• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 24 Februar Feb
Lørdag Lør 26 Februar Feb
Tirsdag Tir 1 Mars Mar
Torsdag Tor 3 Mars Mar
Lørdag Lør 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 8 Mars Mar
Torsdag Tor 10 Mars Mar
Søndag Søn 13 Mars Mar
Tirsdag Tir 15 Mars Mar
Torsdag Tor 17 Mars Mar
Lørdag Lør 19 Mars Mar
Mandag Man 21 Mars Mar
Onsdag Ons 23 Mars Mar
Fredag Fre 25 Mars Mar
Lørdag Lør 13 August Aug
Tirsdag Tir 16 August Aug
Lørdag Lør 20 August Aug
Torsdag Tor 1 September Sept
Lørdag Lør 3 September Sept
Tirsdag Tir 6 September Sept
Lørdag Lør 10 September Sept
Torsdag Tor 15 September Sept
Lørdag Lør 17 September Sept
Tirsdag Tir 20 September Sept
Torsdag Tor 22 September Sept
Søndag Søn 25 September Sept
Søndag Søn 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt

Reichenberg med i to nye år!

Alexander Reichenberg har skrevet under ny 2-års kontrakt

Lagbygget for neste sesong er allerede godt i gang og i kveld kan vi annonsere at Alexander Reichenberg har skrevet under en ny toårsavtale. Reichenberg kom tilbake til moderklubben forrige sommer og hadde en pluss-avtale etter endt sesong. Den er nå gjort om til en toårskontrakt som gjelder ut 2023/2024-sesongen.

Alexander spilte seg raskt inn i god form og leverte 40 målpoeng på 50 kamper inkludert sluttspill foregående sesong og ble raskt en av publikumsfavorittene. Totalt har Reichenberg produsert 311 poeng på 493 kamper i Fjordkraftligaen (inkludert sluttspill) og er med det en av de mest erfarne spillerne i L.I.K.-troppen.

Her finner du statistikken til Alexander Reichenberg.

Sportsjef Atle Svendsrud er godt fornøyd med at partene har landet en ny avtale: -Alexander og vi har hatt god dialog hele veien siden sesongslutt. Det var en klausul i avtalen, men det var ingen dramatikk eller sak rundt det, det var mer formaliteter. Nå er formalitetene på plass og vi kan med glede si at Reichenberg skal spille for klubben han elsker i to nye sesonger. Han er en viktig spiller for oss, og vi vet også at han setter stor pris på klubben og ser frem til å glede publikum med mål og målgivende pasninger.

Også hovedtrener Aleksander Smirnov er meget fornøyd med å se #61 videre i L.I.K-drakta: -Alex er en talentfull spiller som gir oss x-faktor. Han har masse gode kvaliteter i seg, og enhver trener ønsker selvsagt å ha en slik spiller til rådighet. Jeg sammen med mitt trenerteam er veldig glade for at Alexander er med videre, han står på hardt og gir alt hele tiden. Han har en viktig rolle i laget og er en av kjernen i stammen vår.