• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 24 Januar Jan
Torsdag Tor 26 Januar Jan
Lørdag Lør 28 Januar Jan
Torsdag Tor 2 Februar Feb
Lørdag Lør 4 Februar Feb
Torsdag Tor 16 Februar Feb
Søndag Søn 19 Februar Feb
Torsdag Tor 23 Februar Feb
Lørdag Lør 25 Februar Feb
Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Fredag Fre 3 Mars Mar
Søndag Søn 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar

GENERALPARTNERE

Eidsiva utvikler infrastruktur til det beste for samfunnet. Eidsivas mål er å gi god, langsiktig avkastning, være en sikker leverandør av strømnett og fiber, utvikle fornybar energi og bidra til vekst og utvikling. Besøk oss her: Eidsiva

Vi er en del av SpareBank 1-alliansen som består av 14 selvstendige sparebanker over hele landet. Vi er lokalisert 5 steder i 5 kommuner. Hovedkontoret er på Vinstra og bankens kundesenter holder til her. Besøk oss her: Sparebank 1 Gudbransdal

HOVEDPARTNERE

CC Strandtorget kjøpesenter ligger rett ved Mjøsa og E6 i Lillehammer. Vi kan by på 65 spennende butikker under tak. 1000 P-plasser gjør det enkelt å handle fra 09 - 20 (18). Du finner oss kun 15 minutters gange fra Lillehammer sentrum.

Besøk senterets nettside her:

CC Strandtorget

 

Gudbrandsdølen Dagningen dekker Lillehammer Ishockeyklubb og er en avis som blir utgitt på Lillehammer i Innlandet. Gudbrandsdølen Dagningen er den eneste dagsavis i Lillehammer og Gudbrandsdalen. Besøk GD her:

Gudbrandsdølen Dagningen

 

CCM er hovedleverandør av ishockeyutstyr til Lillehammer Ishockeyklubb. Besøk oss her: CCM Hockey

 

Kiwi Minipris er en av Lillehammer Ishockeyklubbs leverandører. Kiwi er et norsk kjedekonsept innen dagligvarer som ble startet i Hokksund i 1979 og er i dag Norges nest største dagligvarekjede målt i omsetning.

Besøk oss her: Kiwi Minipris

 

Vi fokuserer på muligheter.

Structor skal være en av de ledende kunnskapsbedrifter innen planlegging, prosjektering og gjennomføring av investeringer i bygg, anlegg, industri- og infrastrukturprosjekter. Besøk oss her:

Structor AS

 

McDonald's Norge. I McDonald’s heier vi på norsk landbruk, og er en stolt samarbeidspartner til den norske bonden.

 

G3 Gausdal Treindustrier SA er et samvirkeforetak som eies av ca. 1400 skogeiere, og består av produksjonsanleggene G3 Gausdal Bruk, G3 Gran Tre og G3 Fåvang Sag.

Besøk oss her:

Gausdal Treindustrier

 

GULLPARTNERE

GK er Skandinavias ledende tekniske entreprenør og servicepartner. Vi leverer tekniske installasjoner og rådgivning som bidrar til betydelige energi- og miljøgevinster- På Lillehammer har vi både inneklima, elektro og rørvirksomhet. Besøk oss her:

GK Innlandet

 

Gausdal Landhandleri AS er en familieeid, tradisjonsrik byggevareforretning med røtter tilbake til 1938. Hovedkontor og hovedlager ligger på Lillehammer. Besøk oss her:

Gausdal Landhandleri AS

 

Kantall AS er et frittstående regnskapskontor eid av de ansatte. Du finner oss i Industrigata 1 på Lillehammer. Vi er 27 ansatte hvorav 16 er autoriserte regnskapsførere.

Besøk oss her:

Kantall AS

 

Coca Cola Enterprises er Lillehammer Ishockeyklubbs levarandør av mineralvann og andre drikkevarer.

Besøk oss her:

Coca Cola Enterprises

Alver Advokatfirma finner du på Gjøvik og Lillehammer. Vi har også møtelokaler i Moelv. Vår visjon er å være en medspiller for kundene våre og yte dem faglig solide tjenester, basert på bransjekunnskap og inngående forretningsforståelse. Besøk oss her:

Alver AS

 

Hageland Lillehammer har vært Lillehammers gartneri i over 75 år. Du finner det hyggelige hagesenteret vårt nord i Lillehammer sentrum, og hos oss er du velkommen året rundt til en hyggelig handel og planteprat.

Besøk oss her:

Hageland Andreassen Blomster

 

Vi vil gjøre det enkelt for folk flest å realisere hyttedrømmen. Siden folk flest er forskjellige betyr dette for oss å tilby stor valgfrihet innenfor rammer som gjør prosjektet realiserbart og kostnadseffektivt. Besøk oss her:

Blåne Hytter

 

Bilia Lillehammer er autorisert merkeforhandler og -verksted for Volvo. Hos oss finner du et godt utvalg av både nye og brukte Volvo, og alle våre brukte biler er verkstedkontrollerte med tilstandsrapport. Dekk, tilbehør og originaldeler til Volvo kan du kjøpe i delebutikken. Besøk oss her:

Bilia Lillehammer

 

Vårt konsept baserer seg på nærhet til kunden gjennom bred lokalkunnskap, og gode tilbud tilpasset lokal etterspørsel.

Besøk Medby AS her:

Medby AS

 

I våre butikker skal du finne inspirasjon og et bredt vareutvalg, med fokus på lokalmat. SPAR er verdens største supermarkedkjede med mer enn 12.000 butikker i over 40 land. Besøk Spar her:

Spar.no

 

Ramirent er en ledende leverandør av utleieutstyr til bygg og anlegg og andre industrier. Vi hjelper små og store kunder til alle typer prosjekt. Vår misjon er å hjelpe våre kunder fokusere på sikkerhet og effektivitet ved å levere førsteklasses utstyr og smidig service med et smil. Besøk oss her:

Ramirent AS

 

Haug og Ruud VVS AS. Selskapet har kompetanse innen totaltekniske VVS-Installasjoner for boliger samt kommersielle og offentlige bygg og styrker Instalcos posisjon på Innlandet. Besøk oss her:

Haug og Ruud

 

Lillehammer Sport er ski, sykkel, tur og fjell, hockey og løp. Verkstedet yter god service, sommer som vinter. Med fokus på gode opplevelser.Besøk oss her:

Lillehammer Sport

 

Brødrene Lunn AS er et maskinentreprenør- og transportfirma stasjonert i Lillehammer. Vi tilbyr tjenester innen massetransport og asfalttransport. Brødrene Lunn AS er lokalisert i Lillehammer, men tar oppdrag over hele det sentrale Østlandet. Besøk oss her:

Brødrene Lunn

 

Scandic Lillehammer Hotell. Innlandets største møtested enten det gjelder møter, konferanser, ferier eller weekendopphold. Hotellet ligger i en stor privat park nær sentrum av Lillehammer. Unn deg litt luksus i hverdagen, og nyt de flotte fasilitetene i vårt deilige velværesenter mens du er hos oss. Besøk oss her:

Scandic Lillehammer Hotell

 

Askus AS ble etablert i 1992, og har kontor i Lillehammer og Hammerfest. Vårt kontor består av 18 ansatte, hvorav 8 autoriserte regnskapsførere.

Besøk oss her:

Askus AS

 

SØLVPARTNERE

Over 25 års erfaring med å skreddersy kontorløsninger. Vi gir oss ikke før vi har funnet det beste for deg og din bedrift. Besøk oss her:

Kontorleverandøren

 

 

Ragnvald Moe AS ble etablert i 1957, og interiørbutikken i Storgata 115 har vært en del av bybildet siden juni 1969. Firmaet er medlem av Maler- og Byggtapetsermestrenes Landsforbund, andelseiere i Malemestrenes Andelslag - MAL.

Besøk oss her:

Ragnvald Moe AS

 

SHERIFFENS MERKEVARER Hos oss finner du mange velkjente varemerker, som passer perfekt til din profilering. 

Vi selger kun til bedrifter/B2B-markedet

-HELT SHERIFF-

Besøk oss her:

Profilgutta

 

Creative Technology tilbyr innovative kringkastingsløsninger for å være vert for og streame banebrytende, fullt interaktive virtuelle eller eksterne hendelser. Besøk oss her:

Creative Technology

Vi utfører sliping/ polering, pigging, fresing, flytsparkling, trinnlydgulv og epoxy/ polyuretan belegging av betonggulv. Vi er også eksperter på injeksjon i betong. Besøk oss her:

Mjøs-Produkter

 

BRONSEPARTNERE

Eltera Lillehammer ble etablert i 2005. Vi fokuserer mye mot service- og privatmarkedet, men jobber også sammen med entreprenører og utbyggere om større prosjekter.

Besøk oss her:

Eltera Lillehammer

 

Bygninger får stadig flere tekniske funksjoner. I tillegg til grunnleggende funksjoner som elektrisitet, sanitæranlegg, oppvarming, kjøling, ventilasjon, belysning, sprinkleranlegg samt sikkerhet og låser, øker kravene til digitale og bærekraftige løsninger som automatisering, energioptimalisering, solenergi og ladestasjoner for elbiler.

Er du på utkikk etter fast tannlege i Lillehammer? Hos Olivera Tannlegene er du hjertelig velkommen. Besøk oss her:

Olivera Tannhelseteam

Nordic Crane leverer alt innenfor mobilkraner, lastebilkraner og spesialtransport i hele Skandianavia. . Besøk oss her:

Kynningsrud

 

Våre kunder er dyktige entreprenører, byggmestere og tømrere over store deler av landet. 

Besøk oss her:

Vyrk AS

 

Lillehammer Olympiapark AS er uten eget økonomisk formål og skal eie og drifte OL-anleggene på Lillehammer. Vi står for etterbruk, vedlikehold og utvikling av fem anlegg: Håkons Hall, Lysgårdsbakkene Hoppanlegg, Lillehammer snøpark, Birkebeineren Skistadion og Lillehammer Olympiske Bob- og Akebane. Besøk oss her:

Lillehammer Olympiapark

 

MB Stillas ble etablert i 2015 og har hatt stor vekst og utvikling. MB Stillas er en totalentrepenør og har montering, frakt og leie i et og samme firma.

Besøk oss her:

MB Stillas

 

Dokka Entreprenør AS er en mellomstor graveentreprenør, med hovedkontor på Dokka. Våre byggherrer er Statens vegvesen, fylkeskommuner, kommuner og byggentreprenører i all hovedsak.

Dokka Entrepenør

 

Selskapet ble opprettet som et interkommunalt selskap i august 1983. Selskapsformen ble fra 1.1.2000 omgjort til et iks (interkommunalt selskap) etter den nye loven om interkommunale selskaper. GLØRs hovedkontor er på Roverudmyra, Lillehammer. Besøk oss her: 

GLØR

 

Leve Hytter. I Norge har vi en stolt tradisjon for bygging med tre. 

Besøk oss her:

Leve Hytter AS

 

Anleggsgartner J.Barlund. Vi har kompetanse, erfaring og utstyr til å utføre alle oppdrag innen utomhusanlegg: Alle typer belegg, murer, trapper, grøntanlegg, graving. Komplette uteområder med J.Barlund AS. Besøk oss her:

Anleggsgartner J.Barlund

Veidekke AS. Det begynte med brostein i Norge i 1936. I dag bygger Veidekke veier, tunneler, broer og bygg i hele Skandinavia. Vi setter mennesker først. Besøk oss her:

Veidekke AS

 

Syljuåsen Innlandsbygg Innlandsbygg AS ble fusjonert inn i Syljuåsen AS fra 01.01.2022. Selskapet har bred erfaring og påtar seg byggserviceoppdrag. Besøk oss her:

Syljuåsen Innlandsbygg

 

L.I.K.- PARTNERE

BoligPartner leverer arkitekttegnede hus, hytter, leiligheter og flermannsboliger innenfor ferdighuskonseptet og har snart 30 års fartstid som norsk boligbygger. Siden etableringen i 1993 har BoligPartner realisert nærmere 15 000 bolig- og hyttedrømmer for våre kunder. Vi er en av landets største leverandør av hus og hytter. Velkommen til BoligPartner. Besøk oss her:

Boligpartner

 

Bilbransjen står midt i en spennende, teknologisk revolusjon. Samtidig stiller våre kunder stadig høyere krav og forventer en annen opplevelse og service enn tidligere. Bertel O. Steen detalj er en av Nordens største aktører innen salg og servicetjenester for personbiler, varebiler, lastebiler og busser. Det forplikter.

Mercedes Benz, KIA, Peugeot, Citröen, Opel, DS Automobil

Besøk oss her: 

Bertel.O.Steen

 

Lillehammer Ventilasjon AS ble opprettet i 1981, og har dermed over 40 års fartstid i bransjen. Vi leverer alt innen ventilasjonsinstallasjoner, og blikkenslagerarbeider. 

Besøk oss her:

Lillehammer Ventilasjon

 

Vi har over 50 års erfaring, dyktige medarbeidere og en moderne maskinpark som gjør oss til en solid og trygg aktør i bransjen.

Besøk oss her:

Løype Anleggsdrift AS

 

Berggård Amundsen & Co AS er en selvstendig, norsk- og familieeid elektrogrossist etablert i 1946. Det at vi er både norske og familieeide er med på å gjøre oss litt annerledes. Det påvirker våre forretnings- og kjerneverdier, og inspirerer oss til å tenke langsiktig.

Besøk oss her:

Berggård Amundsen

 

Historien om Fuel of Norway startet med refleksjoner fra noen av verdens beste syklister på hva de ønsket og hva som var utfordring på sportsernæring. Vårt slagord skal fortelle det meste: Pure energy. No bullshit Besøk oss her:

Fuel of Norway

 

Tomagruppen er en av de største eiendomsdrift (Facility Management) leverandørene i Norge og Danmark, og er et norsk familieeid selskap. Vi er 4500 dyktige medarbeidere innenfor tjenesteområdene renhold, kantine/personalrestaurant, kontortjenester, vakthold, eiendomsdrift, forpleining og facility management. Vår visjon er å gi mennesker en bedre arbeidsdag. Besøk oss her:

Toma Facilities

 

CERTEGO er en ledende nordisk leverandør av komplette sikkerhetsløsninger. Vi tilbyr rådgivning, installasjon og service innen blant annet lås, adgangskontroll, porttelefon, kameraovervåking og alarm. Vår lange erfaring og kunnskap om sikkerhetsbehov gir deg en trygg partner for alt du vil beskytte. Besøk oss her:

Certego AS

 

Nermo Hotell er et familiedrevet hotell i Øyer, og nabo til Hafjell og Lillehammer. Vi har 31 rom, 2 «Drengestuer» og 53 leiligheter og skiller oss ut ved personlig service, unike rom og mat laget fra bunnen. 

Besøk oss her: 

Nermo Hotell

 

Du kan bestille mat på nett fra alle våre butikker. Logg deg inn som Trumf-kunde, så får du opp CC-mat sine priser, utvalg og tilbud. Besøk oss her:

 

CC MAT

Lillehammer Bilskadesenter har topp moderne lokaler for karosseri og lakkskader. Vi er godkjent av Statens Biltilsyn, og medlemmer av Norges Bilbransjeforbund. Vi lakkerer alle merker. Autorisert bilverksted. Gratis taksering av skade. Bildetaksering på nett. Besøk oss her:

Lillehammer Bilskadesenter

 

Betong Øst AS ble etablert 1. mars 1999 og er en videreføring av ferdigbetongvirksomheten til Kongsvinger Betong AS og NorBetong AS i Innlandet, Viken og Trøndelag. Betong Øst AS er med sine 22 lokale betongfabrikker den ledende ferdigbetongleverandøren på Østlandet og Trøndelag. Betong Øst har svært fremoverlente og innovative eiere, noe vi er trygge på vil komme til uttrykk i bransjen i mange år fremover. Vi ruller under varemerket; DØNN Solid. Vi er, og skal forbli, kundens beste valg på ferdigbetong – nå over store deler av Norge fra Østfold i Sør til Trøndelag i Nord. Besøk oss her:

Betong ØST

Maxbo er en norsk byggvarekjede som er 100% eid av Løvenskiold–Vækerø AS, og som drives delvis etter franchiseprinsippet. Kjeden ble etablert i 1995, og har over 75 tilsluttede byggvarehus og Stormarkeder. Varehusene er lokalisert fra Storsteinnes i Troms og sørover, men i første rekke i østlandsområdet. Besøk oss her:

Maxbo AS

 

Vår styrke er pålitelighet, stor kapasitet, lokal kunnskap og alltid god service. Vi hjelper deg til en miljøriktig og økonomisk avfallshåndtering av alle typer avfall, spesialafvall inkludert. Litra Containerservice AS har hovedkontor i Lillehammer, og er et firma som rendyrker utleie og transport av containere og beholdere for renovasjon. Besøk oss her:

Litra Containerservice AS

 

Vi kan hjelpe deg med alt som handler om maling, tapeter, gulv, fliser og verktøy. 

Velkommen inn i vår butikk for å la deg inspirere! eller besøk oss under:

Mesna Fargehandel

Consulere består av rådgivere med lang og bred erfaring fra små og store prosjekter i inn- og utland. Våre rådgivere har høy leveranseevne med fokus på å levere til avtalt tid og kvalitet.

Rørleggern Lillehammer. Bedriften så dagens lys i 1993 og helt siden oppstarten har fokuset vært å være det naturlige valget for lokalbefolkningen i Lillehammer omeng. Vi er en liten bedrift, med bred kunnskap og over 60 års erfaring i faget, og vi utfører alle typer rørleggerarbeid, små som store oppdrag. Trenger du hjelp eller har du noen spørsmål? Besøk oss her: Rørlegger'n AS

 

Aktivklinikken Lillehammer AS ble etablert i oktober 2001. Fire fysioterapeuter brant for prinsippet om at både behandlere og pasienter aktivt skal søke årsaker og gjennomføre kunnskapsbaserte tiltak for best mulige resultater.

Besøk oss her:

Aktivklinikken

Ikomm er suksesshistorien om hvordan en visjon om å forbedre IT-tjenestene for tre samarbeidende kommuner har blitt til et av landets ledende selskaper, med kommunal IT-drift som nisje og spesialitet. Besøk oss her:

Ikomm AS

 

Restauranten har vært en av byens mest populære restauranter i snart 25 år, og tilbyr også tilbyr take-away og hjemlevering av pizza. Restauranten har plass til 140 gjester inne og uteservering sommeren! Peppes Pizza Lillehammer serverer deilig pizza fra lunsjtid og utover mot kvelden. Kom innom for en unik pizzaopplevelse! Ønsker du pizzaen spist et annet sted tilbyr vi også take away og våre dyktige sjåfører levering pizza hjem til deg. Besøk oss her:

Peppes Pizza

Trofé AS ble startet i 1970 på Lillehammer med en visjon om å gjøre premiebransjen bedre. Idag drives Trofé av 3.generasjon Børke, og visjonen og lokasjonen er nesten den samme. Vårt mål er å være best i Norge på premier. Det er utrolig viktig for oss å ha fornøyde kunder – så super service, rask levering, bredt sortiment i alle prisklasser er et must.

Besøk oss her: Trofe AS!

 

I den tidligere Norges Bank-bygningen på Stortorget i Lillehammer finner du Hvelvet restaurant. Her får du god hjemmelaget mat i hyggelige og uformelle omgivelser, til fornuftige priser.

Besøk oss her:

Hvelvet Restaurant

Minel Skogvang Installasjon. Selskapet ble stiftet i 1998 og feiret 20 års jubileum i 2018.

Besøk oss her:

Minel Skogvang Installasjon

Vi blåseisolerer alle typer konstruksjoner, også nybygg. Vi har avdelinger rundt om i Norge. Godkjent av Sintef for bruk i lukkede hullrom som vegg, bjelkelag og himling. Vi tar oppdrag både for private og næringskunder. Besøk oss her: Isobygg

HKB Turbuss AS er et busselskap med base i Øyer Kommune. Vi er således midt i smørøyet for både Hafjell, Kvitfjell, Skeikampen og Lillehammer med Olympiaparken. 

Besøk oss her:

HKB Turbuss Tretten

 

Erik Sveen AS kan hjelpe deg med graving, planering, drenering, klargjøring av tomt og kjøring av grus og pukk for å nevne noe. Besøk oss her:

Erik Sveen - graving og planering

Et tak skal ha mange nyttige funksjoner, og beskytte, berike og begeistre.

Besøk oss her:

IcopalTak AS

Usbl er Norges nest største boligbyggelag. Vi har i dag over 115 000 medlemmer og forvalter 1 700 borettslag og sameier over hele Østlandet. 

Besøk oss her:

USBL

Sigurd & Ola Grimstad AS ble grunnlagt i 1939 av Sigurd Grimstad. Allsidighet og nærhet til kundene er viktige bærebjelker i virksomheten vår. 

Besøk oss her:

Sigurd Ola Grimstad

Naturskjønne omgivelser med flott utsikt over Mjøsa

Hytteutleie på Lillehammer med koselige hytter. Kort gangavstand til sentrum. Naturskjønne omgivelser med flott utsikt over Mjøsa. Send forespørsel. Bobil & Teltplasser. Besøk oss her: Lillehammer Turistsenter

Med nesten 70 år i bransjen har vi et stort nettverk av startklare og kompetente talenter. Vi gir oss ikke før du er fornøyd og har rett person på rett sted. Kontakt oss i dag! Kontakt oss. Besøk oss her:

Adecco Rekrutering og Bemanning

Røyse er en solrik halvøy i Tyrifjorden, i Hole kommune. På Røyse er det gode vekstvilkår, så her trives bær, frukt og folk veldig godt. Vi har gått sammen om råvareproduksjon og videreforedling i vårt eget presseri og tapperi.

Euroskilt AS er markedsleder i Norge innen trafikksikkerhetsmateriell, og er en betydelig aktør innen utemiljø- og avsperringsprodukter som; benker, sykkelstativ, bommer og rekkverk. 

Besøk oss her: 

Euroskilt

Betonmast er et av Norges største entreprenør- og eiendomsutviklingskonsern. .

Besøk oss her:

Betonmast AS

Engers Lefsebakeri ble startet av Oddveig og Reidar Enger i et lite kjellerlokale i 1954. Forretningsideen var å gjøre et gammelt håndverk, lefsebaking, til levevei.

Besøk oss her: Engers Lefsebakeri

 

Rekedal Pølsefabrikk - spesialisert produsent av spekepølser Rekedal Pølsefabrikk AS, beliggende i Follebu i Gausdal, er en spesialisert produsent av spekepølser.

Besøk oss her:

Rekedals Pølsefabrikk

Vi er en Lillehammerbedrift spesialisert på storformat kvalitetstrykk på glass, aluminium og andre plane flater, samt laminering av glass med trykk og tekstiler.

Besøk oss her:

Glamitec AS

Dahlsveen-Olsen er en kjøreskole med lang erfaring. Les mer og bestill kjøretimer her! Dahlsveen-Olsen har lang erfaring. Se vår kursoversikt og bestill time her! Gode priser. Erfarne lærere. Grundig opplæring. Kurs: Trafikalt grunnkurs, Moped, Motorsykkel, Personbil. Besøk oss her:

Trafikkskolen Dahlsveen Olsen AS

Stort utvalg av festemateriell, verktøy, kjemi, verneutstyr og verkstedutstyr. Lynrask levering og klikk og hent i butikk. Opprett konto og handle i dag! Besøk oss her: Würth nettbutikk

Om Montér - Norges største byggevarekjede Montér er en del av Optimera AS, Norges største byggevarekjede. Vi har omtrent 140 Montér byggevarehus fra nord til sør, fulle av byggevarer for gjør-det-selv-markedet, byggmesterne og håndverkerne. Besøk oss her:

Montér AS

Lillehammer Taxi. Besøk oss her:

Lillehammer Taxi

Ring for Taxi: 06656

TESS, Teknisk faghandel, har spesialisert seg på slanger til alle formål i over 50 år, og er i dag ledende leverandør av drift- og vedlikeholdsprodukter i Norge. 

Besøk oss her:

Tess.no

Vi startet med skip og hermetikk. Vi gikk inn i oljebransjen med tankskip og senere borerigger. Vi har satset på stål, aksjemarkedet og eiendom.

Besøk oss her: Smevig Eiendom

Sagbakken Glass Service AS ble stiftet av Bjørn Arild Sagbakken i 1979. I dag drifter han den sammen med sin sønn, Vegard Andre Sagbakken, og har 9 faste ansatte.

Besøk oss her:

Sagbakken Glass-service AS

Rud Rørlegger. Velkommen. Ditt lokale rørleggerfirma som påtar seg oppdrag for liten og stor. Lang erfaring og høy kompetanse på rørleggertjenester. Besøk oss her:

Rud Rørlegger

Gøy å bade for hele familien! Her kan du hoppe, plaske, trimme, dykke, trene, ta badstu eller rett og slett slappe av mens barna boltrer seg i leke­basseng og vannsklie. Lillehammer-Hafjell-områdets største badeanlegg Jorekstad fritidsbad er tilpasset alle aldersgrupper.

Besøk oss her:

Jorekstad Fritidsbad

 

SNEKKEREMIL AS Telefon: 952 23 108 Alt innen tømrerarbeid, små og mellomstore oppdrag!

Lillehammer Elektro er en stor og veletablert bedrift med rundt 30 ansatte fordelt på saksbehandlere, montører og lærlinger. 

Besøk oss her:

Lillehammer Elektro

 

Mjøsa Port og Montasje er en ledende bedrift i salg, service og montering av garasjeporter for privat, industri og landbruk. Besøk oss her:

Mjøsa Port og Montasje

 

Orkla Foods er leverandør av varer til Lillehammer Ishockeyklubb. Besøk oss her:

Orkla Foods

Circle K Menkerud

Dekk1 skal være en norsk, frittstående, uavhengig dekk-kjede. Vi skal selge kvalitetsdekk og felger av kjente og ledende merker.

Besøk oss her:

Dekk 1

 

Non-stop Dogwear. Vi er verdens første dyreutstyrsmerke med tittelen bluesign® system partner. Vi gjør også andre grep for å ta vare på planeten vår.

Non-stop Dogwear

Tekking av flate tak nybygg og rehabilitering av eneboliger, borettslag, garasjer, terrasser og næringsbygg.
Hotell – Vandrerhjem – Cafe – Restaurant Midt i Lillehammer sentrum, i gangavstand til Olympiaparken, Maihaugen og Mjøsa, finner du oss. Ta tog eller buss til Lillehammer, og gå direkte i møtet ditt eller til hotellrommet. Nyt en fersk stasjonsvaffel og kaffe med gode venner ved peisen, eller spis en tradisjonsmiddag med lokale ingredienser i den gamle stasjonsbygningen fra 1894.

Veksthuset Personal AS bistår med bemanning, rekruttering og HR Rådgivning. Vi har flere dyktige rådgivere som dekker de fleste bransjer over hele landet. Besøk oss her:

Veksthuset Personal