• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 27 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Søndag Søn 4 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Søndag Søn 25 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar

J. Barlund Anleggsgartner fornyer sin avtale med Lillehammer Ishockeyklubb

På bildet: Jostein og Jens Barlund i anleggsgartner J. Barlund i den nye rundkjøringen bedriften bygger nord i Sigrid Undsetsvei.

J. Barlund Anleggsgartner, mangeårig samarbeidspartner til Lillehammer Ishockeyklubb har fornyet sin avtale med klubben.

Sponsoransvarlig Rune Kaadekilde Hansen er glad for å ha den tradisjonsrike Lillehammerbedriften med videre. Vi trenger et mangfold av partnere i nettverket til klubben og det er viktig at partnerne benytter hverandres varer og tjenester, sier Kaadekilde Hansen.

Anleggsgartner J. Barlund en familiebedrift med røtter tilbake til slutten av 1950 tallet. Gartner John Barlund dyrket da grønnsaker og blomster på friland. På 1990 tallet ble blomsterbutikken lagt ned, og dermed større satsing som anleggsgartner.

Anleggsfirmaet drives i dag av 2 og 3 generasjon Barlund, Jens og Jostein. Jens med over 25 års erfaring innen faget, og sønnen Jostein som har vokst opp med faget og med fagbrev som anleggsgartner siden 2006.

Vi har erfaring og mannskap til å levere en komplett pakke til våre kunder. Ingen oppdrag for små eller stor. Alt innen graving og anleggsgartnerarbeider og alt vedrørende utomhusanlegg er våre fagområder sier 2 generasjoner Barlund.