• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 27 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Søndag Søn 4 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Søndag Søn 25 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar

Gullpartner Gausdal Landhandleri blir også draktsponsor på damelaget!

Det er med glede vi kan informere om at Gausdal Landhandleri har inngått avtale

På bildet: Salg og Markedsjef Unn-Elisabeth Tofthagen og Proff og Innkjøpssjef Ronny Bakken fra Gausdal Landhandleri i sammen men noen av jentene fra vårt nye Bambusaliga-lag.

Gullpartner Gausdal Landhandleri blir også draktsponsor på damelaget.

Det er med glede vi kan informere om at Gausdal Landhandleri har inngått avtale som draktpartner for vårt nyetablerte damelag som skal spille i Bambusaligaen ( Eliteserien). Dermed er den første partneren for damelaget på plass noe Markedssjef i Lillehammer Hockey Elite Rune Kaadekilde Hansen er meget godt fornøyd med.

Som sponsor for Lillehammer Ishockeyklubb var det helt naturlig for oss i Gausdal Landhandleri å bidra til at hockeyjentene får de samme muligheter som guttene, og vi oppfordrer andre sponsorer til å gjøre det samme.

Vi gleder oss til å følge våre to elitelag denne sesongen, sier Salgs og markedssjef i Gausdal Landhandleri Unn-Elisabeth Tofthagen.

Gausdal Landhandleri as er en familieeid, tradisjonsrik byggevareforretning med røtter tilbake til 1938. Hovedkontor og hovedlager ligger på Lillehammer. Gausdal Landhandleri selger og distribuerer byggevarer til privatmarkedet og bedriftsmarkedet på Østlandet.

Våre 23 byggevarehus finner du over hele Østlandet.