• Hovedpartnere

    Partnere

Jonas Medby har signert treårskontrakt

Lillehamringen, Jonas Medby, vender hjem til moderklubben. 22-åringen har skrevet en treårskontrakt med klubben.

Jonas Medby er veldig godt fornøyd med å være hjemme igjen. -Jeg føler Lillehammer er det riktige steder for meg å utvikle meg videre. Samtidig har Lillehammer et bra lag og er en klubb jeg naturligvis alltid har vært glad i. Jeg gleder meg fryktelig til sesongen er i gang igjen.

Medby fikk to sesonger på A-lagt til L.I.K. før han dro videre til Stjernen der han har tilbrakt de to siste sesongene. Hovedpersonen selv er klar på at han har utviklet seg siden sist. -Først og fremst har jeg fått to år med erfaring og jeg føler at jeg er en mer stabil spiller generelt og har utviklet det defensive spillet mitt.

Fra klubbens og Jonas sin side var det et ønske om å få til en avtale over flere år. Dette gir stabilitet og kontinuitet til både klubb og spiller. -Både Lillehammer og jeg ønsket en avtale over flere år. Det er en trygghet og vite at man skal være i en klubb i minst tre år framover, så jeg er veldig fornøyd med det!

Årets sesong ble av det amputerte slaget, men det går fort til en ny sesong. Jonas Medby har klare tanker om hva han ønsker å oppnå de neste tre sesongene. -For min egen del er det å jobbe hardt for å bli litt bedre hver dag og ta større steg sesong for sesong. Jeg forventer at Lillehammer vil være med å kjempe i toppen av ligaen de neste årene. Det hadde vært stort å vunnet et NM-gull med moderklubben, avslutter Jonas!

Med det er det bare å glede seg over at Lillehamringen, Jonas Medby, er L.I.K.-spiller de tre neste sesongene.