• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 24 Januar Jan
Torsdag Tor 26 Januar Jan
Lørdag Lør 28 Januar Jan
Torsdag Tor 2 Februar Feb
Lørdag Lør 4 Februar Feb
Torsdag Tor 16 Februar Feb
Søndag Søn 19 Februar Feb
Torsdag Tor 23 Februar Feb
Lørdag Lør 25 Februar Feb
Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Fredag Fre 3 Mars Mar
Søndag Søn 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar

Sigve er en del av oss!

Sigve Skrefsrud er et kjent ansikt i Eidsiva Arena mange personer kjenner. Han er fast på alle A-lags kamper, og har L.I.K. langt inn i hjerterota. Sigve, som har lett psykisk utviklingshemming og ADHD, har i mange år representert klubben på en veldig fin og god måte, både som frivillig medarbeider og supporter.

I den senere tid har Sigve opplevd en del kjedelig episoder i Eidsiva Arena, der han har vært utsatt for ulike former for mobbing og trakassering. Det synes vi er trist, derfor inviterte gutta på A-laget Sigve inn i garderoben før trening mandag 6.februar, der han fikk en signert – og en kampbrukt hockeykølle fra Eidsa. Vi er en liten hockeyfamilie på Lillehammer, og der skal vi ta vare på hverandre og respektere hverandre for den man er uavhengig av sykdom og utseendet. Vi på A-laget har nulltoleranse for mobbing. Alle skal føle seg sett og respektert. Sigve er en del av oss, og vi står alle bak Sigve. Vi forventer at alle står opp mot mobbing og tar vare på hverandre, sier klubblegenden Eidsa.

Sigve er også en del av Patriotene Lillehammer, som jobber hardt for at alle skal føle seg velkommen. -For vår del er mobbing uakseptabelt og det har vi nulltoleranse for. Hvis vi oppdager mobbing eller dårlig oppførsel, uavhengig av hvem som blir behandlet dårlig, kommer vi til å slå hardt ned på det. Vi oppfordrer til god oppførsel, og at vi alle tar vare på hverandre, sier Patriotenes leder Roger Opsahlhagen.