• Hovedpartnere

    Partnere

Søndag Søn 4 Desember Des
Torsdag Tor 8 Desember Des
Lørdag Lør 10 Desember Des
Onsdag Ons 28 Desember Des
Fredag Fre 30 Desember Des
Torsdag Tor 5 Januar Jan
Lørdag Lør 7 Januar Jan
Torsdag Tor 12 Januar Jan
Lørdag Lør 14 Januar Jan
Torsdag Tor 19 Januar Jan
Lørdag Lør 21 Januar Jan
Tirsdag Tir 24 Januar Jan
Torsdag Tor 26 Januar Jan
Lørdag Lør 28 Januar Jan
Torsdag Tor 2 Februar Feb
Lørdag Lør 4 Februar Feb
Torsdag Tor 16 Februar Feb
Søndag Søn 19 Februar Feb
Torsdag Tor 23 Februar Feb
Lørdag Lør 25 Februar Feb
Tirsdag Tir 28 Februar Feb

Seier for moralen!

L.I.K. slo Ringerike!

Det har vært en del nedturer og tunge tider siste ukene men L.I.K.-gutta har kjempet hardt og og holdt tenningen oppe hele veien. Når man gjør det, så kommer til slutt betalingen. I dag fikk laget endeling en opptur og deilig følelse av å vinne! Etter en godt gjennomført kamp av Lillehammer ble det poengdeling og straffer, hvor L.I.K. dro med seg to poeng og enormt deilig seier til stor jubel i Eidsiva Arena!

Lillehammer gikk hardt ut og dominerte stort i første periode. Hjemmelaget skapte sjanse på sjanse, men Ringerikes keeper Pettersson reddet det som kom. Til tross for stor dominanse spillemessig og antall muligheter så sto det 0-0 til første pause.

I andre periode jevnet det seg ut men Lillehammer var likevel det beste laget i spill fem mot fem. På tampen av perioden fikk L.I.K. et overtall som til slutt ga uttelling. Alexander Reichenberg var tilbake fra skade i dagens kamp og det var nettopp han som prikket inn 1-0 i overtall på et fint skudd!

I tredje periode fortsatte hjemmelaget å spille godt i fem mot fem, og de gangene det glapp så sto Daniel Ingvaldsen en bunnsolid kamp og reddet det som kom. Helt på tampen av kampen fikk gjestene et noe unødvendig overtallspill, som de til slutt utnyttet og utlignet til 1-1 på. L.I.K. sto i mot lenge og heltemodig, men skuddet til Dennis Ryttar fant nettmaskene.

I sudden hadde begge lag sine muligheter, men det hele endte i straffeslag. Og her fikk vi se noen herlige scoringer. Lillehammer scoret på hele fire straffer! Joakim Eidsa, Sverre Rønningen, Joachim Engesveen og Jeppe Meyer scoret på sine forsøk og man kunne til slutt juble for en deilig, etterlengtet og viktig seier!

Denne seieren var ikke bare etterlengtet, men en enormt viktig opptur etter de siste ukene med motgang i nye omstendigheter. I tillegg sementerte man også 7.plassen på tabellen, noe som man ikke tok for gitt til tross for komfortabel luke ned til lagene under.

Tusen takk til alle som kom og tusen takk for støtten! Vi kjemper på videre.