• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 27 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Søndag Søn 4 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Søndag Søn 25 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Hjemme
Storhamar
STO
Borte
Lillehammer
LIL

DERBYLØRDAG I AMFIEN!

I det tredje mjøsderbyet i CC Amfi for sesongen søker Storhamar sin første hjemmeseier mot naboen. Den kommer ikke av seg selv, men nå er matchvinneren fra de to første i gult og blått!

På de to foregånde anledningene naboene har møttes i CC Amfi denne sesongen har Trym Gran nesten egenhendig sørget for borteseier. Han har reddet 87 av 92 skudd og drevet hjemmespillere og fans til vanvidd. Nå er han tilstede i gult og blått og kan få sjansen til å snu på steka.

De kommer til å gi alt

For Lillehammer har de to seirene på Hamar vært høydepunkter i en sesong som startet grått og gikk over i bekksvart ved juletider. Den økonomiske krasjen gjorde at laget måtte slippe de best betalte spillerne og står ribbet tilbake. Ingen må likevel tvile på at de gjenværende, med Joachim Eidsa Arnestad i spissen, vil legge igjen alt på isen i CC Amfi for å plage SIL til det ytterste. Etter bunnpunktet for ei uke sida med 0-5 borte mot Grüner virker det å ha stabilisert seg litt. Allerede i neste kamp ble Ringerike slått på straffer, mens Sparta fikk slite for seieren torsdag. Alexander Smirnov virker å ha fått stabilisert troppene og gjort Lillehammer vanskelige å møte igjen.

Må være påskrudd Tross at man ikke har vært 100 % fornøyd med gjennomføringen har Storhamar fått med seg fem av seks poeng fra to vanskelige bortekamper denne uka. Det er et styrkebeskjed inn mot den viktigste delen av sesongen. Det fordrer også at man ikke slipper seg ned noen prosent her fordi det på papiret er enklere! For å henge med i kampen om medaljene trenger de hvert eneste poeng som deles ut. Helt frittstående vil det også være greit å få has på den frekke lillebroren som har stelt det til for dem på egen is.

Lørdagskos for alle! Kamper på lørdagskveld bruker å by på bra trykk og lun stemning i seg selv. Her dytter vi på litt ekstra og arrangerer barnedisc0 i CC Amfi fra klokka 14.00 – helt gratis! Følg med for nærmere oppdateringer på program.

Kampen starter 18.30 (merk tida). Billetter finner du som vanlig i appen, så ses vi på Hamar!