• Hovedpartnere

    Partnere

Søndag Søn 4 Desember Des
Torsdag Tor 8 Desember Des
Lørdag Lør 10 Desember Des
Onsdag Ons 28 Desember Des
Fredag Fre 30 Desember Des
Torsdag Tor 5 Januar Jan
Lørdag Lør 7 Januar Jan
Torsdag Tor 12 Januar Jan
Lørdag Lør 14 Januar Jan
Torsdag Tor 19 Januar Jan
Lørdag Lør 21 Januar Jan
Tirsdag Tir 24 Januar Jan
Torsdag Tor 26 Januar Jan
Lørdag Lør 28 Januar Jan
Torsdag Tor 2 Februar Feb
Lørdag Lør 4 Februar Feb
Torsdag Tor 16 Februar Feb
Søndag Søn 19 Februar Feb
Torsdag Tor 23 Februar Feb
Lørdag Lør 25 Februar Feb
Tirsdag Tir 28 Februar Feb

GENERALPARTNERE

Eidsiva utvikler infrastruktur til det beste for samfunnet. Eidsivas mål er å gi god, langsiktig avkastning, være en sikker leverandør av strømnett og fiber, utvikle fornybar energi og bidra til vekst og utvikling. Besøk oss her: Eidsiva
Vi er en del av SpareBank 1-alliansen som består av 14 selvstendige sparebanker over hele landet. Vi er lokalisert 5 steder i 5 kommuner. Hovedkontoret er på Vinstra og bankens kundesenter holder til her. Besøk oss her: Sparebank 1 Gudbransdal

HOVEDPARTNERE

CC Strandtorget kjøpesenter ligger rett ved Mjøsa og E6 i Lillehammer. Vi kan by på 65 spennende butikker under tak. 1000 P-plasser gjør det enkelt å handle fra 09 - 20 (18). Du finner oss kun 15 minutters gange fra Lillehammer sentrum

Besøk senterets nettside her:

CC Strandtorget

Gudbrandsdølen Dagningen dekker Lillehammer Ishockeyklubb og er en avis som blir utgitt på Lillehammer i Innlandet. Gudbrandsdølen Dagningen er den eneste dagsavis i Lillehammer og Gudbrandsdalen. Avisen dekker følgende kommuner: Lillehammer, Gausdal, Øyer, Ringebu, Sør-Fron, Nord-Fron, Sel, Vågå, Lom, Skjåk, Dovre, Lesja, nordre del av Ringsaker og nordre del av Gjøvik. Besøk GD her:

Gudbrandsdølen Dagningen

Vi fokuserer på muligheter

Structor skal være en av de ledende kunnskapsbedrifter innen planlegging, prosjektering og gjennomføring av investeringer i bygg, anlegg, industri- og infrastrukturprosjekter. Besøk oss her:

Structor AS

Kiwi Minipris er en av Lillehammer Ishockeyklubbs leverandører. Kiwi er et norsk kjedekonsept innen dagligvarer som ble startet i Hokksund i 1979 og er i dag Norges nest største dagligvarekjede målt i omsetning Den er landets største målt i antall butikker.

Besøk oss her: Kiwi Minipris

Sport 1 Lillehammer (Sport og Fritid Lillehammer) er en Ekte Sportsbutikk med fullsortiment utvalg. Vi er Offisielle Birkebeinerbutikker og mange av de som jobber her er selv ivrige Birkebeinere med over 90 Birkebeinermerker tilsammen på både ski, sykkel og løp. Butikken ligger sentralt i Lillehammer, er ca 900 m² stor og er fylt til randen av entusiasme, ekspertise og kjærlighet til sportsfaget. Som offisiell Birkebeinerbutikk er vi gode på langrenn, sykkel og løping, men vi har også en stor avdeling med turutstyr og det beste utvalget av bekledning for aktiv livsstil mellom Oslo og Trondheim. Butikken har eget moderne verksted for skisliping, og erfaren sykkelmekaniker på vårt sykkelverksted.

Sport 1 Lillehammer

 

G3 Gausdal Treindustrier SA er et samvirkeforetak som eies av ca. 1400 skogeiere, og består av produksjonsanleggene G3 Gausdal Bruk, G3 Gran Tre og G3 Fåvang Sag. Tre moderne og veldrevne sagbruk som til sammen blir en av Norges ledende trelastprodusenter. G3 Gausdal Treindustrier har avtaler med alle store aktører innen salg av trelast og et solid forhandlernettverk sør for Trondheim. G3 Gausdal Treindustrier har lang tradisjon for å levere trelast av høy kvalitet. Den tradisjonen er vi stolte av å videreføre inn i fremtiden. Vi kan tre. Besøk oss her:

Gausdal Treindustrier

CCM er hovedleverandør av ishockeyutstyr til Lillehammer Ishockeyklubb. Besøk oss her: CCM Hockey

GULLPARTNERE

Vårt konsept baserer seg på nærhet til kunden gjennom bred lokalkunnskap, og gode tilbud tilpasset lokal etterspørsel. Om du bygger nytt, renoverer eller bare skal skifte ei kran, så har vi kompetansen, både om produktene og monteringen. Vår målsetting er å være den beste rørleggerbedriften i nærområdet. Medby as skal fremstå profesjonelt og være en løsningsorientert samarbeidspartner.

Besøk Medby AS her:

Medby AS

Alver Advokatfirma finner du på Gjøvik og Lillehammer. Vi har også møtelokaler i Moelv. Vår visjon er å være en medspiller for kundene våre og yte dem faglig solide tjenester, basert på bransjekunnskap og inngående forretningsforståelse. Besøk oss her:

Alver AS

Gausdal Landhandleri AS er en familieeid, tradisjonsrik byggevareforretning med røtter tilbake til 1938. Hovedkontor og hovedlager ligger på Lillehammer. Gausdal Landhandleri selger og distribuerer byggevarer til privatmarkedet og bedriftsmarkedet på Østlandet. Våre byggevarehus finner du over hele Østlandet. Besøk oss her:

Gausdal Landhandleri AS

Coca Cola er Lillehammer Ishockeyklubbs levarandør av mineralvann og andre drikkevarer.

Bilia Lillehammer er autorisert merkeforhandler og -verksted for Volvo. Hos oss finner du et godt utvalg av både nye og brukte Volvo, og alle våre brukte biler er verkstedkontrollerte med tilstandsrapport. Dekk, tilbehør og originaldeler til Volvo kan du kjøpe i delebutikken. Besøk oss her:

Bilia Lillehammer

GK er Skandinavias ledende tekniske entreprenør og servicepartner. Vi leverer tekniske installasjoner og rådgivning som bidrar til betydelige energi- og miljøgevinster- På Lillehammer har vi både inneklima, elektro og rørvirksomhet. Besøk oss her:

GK Innlandet

Vi vil gjøre det enkelt for folk flest å realisere hyttedrømmen. Siden folk flest er forskjellige betyr dette for oss å tilby stor valgfrihet innenfor rammer som gjør prosjektet realiserbart og kostnadseffektivt. Besøk oss her:

Blåne Hytter

I våre butikker skal du finne inspirasjon og et bredt vareutvalg, med fokus på lokalmat. SPAR er verdens største supermarkedkjede med mer enn 12.000 butikker i over 40 land. Besøk Spar her:

Spar.no

 

Ramsøy rørlegger AS startet som rørleggerbedrift i Lillehammer i 1908. Mye har skjedd siden oppstarten, og sammen med våre nære kunderelasjoner har vi utviklet oss til et selskap som spenner bredt. Ramsøy har i dag 50 ansatte, som gjør alt fra små rørleggeroppdrag til store prosjekter. Vi er en del av Assemblin Norge med ca 700 ansatte. Besøk Ramsøy her:

Ramsøy Lillehammer

Hageland Lillehammer har vært Lillehammers gartneri i over 75 år. Du finner det hyggelige hagesenteret vårt nord i Lillehammer sentrum, og hos oss er du velkommen året rundt til en hyggelig handel og planteprat.

Besøk oss her:

Hageland Andreassen Blomster

Ramirent er en ledende leverandør av utleieutstyr til bygg og anlegg og andre industrier. Vi hjelper små og store kunder til alle typer prosjekt. Vår misjon er å hjelpe våre kunder fokusere på sikkerhet og effektivitet ved å levere førsteklasses utstyr og smidig service med et smil. Besøk oss her:

Ramirent AS

Haug og Ruud VVS AS. Selskapet har kompetanse innen totaltekniske VVS-Installasjoner for boliger samt kommersielle og offentlige bygg og styrker Instalcos posisjon på Innlandet. Besøk oss her:

Haug og Ruud

Veidekke AS. Det begynte med brostein i Norge i 1936. I dag bygger Veidekke veier, tunneler, broer og bygg i hele Skandinavia. Vi setter mennesker først. Besøk oss her:

Veidekke AS

Brødrene Lunn AS er et maskinentreprenør- og transportfirma stasjonert i Lillehammer. Vi tilbyr tjenester innen massetransport og asfalttransport. Brødrene Lunn AS er lokalisert i Lillehammer, men tar oppdrag over hele det sentrale Østlandet. Besøk oss her:

Brødrene Lunn

Kynningsrud Nordic Crane er ledende innenfor mobilkraner, lastebilkraner og spesialtransporttjenester. Vi opererer lokalt, nasjonalt og i hele Skandinavia. Besøk oss her:

Kynningsrud

Askus AS ble etablert i 1992, og har kontor i Lillehammer og Hammerfest. Vi har solid erfaring og over 400 kunder fordelt på et bredt spekter av ulike næringer. Vårt kontor består av 18 ansatte, hvorav 8 autoriserte regnskapsførere. Byrået er et autorisert regnskapsførerselskap og medlem i Regnskap Norge. Hos oss står du som kunde i fokus, og du blir fulgt godt opp av den som er ansvarlig for ditt oppdrag. Vi kommuniserer personlig med våre kunder, og har fornøyde kunder fra Oslo i sør til Hammerfest i nord. Askus – Det er oss du skal spørre! Besøk oss her:

Askus AS

Scandic Lillehammer Hotell. Innlandets største møtested enten det gjelder møter, konferanser, ferier eller weekendopphold. Hotellet ligger i en stor privat park nær sentrum av Lillehammer. Unn deg litt luksus i hverdagen, og nyt de flotte fasilitetene i vårt deilige velværesenter mens du er hos oss. Besøk oss her:

Scandic Lillehammer Hotell

SØLVPARTNERE

Over 25 års erfaring med å skreddersy kontorløsninger. Vi gir oss ikke før vi har funnet det beste for deg og din bedrift. Besøk oss her:

Kontorleverandøren

 

Ragnvald Moe AS ble etablert i 1957, og interiørbutikken i Storgata 115 har vært en del av bybildet siden juni 1969. Firmaet er medlem av Maler- og Byggtapetsermestrenes Landsforbund, andelseiere i Malemestrenes Andelslag - MAL.

Besøk oss her:

Ragnvald Moe AS

Merkeforhandler i Gudbrandsdalen for Nissan, Suzuki, Isuzu og BYD. Salg av nye og brukte biler. Service og vedlikehold på alle bilmerker. Besøk oss her:

Tungen Bil AS

SHERIFFENS MERKEVARER Hos oss finner du mange velkjente varemerker, som passer perfekt til din profilering. Vi utvider regelmessig sortimentet vårt med nye varemerker. Det skal være enkelt å handle reklame- og profileringsprodukter av oss, og vi sikter alltid høyt når det gjelder service overfor våre kunder.

Vi selger kun til bedrifter/B2B-markedet -HELT SHERIFF-

Besøk oss her:

Profilgutta

Vi utfører sliping/ polering, pigging, fresing, flytsparkling, trinnlydgulv og epoxy/ polyuretan belegging av betonggulv. Vi er også eksperter på injeksjon i betong. Besøk oss her:

Mjøs-Produkter

Syljuåsen Innlandsbygg Innlandsbygg AS ble fusjonert inn i Syljuåsen AS fra 01.01.2022. Selskapet har bred erfaring og påtar seg byggserviceoppdrag. Innlandsbygg har god kjennskap til markedet og er en etablert aktør med et stort kundegrunnlag. Innlandsbygg har siden 2011 tilbudt bygg- og entreprenørvirksomhet hovedsakelig i området Lillehammer, Gudbrandsdalen og Sjusjøen. Syljuåsen Service på Gjøvik og Syljuåsen Innlandsbygg på Lillehammer blir to likeverdige avdelinger rettet mot det proffe servicemarkedet. Erik Bratlien vil lede begge avdelingene. Drift, lokasjon og kontaktpersoner for Syljuåsen Innlandsbygg blir de samme som for gamle Innlandsbygg AS. Besøk oss her:

Syljuåsen Innlandsbygg

BRONSEPARTNERE

Eltera Lillehammer ble etablert i 2005. Vi fokuserer mye mot service- og privatmarkedet, men jobber også sammen med entreprenører og utbyggere om større prosjekter. Vi tilbyr og utfører alt av elektroinstallasjoner, og ønsker å være en foretrukken samarbeidspartner innen elektro fra planleggingsstadiet til ferdigstillelse. I dag er vi 23 ansatte med lokal tilhørighet og er stolte over alle våre prosjekter, store som små. Besøk oss her:

Eltera Lillehammer

Bygninger får stadig flere tekniske funksjoner. I tillegg til grunnleggende funksjoner som elektrisitet, sanitæranlegg, oppvarming, kjøling, ventilasjon, belysning, sprinkleranlegg samt sikkerhet og låser, øker kravene til digitale og bærekraftige løsninger som automatisering, energioptimalisering, solenergi og ladestasjoner for elbiler. Med Bravida får du en partner som tar ansvar for alle tekniske funksjoner gjennom hele bygningens levetid. Som regel starter det med et konkret prosjekt eller et problem som skal løses. Besøk oss her:

Bravida

Anleggsgartner J.Barlund. Vi har kompetanse, erfaring og utstyr til å utføre alle oppdrag innen utomhusanlegg: Alle typer belegg, murer, trapper, grøntanlegg, graving. Komplette uteområder med J.Barlund AS. Besøk oss her:

Anleggsgartner J.Barlund

MB Stillas ble etablert i 2015 og har hatt stor vekst og utvikling. MB Stillas er en totalentrepenør og har montering, frakt og leie i et og samme firma. Dette er en kjempe fordel vi drar nytte av på logistikk og effektivitet. Kundeopplevelsen blir mye bedre med å få alt i en regning. Vi har i dag avdelinger på Hamar, Skedsmo og Lillehammer og har i dag 100 ansatte. Besøk oss her:

MB Stillas

Våre kunder er dyktige entreprenører, byggmestere og tømrere over store deler av landet. Vi er svært takknemlige når vi kan presentere sluttresultatet, slik at vi alle kan la oss inspirere til nye prosjekter. Her er bilder og informasjon om noen av de prosjektene hvor VYRK har levert behandlet utvendig kledning, innvendig panel, spiler, finérte plater, listverk og gulv. Besøk oss her:

Vyrk AS

Lillehammer Olympiapark AS er uten eget økonomisk formål og skal eie og drifte OL-anleggene på Lillehammer. Vi står for etterbruk, vedlikehold og utvikling av fem anlegg: Håkons Hall, Lysgårdsbakkene Hoppanlegg, Lillehammer snøpark, Birkebeineren Skistadion og Lillehammer Olympiske Bob- og Akebane. Våre anlegg er svært viktige for hverdagsidretten i lokalmiljøet, der alt fra mosjonister og turister til idrettslag og -utøvere er aktive brukere. På grunn av vår unike kapasitet og infrastruktur tiltrekker vi oss både turister, nasjonale- og internasjonale arrangement og større treningssamlinger. Bedriftens viktigste oppgave er å tilrettelegge for størst mulig aktivitet, ikke bare i anleggene, men også i lokalsamfunnet. Våre mange arrangementer skaper uvurderlige ringvirkninger blant de nærliggende reiselivsbedriftene. Besøk oss her:

Lillehammer Olympiapark

Er du på utkikk etter fast tannlege i Lillehammer? Hos Olivera Tannlegene er du hjertelig velkommen. Vi vet hvor viktig det er for deg å vite at du har valgt rett tannlege, og vi kan tilby deg den tryggheten du trenger for å ta vare på din tannhelse. Hos Olivera Tannlegene ser vi på tannlegeyrket som en lidenskap. Vi vil alltid gjøre vårt beste for å gjøre våre pasienters hverdag bedre, og det er lite som er mer tilfredsstillende enn å se en pasients smil etter en behandling. Det er heller ingenting som er bedre enn når våre kunder gir oss skryt for å utgjøre en forskjell for deres helse og livskvalitet. Besøk oss her:

Olivera Tannhelseteam

Selskapet ble opprettet som et interkommunalt selskap i august 1983. Selskapsformen ble fra 1.1.2000 omgjort til et iks (interkommunalt selskap) etter den nye loven om interkommunale selskaper. Arbeidsdelingen er at våre eiere, kommunene, har forvaltningsansvaret og GLØR skal stå for den praktiske gjennomføringen mot kunden, gjennom rådgivning, service, transport, behandling og salg av utsorterte fraksjoner. GLØRs hovedkontor er på Roverudmyra, Lillehammer. Besøk oss her: 

GLØR

Leve Hytter. I Norge har vi en stolt tradisjon for bygging med tre. Historien vår og landet vårt er fullt av vakre trebygninger. Her har vi funnet mye inspirasjon. Og vi har en levende hyttekultur i dag. Alt tyder på at gleden av å leve et liv nær naturen kommer til å fortsette. Ja, det blir kanskje stadig viktigere for oss? Sammen med arkitekt Einar Jarmund (Jarmund/Vigsnæs AS arkitekter mnal) har vi skapt et helhetlig, tidløst uttrykk, som balanserer det tradisjonelle og det moderne på en harmonisk måte. Selv om vi holder høy kvalitet, dyrker vi allikevel en nøkternhet. Utfordringen er mer å bygge så lite som mulig, enn så stort som mulig, og samtidig være sjenerøs. Vi tror det er gjennom å være nyskapende at vi best kan kan holde tradisjonene i hevd og være aktuelle. Besøk oss her:

Leve Hytter AS

L.I.K.- PARTNERE

BoligPartner leverer arkitekttegnede hus, hytter, leiligheter og flermannsboliger innenfor ferdighuskonseptet og har snart 30 års fartstid som norsk boligbygger. Siden etableringen i 1993 har BoligPartner realisert nærmere 15 000 bolig- og hyttedrømmer for våre kunder. Vi er en av landets største leverandør av hus og hytter. Velkommen til BoligPartner. Besøk oss her:

Boligpartner

Bilbransjen står midt i en spennende, teknologisk revolusjon. Samtidig stiller våre kunder stadig høyere krav og forventer en annen opplevelse og service enn tidligere. Bertel O. Steen detalj er en av Nordens største aktører innen salg og servicetjenester for personbiler, varebiler, lastebiler og busser. Det forplikter.

Mercedes Benz, KIA, Peugeot, Citröen, Opel, DS Automobil

Besøk oss her: 

Bertel.O.Steen

Lillehammer Ventilasjon AS ble opprettet i 1981, og har dermed over 40 års fartstid i bransjen. Vi leverer alt innen ventilasjonsinstallasjoner, og blikkenslagerarbeider. Vi utfører prosjektering og leverer tegningsunderlag. Med på laget har vi faglærte montører. Vi har egen avdeling innen teknisk service hvor vi etterser, renoverer og installerer ny automatikk og styring til ventilasjon og varme. I 2021 feiret vi 40 års jubileum. Vi benyttet anledningen til å lage en video og en brosjyre som i korte trekk forteller hvem vi er, hva vi leverer og vår historie. Besøk oss her: 

Lillehammer Ventilasjon

Vi har over 50 års erfaring, dyktige medarbeidere og en moderne maskinpark som gjør oss til en solid og trygg aktør i bransjen. Familiebedriften ble etablert i 1969 av Per Løype og ble i 1982 et aksjeselskap. Siden den gang har vi vokst gradvis både i omsetning og størrelse. I dag er det Ånung Løype som er daglig leder. Bedriften har i dag 57 ansatte. Omsetningen for 2021 var 174 mill. kroner. Vi utfører alle typer anleggsarbeider og kan om ønskelig bidra helt fra planleggingsfasen for både private og offentlige utbyggere.

Vårt arbeidsområde er hovedsaklig Gausdal, Lillehammer, Øyer, Ringebu, Nord-Fron, Gjøvik og Ringsaker. Vi holder til i kontorlokaler i Østringsvegen 1 - Segalstad Bru, og har verksted/lagerbygg i Baklivegen 1910 i Østre Gausdal. Besøk oss her:

Løype Anleggsdrift AS

Berggård Amundsen & Co AS er en selvstendig, norsk- og familieeid elektrogrossist etablert i 1946. Det at vi er både norske og familieeide er med på å gjøre oss litt annerledes. Det påvirker våre forretnings- og kjerneverdier, og inspirerer oss til å tenke langsiktig.

Besøk oss her:

Berggård Amundsen

Bedriften så dagens lys i 1993 og helt siden oppstarten har fokuset vært å være det naturlige valget for lokalbefolkningen i Lillehammer omeng. Vi er en liten bedrift, med bred kunnskap og over 60 års erfaring i faget, og vi utfører alle typer rørleggerarbeid, små som store oppdrag. Trenger du hjelp eller har du noen spørsmål? Besøk oss her: Rørlegger'n AS

Tomagruppen er en av de største eiendomsdrift (Facility Management) leverandørene i Norge og Danmark, og er et norsk familieeid selskap. Vi er 4500 dyktige medarbeidere innenfor tjenesteområdene renhold, kantine/personalrestaurant, kontortjenester, vakthold, eiendomsdrift, forpleining og facility management. Vår visjon er å gi mennesker en bedre arbeidsdag. Besøk oss her:

Toma Facilities

CERTEGO er en ledende nordisk leverandør av komplette sikkerhetsløsninger. Vi tilbyr rådgivning, installasjon og service innen blant annet lås, adgangskontroll, porttelefon, kameraovervåking og alarm. Vår lange erfaring og kunnskap om sikkerhetsbehov gir deg en trygg partner for alt du vil beskytte. Besøk oss her:

Certego AS

Nermo Hotell er et familiedrevet hotell i Øyer, og nabo til Hafjell og Lillehammer. Vi har 31 rom, 2 «Drengestuer» og 53 leiligheter og skiller oss ut ved personlig service, unike rom og mat laget fra bunnen. Det er stille på Nermo. Hotellet er derfor perfekt for grupper som trenger arbeidsro. Her kan dere jobbe usjenert og spise og sove godt. Nermo har mange møterom, en god vinkjeller og kanskje landets beste hotellsenger. Vi kan ta opptil 100 gjester. Derfor velges Nermo ofte også til bryllup, konfirmasjon, jubileum, minnestund og slektstreff. Besøk oss her: 

Nermo Hotell

HKB Turbuss AS er et busselskap med base i Øyer Kommune. Vi er således midt i smørøyet for både Hafjell, Kvitfjell, Skeikampen og Lillehammer med Olympiaparken. Vi mener å ha gode lokalkunnskaper om disse områdene, og våre dyktige sjåfører hører hjemme i dette distriktet. HKB Turbuss AS ble startet av Hans Kristian Bjerkestuen allerede i år 2000, da startet han hjemme på gården sin; Bjerkestuen på Tretten. Selskapet har vokst med årene og teller i dag 4 fast ansatte og 5 busser. Vi kjører for det meste på oppdrag for våre kunder og samarbeidspartnere, dette er kjøring vi har stor glede av. Mange lag, foreninger, idrettslag, firmaer og privatpersoner bruker oss når dem skal på tur. Transfer til Gardermoen, båtene i Oslo/Larvik eller hvor det måtte være i inn og utland. Vi kjører for det meste turer på Sør-, Øst- og Vestlandet, her er vi godt kjente og besøker riktig så mange fine steder igjennom året. Besøk oss her:

HKB Turbuss Tretten

Lillehammer Bilskadesenter har topp moderne lokaler for karosseri og lakkskader. Vi er godkjent av Statens Biltilsyn, og medlemmer av Norges Bilbransjeforbund. Vi lakkerer alle merker. Autorisert bilverksted. Gratis taksering av skade. Bildetaksering på nett. Besøk oss her:

Lillehammer Bilskadesenter

Maxbo er en norsk byggvarekjede som er 100% eid av Løvenskiold–Vækerø AS, og som drives delvis etter franchiseprinsippet. Kjeden ble etablert i 1995, og har over 75 tilsluttede byggvarehus og Stormarkeder. Varehusene er lokalisert fra Storsteinnes i Troms og sørover, men i første rekke i østlandsområdet. Besøk oss her:

Maxbo AS

Vår styrke er pålitelighet, stor kapasitet, lokal kunnskap og alltid god service. Vi hjelper deg til en miljøriktig og økonomisk avfallshåndtering av alle typer avfall, spesialafvall inkludert. Litra Containerservice AS har hovedkontor i Lillehammer, og er et firma som rendyrker utleie og transport av containere og beholdere for renovasjon. Besøk oss her:

Litra Containerservice AS

Historien om Fuel of Norway startet med refleksjoner fra noen av verdens beste syklister på hva de ønsket og hva som var utfordring på sportsernæring. Gabba Rasch som i dag er sportsdirektør på verdens største sykkellag, Team Ineos, har brukt all sin erfaring sammen med den beste ekspertisen i Norge på utvikling av unike produkter. FoN startet for alvor opp sommeren 2018 og de første produktene var klare for salg januar 2019. Etter dette har vi utviklet flere unike produkter og felles for de alle er at de skal være bedre, sunnere og mer velsmakende enn våre konkurrenter. Vårt slagord skal fortelle det meste: Pure energy. No bullshit Besøk oss her:

Fuel of Norway

Pretre AS ble etablert i 1976 og har hele tiden vært en utviklingsorientert og toneangivende bedrift i det norske markedet. Vi er ca 180 ansatte, og omsetter for over 500 millioner kroner. Vi er spesialister på prefabrikkerte trekonstruksjoner, og leverer et komplett bæresystem med rask og rimelig montering. Hovedproduktet er takstoler, og vi er i dag landets største produsent av komplette takverk. I tillegg leverer vi i økende omfang både precut, element, bjelkelag og tekniske tjenester. Besøk oss her:

Pretre AS

Consulere består av rådgivere med lang og bred erfaring fra små og store prosjekter i inn- og utland. Våre rådgivere har høy leveranseevne med fokus på å levere til avtalt tid og kvalitet. Våre konsulenter har lang og bred erfaring innen flere tjenesteområder, både på leverandør- og kundesiden. Prosjektledelse: Generell prosjektledelse, teknisk prosjektledelse og prosjekt koordinering. Anskaffelser: Etablering av konkurransegrunnlag, gjennomføre tilbudsprosesser, forhandlinger og avtaleoppfølgning. Systemutvikling: Design, utvikling og implementering. Smart metering: AMS strategi, forhandling og anskaffelse, styring og ledelse av totalprosjekt, leveranseoppfølging, prosessutvikling og implementering, systemutvikling og implementering, utrulling og installasjon, driftsmessig tilrettelegging

Vi kan hjelpe deg med alt som handler om maling, tapeter, gulv, fliser og verktøy. Alle som jobber hos oss har stor interesse og et nysgjerrig sinn for nettopp innredning og design. Vi kan våre produkter, og kan hjelpe deg å kombinere dem til fungerende helhetsløsninger. Derfor utdanner vi oss kontinuerlig innen farger, fargesetting, trender og innredning, og kan hjelpe deg å virkeliggjøre dine idéer om hjemmet ditt. Vi har vi vært ekstra nøye når vi har valgt leverandører å samarbeide med. Alle har til felles at de står for god design og høy kvalitet – til overkommelige priser. Velkommen inn i vår butikk for å la deg inspirere! eller besøk oss under:

Mesna Fargehandel

Aktivklinikken Lillehammer AS ble etablert i oktober 2001. Fire fysioterapeuter brant for prinsippet om at både behandlere og pasienter aktivt skal søke årsaker og gjennomføre kunnskapsbaserte tiltak for best mulige resultater. Siden har klinikken stadig vokst og i dag er vi 11 fysioterapeuter, 7 manuellterapeuter, 1 psykomotorisk fysioterapeut og 2 massasjeterapeuter, samt 1 sekretær. Vi behandler muskel – og skjelettplager, nevrologiske og onkologiske lidelser. I tillegg tilbyr vi tilpasning av såler, løpsanalyse/skole (Running School), sykkeltilpasning (Retűl) og kartlegging av grunnleggende bevegelsesmønstre (FMS).

Besøk oss her: Aktivklinikken

Ikomm er suksesshistorien om hvordan en visjon om å forbedre IT-tjenestene for tre samarbeidende kommuner har blitt til et av landets ledende selskaper, med kommunal IT-drift som nisje og spesialitet. Da vi ble etablert i 2003, var det med 8 ansatte og en startkapital på 2,8 millioner. Modellen vår har hele tiden tatt utgangspunkt i erkjennelsen om at det er vanskelig for små og mellomstore kommuner å holde tritt med den teknologiske utviklingen, hver for seg. Sammen får man til mye mer og det er kjernen i Ikomms forretningsmodell. Besøk oss her:

Ikomm AS

 

Restauranten har vært en av byens mest populære restauranter i snart 25 år, og tilbyr også tilbyr take-away og hjemlevering av pizza. Restauranten har plass til 140 gjester inne og uteservering sommeren! Peppes Pizza Lillehammer serverer deilig pizza fra lunsjtid og utover mot kvelden. Kom innom for en unik pizzaopplevelse! Ønsker du pizzaen spist et annet sted tilbyr vi også take away og våre dyktige sjåfører levering pizza hjem til deg. Besøk oss her:

Peppes Pizza

Sagbakken Glass Service AS ble stiftet av Bjørn Arild Sagbakken i 1979. I dag drifter han den sammen med sin sønn, Vegard Andre Sagbakken, og har 9 faste ansatte. Herav en mester, tre med fagbrev i glass, to med fagbrev som snekker, en rammemaker, en lærling og en kontor- og administrasjons medarbeider. Etter 40 år i bransjen har vi opparbeid et bred erfaring med alt innen glass, service, kundeforhold og montering. Vi utfører alt av jobber i private hjem, hytter, butikker, og andre næringsbygg. Sagbakken Glasservice AS tilbyr og utfører alt innen glass og vinduer. Vi utfører jobber i hele Lillehammer området, og i hele Gudbrandsdalen. Besøk oss her:

Sagbakken Glass-service AS

Kantall AS er et frittstående regnskapskontor eid av de ansatte. Du finner oss i Industrigata 1 på Lillehammer. Vi er 27 ansatte hvorav 16 er autoriserte regnskapsførere. Kundene våre opererer i et bredt spekter av bransjer og variert geografisk tilknytning. Vår historie: Regnskapshuset Lillehammer AS ble stiftet i 1993 og ble medlem i Økonor-kjeden i 2002. I 2011 ble Økonor solgt til Accountor. I 2018 ble det vedtatt at vi ikke ønsket å fornye avtalen med kjeden, og selskapet ble dermed frittstående igjen 01.01.2019 under nytt navn og ny profil. Vi ønsker å være den foretrukne tjenesteleverandøren og en trygg veileder for kundene innenfor en bransje som er i sterk endring. Besøk oss her:

Kantall AS

Du kan bestille mat på nett fra alle våre butikker. Logg deg inn som Trumf-kunde, så får du opp CC-mat sine priser, utvalg og tilbud. Besøk oss her:

 

CC MAT

Minel Skogvang Installasjon. Selskapet ble stiftet i 1998 og feiret 20 års jubileum i 2018. Minel har eierskap i selskap fra Otta i nord til Sarpsborg i sør. Konsernet består av til sammen 15 selskap. Vi dannet et felles konsern for å styrke mulighetene for fremtidig vekst. Dette er viktig for å ha lokal kontroll og sikre fremtidig verdiskapning. Når eiernes driftsselskap nå er løftet over i konsernet, får vi vist hvor store vi faktisk er. Vi blir mye mer synlige og attraktive som samarbeidspartner og leverandør. Det gjelder både ovenfor utbyggere, store entreprenører og mot privatkunder. Besøk oss her:

Minel Skogvang Installasjon

Erik Sveen AS kan hjelpe deg med graving, planering, drenering, klargjøring av tomt og kjøring av grus og pukk for å nevne noe. Besøk oss her:

Erik Sveen - graving og planering

I den tidligere Norges Bank-bygningen på Stortorget i Lillehammer finner du Hvelvet restaurant. Her får du god hjemmelaget mat i hyggelige og uformelle omgivelser, til fornuftige priser. Hit kan du ta med deg selv, venner, kollegaer, sjefer, ansatte, familie, barn, kunder og gjester til middag. Vi har også en cocktail & vinbar i etasjen over restauranten. Der blir det servert klassiske cocktail med en moderne innpakning. Ønsker du eget Chambre séparée så har vi 4 av de også!

Besøk oss her: Hvelvet Restaurant

TESS, Teknisk faghandel, har spesialisert seg på slanger til alle formål i over 50 år, og er i dag ledende leverandør av drift- og vedlikeholdsprodukter i Norge. Tekniske tjenester og bærekraftige løsninger som sikrer kundenes oppetid er en del av vårt DNA. Du møter fagfolk på begge sider av disken, og får markedets beste tilgjengelighet med mer enn 130 lokale servicesentre. Utvikling og innovasjon er ivaretatt med en egen teknisk divisjon som produserer spesialslanger samt en rekke ferdigprodukter innen hydraulikk og subsea. Besøk oss her:

Tess.no

Et tak skal ha mange nyttige funksjoner, og beskytte, berike og begeistre. Det fordrer at eiendomseier, prosjekterende ledd og entreprenør etterspør og velger kvaliteten som gjør at takene tåler belastningen de skal håndtere de neste tiårene. IcopalTak har avdelinger over hele landet, og er den mest komplette leverandøren til kompakte flate konstruksjoner. Besøk oss her:

IcopalTak AS

Felgen Trafikkskole. Vi hjelper deg å bli trygg i trafikken. Ring oss for flere detaljer. Konkurransedykige priser. Gratis Teorifilm. Dyktige lærere. Tjenester: Kjøreskole, Trafikalt grunnkurs, Trafikkskole m.m. Besøk oss her:

Felgen Trafikkskole AS

Stort utvalg av festemateriell, verktøy, kjemi, verneutstyr og verkstedutstyr. Lynrask levering og klikk og hent i butikk. Opprett konto og handle i dag! Besøk oss her: Würth nettbutikk

Sigurd & Ola Grimstad AS ble grunnlagt i 1939 av Sigurd Grimstad. Allsidighet og nærhet til kundene er viktige bærebjelker i virksomheten vår. I dag har vi over 50 kjøretøy i daglig drift og kan transportere det meste bortsett fra kjøl/frysevarer. Med destinasjoner over hele det sørlige Norge, kan vi være fleksible med tanke på returtransport. Fra Kankerud Fjelltak i Gausdal og Bottum grustak på Fåberg leverer vi alle typer grusmasser. Besøk oss her: <a href="https://www.grimstadas.no/">Sigurd Ola Grimstad AS</a> Velkommen til oss!

Naturskjønne omgivelser med flott utsikt over Mjøsa

Hytteutleie på Lillehammer med koselige hytter. Kort gangavstand til sentrum. Naturskjønne omgivelser med flott utsikt over Mjøsa. Send forespørsel. Bobil & Teltplasser. Besøk oss her: Lillehammer Turistsenter

Med nesten 70 år i bransjen har vi et stort nettverk av startklare og kompetente talenter. Vi gir oss ikke før du er fornøyd og har rett person på rett sted. Kontakt oss i dag! Kontakt oss. Besøk oss her:

Adecco Rekrutering og Bemanning

Larkas er et veletablert arkitektkontor bestående av dyktige arkitekter med nasjonal og internasjonal bakgrunn. Vi er stolte av faget og arbeidet vårt. Høy kvalitet, gode prosesser, interessante løsninger og kontroll over prosjektene er våre viktigste egenskaper.

Besøk oss her:Larkas Arkitekter

Euroskilt AS er markedsleder i Norge innen trafikksikkerhetsmateriell, og er en betydelig aktør innen utemiljø- og avsperringsprodukter som; benker, sykkelstativ, bommer og rekkverk. Bedriften ble etablert i 1985, og har i dag ca 125 ansatte. Vårt produktspekter er rettet mot trafikksikkerhet og utemiljø og består av; varslingsutstyr for vegarbeid, midlertidig rekkverk i stål for vegarbeid, støtputer for rekkverk, midtdelere samt trafikkskilt med godkjente skiltmaster for påkjøring. Besøk oss her: 

Euroskilt

Betonmast er et av Norges største entreprenør- og eiendomsutviklingskonsern. Virksomheten ble etablert i 2006, og omfatter i dag 9 entreprenørselskaper lokalisert i de største markedene i Norge. Konsernet omsatte for 7,2 milliarder kroner i 2021, og har om lag 700 medarbeidere. Vi tilbyr våre medarbeidere medeierskap i konsernet. Ved å gi deg og andre medarbeidere muligheten til eierskap, skaper vi en tilknytning som gjør at alle ønsker å bidra til å ta Betonmast et steg videre. Besøk oss her: Betonmast AS

Engers Lefsebakeri ble startet av Oddveig og Reidar Enger i et lite kjellerlokale i 1954. Forretningsideen var å gjøre et gammelt håndverk, lefsebaking, til levevei. Det var lange tradisjoner for slik bakverk i familien, og i en periode var 5 søsken sysselsatt i samme bransje.

De første 20 årene var preget av rent håndverk, med manuell kjevling og steking på åpen takke. På 70-tallet ble kjevlemaskiner tatt i bruk og det første steget var dermed tatt mot det som senere skulle bli en industrialisering av det gamle håndverket.

Besøk oss her: Engers Lefsebakeri

 

Rekedal Pølsefabrikk - spesialisert produsent av spekepølser Rekedal Pølsefabrikk AS, beliggende i Follebu i Gausdal, er en spesialisert produsent av spekepølser.

Våre spekepølser er kjent over store deler av Norge etter årelangt markedssalg (omførselshandel). Salget foregår gjennom selvstendige selgere med salgsvogner. De siste årene har bedriften utvidet salget og selger nå også gjennom dagligvarehandelen.

Besøk oss her:Rekedals Pølsefabrikk

Vi er en Lillehammerbedrift spesialisert på storformat kvalitetstrykk på glass, aluminium og andre plane flater, samt laminering av glass med trykk og tekstiler. Med markedets ypperste teknologi og til sammen over 60 års erfaring fra relaterte bransjer, er vi stolte av å kunne kalle oss Norges ledende bedrift innen produksjon av designglass.

Besøk oss her: Glamitec AS

Dahlsveen-Olsen er en kjøreskole med lang erfaring. Les mer og bestill kjøretimer her! Dahlsveen-Olsen har lang erfaring. Se vår kursoversikt og bestill time her! Gode priser. Erfarne lærere. Grundig opplæring. Kurs: Trafikalt grunnkurs, Moped, Motorsykkel, Personbil. Besøk oss her:

Trafikkskolen Dahlsveen Olsen AS

Usbl er Norges nest største boligbyggelag. Vi har i dag over 115 000 medlemmer og forvalter 1 700 borettslag og sameier over hele Østlandet. Helt siden 1948 har vi bygget og forvaltet boliger for våre medlemmer, og bygger alt fra urbane leiligheter til koselige rekkehus i skogkanten. Vi har et langsiktig og bærekraftig perspektiv i alt vi gjør, og har alltid i fokus at det skal være godt å bo og leve her. Vi står ovenfor store samfunnsmessige og miljømessige utfordringer, og som boligbyggelag ønsker vi å gjøre det litt enklere for alle å bidra der de kan. 

Besøk oss her:

USBL

Om Montér - Norges største byggevarekjede Montér er en del av Optimera AS, Norges største byggevarekjede. Vi har omtrent 140 Montér byggevarehus fra nord til sør, fulle av byggevarer for gjør-det-selv-markedet, byggmesterne og håndverkerne. Besøk oss her:

Montér AS

Lillehammer Taxi. Besøk oss her:

Lillehammer Taxi

Vi blåseisolerer alle typer konstruksjoner, også nybygg. Vi har avdelinger rundt om i Norge. Godkjent av Sintef for bruk i lukkede hullrom som vegg, bjelkelag og himling. Vi tar oppdrag både for private og næringskunder. Besøk oss her: Isobygg
Murer'n Innlandet AS

Vi startet med skip og hermetikk. Vi gikk inn i oljebransjen med tankskip og senere borerigger. Vi har satset på stål, aksjemarkedet og eiendom. Vi ønsker å gripe muligheter og skape lønnsomhet, uavhengig av bransje. De siste årene har utviklingen endret takt, og Smedvig har ikke holdt igjen.

 

I dag investerer vi i disruptive teknologier og nyskapende prosjekter i tillegg til fond, eiendom og private equity. Gjennom fire genereasjoner kjennetegnes historien vår av instinkt og vilje til å fornye oss. På akkurat samme måte skal vi skape vår fremtid.

Besøk oss her: Smevig Eiendom

Rud Rørlegger. Velkommen. Ditt lokale rørleggerfirma som påtar seg oppdrag for liten og stor. Lang erfaring og høy kompetanse på rørleggertjenester.

Trofe AS.

Besøk oss her: Trofe AS!

Gøy å bade for hele familien! Her kan du hoppe, plaske, trimme, dykke, trene, ta badstu eller rett og slett slappe av mens barna boltrer seg i leke­basseng og vannsklie. Lillehammer-Hafjell-områdets største badeanlegg Jorekstad fritidsbad er tilpasset alle aldersgrupper.

Besøk oss her:

Jorekstad Fritidsbad

SNEKKEREMIL AS Telefon: 952 23 108 Alt innen tømrerarbeid, små og mellomstore oppdrag!

Lillehammer Elektro er en stor og veletablert bedrift med rundt 30 ansatte fordelt på saksbehandlere, montører og lærlinger. 

Vi kan utføre alle typer svak- og sterkstrømsinstallasjoner, og har lang og god erfaring med elektroinstallasjoner for store nybygg, industri og privatboliger.

Det som kjennetegner Lillehammer Elektro er at våre elektrikere er kvalifiserte og solide fagfolk med grundig opplæring, høy kompetanse og rask responstid. Vårt mål er å være en pålitelig tjenestetilbyder innen alt av svak- og sterkstrømsinstallasjoner for bedrifts-, industri- og privatkunder. Vi har i tillegg Lampeforretningen, hvor vi kan tilby alt du måtte trenge når det kommer til belysning.

Besøk oss her:

Lillehammer Elektro

Orkla er leverandør av varer til Lillehammer Ishockeyklubb

Mjøsa Port og Montasje er en ledende bedrift i salg, service og montering av garasjeporter for privat, industri og landbruk. Besøk oss her:

Mjøsa Port og Montasje

Circle K Menkerud

Dekk1 skal være en norsk, frittstående, uavhengig dekk-kjede. Vi skal selge kvalitetsdekk og felger av kjente og ledende merker. Dekk1 skal være en faghandel kjede, og skal differensiere seg i markedet ved, fagkunnskap, vareutvalg service og profil.

Vårt mål er å være Norges største og ledende uavhengige dekk-kjede.

Dekk1 leverer dekk og felg til:

-Person og varebil

-Last og anlegg

-Truck og industri

-Landbruk -MC

Besøk oss her:

Dekk 1

Selskapets hovedsatsningsområde er Oppland og Hedmark. Vi ønsker å utvikle gode boliger og hjem. I samarbeid med våre partnere skal vi skape varige verdier som skal gå i arv i generasjoner.

Flere prosjekter er under utvikling til enhver tid, og vi er alltid på jakt etter nye muligheter. Har du tomt og/eller prosjekt som kan være interessant, ta gjerne kontakt med oss. Besøk oss her:

Ersgaard

 

Lillehammer Tak AS utfører taktekkingsarbeider på Flate tak, Terrasser, nedgravde Membraner og Radonsperrer. Vi utfører også leveranse og montasje av Sedum, samt permanente taksikringsløsninger. Vår visjon er at vi skal være en pålitelig samarbeidspartner for entreprenører, eiendomsbesittere og privatkunder i Innlandet.