• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 7 Oktober Okt
Torsdag Tor 12 Oktober Okt
Lørdag Lør 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 19 Oktober Okt
Lørdag Lør 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 26 Oktober Okt
Lørdag Lør 28 Oktober Okt
Torsdag Tor 2 November Nov
Søndag Søn 5 November Nov
Torsdag Tor 16 November Nov
Lørdag Lør 18 November Nov
Torsdag Tor 23 November Nov
Søndag Søn 26 November Nov
Torsdag Tor 30 November Nov
I dag 2 Desember Des
Torsdag Tor 7 Desember Des
Lørdag Lør 9 Desember Des
Tirsdag Tir 19 Desember Des
Torsdag Tor 21 Desember Des
Torsdag Tor 28 Desember Des
Lørdag Lør 30 Desember Des
Torsdag Tor 4 Januar Jan
Lørdag Lør 6 Januar Jan
Torsdag Tor 11 Januar Jan
Lørdag Lør 13 Januar Jan
Torsdag Tor 18 Januar Jan
Søndag Søn 21 Januar Jan
Torsdag Tor 25 Januar Jan
Lørdag Lør 27 Januar Jan

Seier for moralen!

L.I.K. slo Ringerike!

Det har vært en del nedturer og tunge tider siste ukene men L.I.K.-gutta har kjempet hardt og og holdt tenningen oppe hele veien. Når man gjør det, så kommer til slutt betalingen. I dag fikk laget endeling en opptur og deilig følelse av å vinne! Etter en godt gjennomført kamp av Lillehammer ble det poengdeling og straffer, hvor L.I.K. dro med seg to poeng og enormt deilig seier til stor jubel i Eidsiva Arena!

Lillehammer gikk hardt ut og dominerte stort i første periode. Hjemmelaget skapte sjanse på sjanse, men Ringerikes keeper Pettersson reddet det som kom. Til tross for stor dominanse spillemessig og antall muligheter så sto det 0-0 til første pause.

I andre periode jevnet det seg ut men Lillehammer var likevel det beste laget i spill fem mot fem. På tampen av perioden fikk L.I.K. et overtall som til slutt ga uttelling. Alexander Reichenberg var tilbake fra skade i dagens kamp og det var nettopp han som prikket inn 1-0 i overtall på et fint skudd!

I tredje periode fortsatte hjemmelaget å spille godt i fem mot fem, og de gangene det glapp så sto Daniel Ingvaldsen en bunnsolid kamp og reddet det som kom. Helt på tampen av kampen fikk gjestene et noe unødvendig overtallspill, som de til slutt utnyttet og utlignet til 1-1 på. L.I.K. sto i mot lenge og heltemodig, men skuddet til Dennis Ryttar fant nettmaskene.

I sudden hadde begge lag sine muligheter, men det hele endte i straffeslag. Og her fikk vi se noen herlige scoringer. Lillehammer scoret på hele fire straffer! Joakim Eidsa, Sverre Rønningen, Joachim Engesveen og Jeppe Meyer scoret på sine forsøk og man kunne til slutt juble for en deilig, etterlengtet og viktig seier!

Denne seieren var ikke bare etterlengtet, men en enormt viktig opptur etter de siste ukene med motgang i nye omstendigheter. I tillegg sementerte man også 7.plassen på tabellen, noe som man ikke tok for gitt til tross for komfortabel luke ned til lagene under.

Tusen takk til alle som kom og tusen takk for støtten! Vi kjemper på videre.