, og får samlet inn det man ønsket. Det er bare å ta av oss hatten til de som har gitt. Nå er det bare ut å levere, avslutter Martinsen.

Vi ønsker også å rette en stor takk til sponsorer og andre samarbeidspartnere som har gjort dette mulig.

Andreas Martinsen har signert en kontrakt som strekker seg ut hele sesongen, uten noen form for klausul!