• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lørdag Lør 15 Oktober Okt
Tirsdag Tir 18 Oktober Okt
Torsdag Tor 20 Oktober Okt
Lørdag Lør 22 Oktober Okt
Tirsdag Tir 25 Oktober Okt
Torsdag Tor 27 Oktober Okt
Lørdag Lør 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 3 November Nov
Lørdag Lør 5 November Nov
Torsdag Tor 17 November Nov
Lørdag Lør 19 November Nov
Torsdag Tor 24 November Nov
Søndag Søn 27 November Nov
Torsdag Tor 1 Desember Des
Søndag Søn 4 Desember Des
Torsdag Tor 8 Desember Des
Lørdag Lør 10 Desember Des
Onsdag Ons 28 Desember Des
Fredag Fre 30 Desember Des
Torsdag Tor 5 Januar Jan
Lørdag Lør 7 Januar Jan
Torsdag Tor 12 Januar Jan
Lørdag Lør 14 Januar Jan
Torsdag Tor 19 Januar Jan
Lørdag Lør 21 Januar Jan
Tirsdag Tir 24 Januar Jan
Hjemme
Storhamar
STO
Borte
Lillehammer
LIL

DERBY PÅ DIREKTEN

Torsdag er det endelig tid for sesongens første hjemmekamp. Der smeller det til på direkten med mjøsderby mellom to lag som fikk pangstart på sesongen.

Alltid noe ekstra
Den første hjemmekampen i serien er alltid spesiell. Spesielt er det også med mjøsderby, så dette skulle ha alle muligheter for å være en av høstens større anledninger i CC Amfi! Ta gjerne med at begge lag leverte solide premierer på lørdag og tok hver sin sterke seier.

Motbeviste tipsene
Lillehammer har ikke badet i positiv omtale før seriestart, men brukte nok tipsene som tenning da Sparta besøkte Eidsiva Arena. De favoritt-tippede sarpingene ble slått av et hardtarbeidende og defensivt smart hjemmelag. Trener Alexander Smirnov hadde sin vane tro lagt en smart plan for kampen og laget fulgte den til punkt og prikke.

Mer å hente
Optimismen har nok vært større rundt Storhamar denne forsesongen. Tre poeng i Stjernehallen var mer forventet, men likevel en sterk prestasjon. Spesielt første halvdel og måten man avsluttet på fine saker. I etterkant var imidlertid alle klare på at det var ting som måtte forbedres og at det var mer å hente. Til denne kampen er Adrian Saxrud Danielsen tilbake etter suspensjon, en fin forsterkning.

Sjakkparti?
En kamp i kampen blir selvsagt kampen mellom Petter Thoresen og Alexander Smirnov. To trenere i tungvektsklassen som har vært med på det meste før og kjenner hverandre godt. Trekk og mottrekk planlegges i forkant og utføres underveis. Vi tipper vi får se et Storhamar som tar kommandoen i det offensive og et Lillehammer som vil spille smart i egen sone og slå til når sjansen byr seg. Slik så det ut da lagene møttes i treningskamp for en måned siden, da ble det 2-2 før SIL vant på straffer. Det kan med andre ord bli en thriller.

Flere nyheter fra Storhamar
https://www.sil.no/derby-og-hjemmepremiere/

https://www.sil.no/deilig-a-vaere-hjemme-igjen/

https://www.sil.no/statpack-2-serierunde-2/