• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 27 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Søndag Søn 4 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Søndag Søn 25 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Hjemme
Lillehammer
LIL
Borte
Sparta
SPA

Seriestart!

Lillehammer tar i mot Sparta i serieåpningen

Ventetiden er over og en ny sesong står for dørene. Lillehammer-guttene har unnagjort oppkjøringen og er klare for første batalje om poengene da Sparta kommer til Eidsiva Arena på lørdag.

En ny sesong er alltid spennende, nervepirrende og morsomt. Ny fjes skal debutere, det nye laget skal settes sammen. For L.I.K. er det fem nye spillere som skal ta på seg den rød og hvite trøya for første gang i en offisiell kamp. William Mäkinen fra Grüner, Karl Markström og Henrik Eriksson fra Ringerike, Jeppe Meyer fra Narvik og Joakim Lilliehöök fra franske ligaen er spillere som er hentet inn og som er klare for å vise seg frem for hjemmepublikum i Eidsiva Arena.

Sesongens kapteinsteam består av Nick Dineen, Andreas Martinsen, Emil Lund Nyhus og Joakim Eidsa Arnestad.

Det ble en noe variabel oppkjøring for laget med to seiere, to uavgjort (med tap i sudden) og to tap, men grunnlaget og den fysiske formen skal det ikke stå noe på. Mange timers arbeid og trening er lagt ned og i løpet av høsten og vinteren håper laget å kunne få godt betalt for det.

Stikkord i år blir kollektiv og felleskap, laget ønsker å fremstå samlet og vise karakter. Det er nettopp de ordene hovedtrener Aleksander Smirnov trekker frem foran årets sesong:

-"alle vi gleder oss til ny sesong. Det blir spennende å se hvor vi står over tid. Vi har ikke det største budsjettet, men vi skal kompensere det med det største hjertet. Innsats kan slå talent og idretten belønner alltid innsats og ærlighet over tid. Vi må spille hver eneste kamp som om det er den eneste kampen vi skal spille, vi må være flinke til å nullstille og blø for drakta. Hvis vi gjør det hver eneste kamp, så er jeg veldig omtimistisk på at vi kan overraske og blomstre både individuelt og kollektivt. Vi ønsker å gi vårt publikum energi og fine øyeblikk, og håper de kommer og støtter oss. Det er masse lokale gutter på laget og de fortjener all støtte de kan få. Vi skal spille for byen, for publikum og for hverandre!"

Kampstart lørdag i Eidsiva Arena kl 18:00. Velkommen til en ny sesong!