• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 27 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Søndag Søn 4 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Søndag Søn 25 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
L.I.K. Arenateknikk Banner

 

"L.I.K. Arenateknikk har vært uvurdelig for utvikling av arrangementet i Eidsiva Arena."

- Rune Hansen - Markedsansvarlig

 

Hvem er L.I.K. Arenateknikk

L.I.K. Arenateknikk er en av de frivillige gruppene til Lillehammer Ishockeyklubb som står ansvarlig for den ikke-sportslige underholdningen og rammen rundt kampene til Lillehammer Ishockeyklubb i Eidsiva Arena.

Vi arbeider på tvers av alle avdelingene i L.I.K. Elite og avvikler blant annet mediaskjermer, kuben, kamerastyring, effekter, lys og lyd.
I tillegg til dette er vi også sentrale i produksjonen av innhold på alle de digitale flatene i arenaen. Vi produserer blant annet egen intro, spillerpresentasjoner, reklamer for klubben og spillerintervjuer underveis i kampen.

Vårt mål er å være ledende i Norge på avvikling innen ishockey!

Rollene i Arenateknikk

Hovedsakelig deler vi inn arbeidet på kamp i 3 forskjellige roller. Dette er rollene som bør være bemannet under enhver kamp. Les mer om de under.

Vi jobber også med filming, redigering av video og bilder, innslag til sosiale medier, spillerpresentasjoner, intervjuer av spillere, produksjon av introen før kamp og utvikling av selve arrangementet.

Lyd & Musikk

Lydansvarlige spiller av all musikk og styrer hva som skal ut til publikum over høyttalere i hallen. Her spilles det musikk for å få i gang klapping til stemningsmusikk, lyd effekter og musikk som reaksjon på hendelser i spillets gang.

Dommere skal inn å se på en situasjon? Det er han som sitter her som setter i gang Jeopardy musikken.

Kamera & Effekt

Vi har 2 stk. 360-kameraer montert i hallen som må kontrolleres. Dette gjøres via en joystick oppe i bua til Arenateknikk.
Det er her vi følger rasken når han dukker opp i en inngang, finner spilleren som scoret målet på benken eller gjøre klart for bursdagskamera når det er aktuelt.

Her er det også direkte kontroll over lysbordet, selv om det meste er automatisert så får du mulighet til å styre CO2, flammer, lamper og røyk under intro og underveis i kampen.

Mediekuben

Midt i hallen har klubben en mediekube på 84 kvadratmeter. Hovedoppgaven her er å styre innholdet på denne og de tilsammen 30,5 meterene LED-bannerene vi har rundt om i hallen.
Kuben skal informere publikum, kjøre reklamer, fremheve spillere og vise statistikk underveis i kampen.

Rasken danser på inngang C? Skal det kjøres en reklame etter icing? Når starter vi introen? Med en knapp kan den som sitter her kontrollere både video, lys og  musikk ved en scoring!

 

BLI MED I ARENATEKNIKK

Vi søker flere frivillige

Har du lyst til å være med i en spennende og morsom del av Lillehammer Ishockeyklubb?

L.I.K Arenateknikk skal være best i Norge og derfor søker vi alltid flere dyktige medarbeidere til avvikling og utvikling rundt Lillehammer Ishockeyklubb sine eliteseriekamper.
Vi arbeider på tvers med alle avdelinger i L.I.K elite. Arbeidet vil bestå av å avvikle mediaskjermer, kamerastyring, effekter og lyd, men også være med å utvikle produksjonen med ideer i en veldig åpen gruppe der alle får ta sin plass.

Vi søker deg som:

  • Har litt erfaring med musikk og underholdning i show format.
  • Som er pliktoppfyllende og ønsker å utvikle vår merkevare.
  • Er seriøs og engasjert.
  • Har et ønske om å lære produksjon av show.

Det er en fordel om du har noe erfaring rundt ishockey og kampbildet, men dette er ikke et krav.

Vi kan tilby:

  • En hyggelig gruppe med engasjerte mennesker som jobber for å utvikle Lillehammer Ishockeyklubb sin produksjon for å holde oss i norgestoppen.
  • Fri inngang til alle klubben sine Elite kamper.
  • Gode attester til en CV.
  • Et trygt, godt og ikke minst morsomt arbeidsmiljø.

Jobb for Arenateknikk er frivillig, og ikke lønnet annet enn de goder nevnt over.
Opplæring vil bli gitt.

Høres dette spennende ut? Ta kontakt på e-post: [email protected] eller på mobil: 976 75 777

Grenleder

Hans Petter H. Kval

E-post: [email protected]
Mob:
976 75 777

Kort om: Hans Petter tok over som grenleder i 2017, og fikk med seg en liten gjeng til å ta over for de tidligere i det som da var lys og lyd gruppa.
I tillegg til å være grenleder har han også hovedansvaret for musikk og lyd i hallen, og er tilstede på de fleste kamper.

SPESIELT TAKK TIL...