• Hovedpartnere

    Partnere

Unggutter tar steget opp på A-laget

Fem unge lovende spillere tar steget opp på A-laget

Vegard Fredriksen, Adrian Ellingsen og Jonas Bjerke har alle signert 1+1-kontrakter med A-laget.

Per Johansen og Sander Ødegard har også signert nye kontrakter med klubben. Både Per og Sander har signert 1+1 utviklingskontrakter med L.I.K. Utviklingskontrakt er spillere som vi tror på i fremtidens A-lag, men som i utgangspunktet er tiltenkt U 20 spill, men hospitere på A-laget, og er med på treninger kommende sesong. Vi ønsker å gi unge spillere sjansen og kunne utvikle seg i sitt tempo.

Vi har en veldig god og treningsvillig spillerstall på U 18 og U 20 kommende sesong, og vi er helt sikker på at flere vil ta store steg fremover.

Vi som klubb ønsker å utvikle spillere og gi de muligheten. Vi har inngått et tettere samarbeid med NTG, og ansatt Henrik Jakobsen som fysisk trener, både hos NTG og i L.I.K. Dette er noe som vil styrke vår posisjon, og hjelpe oss til å utvikle enda flere spillere på et høyt nivå. Målet er jo at spillerne skal utvikle seg hos oss og ta steget opp på A-laget. Disse 5 gutta er et levende eksempel på at systemet vi utvikler fungerer over tid, om innsatsen og viljen er til stede.