• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 27 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Søndag Søn 4 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Søndag Søn 25 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar

Markedsnytt

Ytterligere sju partnere har fornyet sin avtale med Lillehammer Ishockeyklubb. Vi er ekstremt stolte av våre partnere, og oppfordrer alle til å bruke partnerne våre. Disse har forlenget sin partneravtale med klubben:

Mjøs-Produkter AS på Rudshøgda fornyer avtale!

Mjøs-Produkter AS har vært partner til Lillehammer Hockey i en årrekke, og velger å fornye avtalen.

«Vi ser at det jobbes godt i Lillehammer Hockey. Det er artig at klubben er med og kjemper i toppen, selv om det er mindre økonomiske ressurser her enn i enkelte andre klubber. At klubben er flinke til å utvikle og rekruttere egne unge spillere har vi virkelig sansen for. Dette er slik vi selv jobber, sier Svein Slåen Daglig leder i Mjøs-Produkter AS»

Mjøs–Produkter AS er din totalleverandør på gulvløsninger i Innlandet. Vi utfører sliping/polering, pigging, fresing, flytsparkling, trinnlydgulv og epoxy/polyuretan belegning av betonggulv.

Vi er også eksperter på injeksjon i betong.

Våre kunder er alt fra privatpersoner med det lille badet, til proffkunder med store arealer. Vi har egne pumpebiler for gulvavretting.

Har du behov for våre tjenester ta kontakt: Svein Slåen daglig leder 99301600 eller [email protected]

Hovedpartner KIWI i 2 nye år!

Kiwis logo har prydet fronten på Lillehammers drakt i flere tiår. Det skal det gjøre i ytterligere 2 år.

Kiwi Norge as og Bergseng Drift har denne uken skrevet under en ny avtale som Hovedpartner med Lillehammer Ishockeyklubb.

Øyvind Berg, salgssjef i Lillehammer Hockey Elite håper hele hockeyfamilien benytter seg av vår hovedpartner KIWI sine butikker i nærområdet.

Butikkene finner du følgende steder: Storgata, Stampa, Vingnes, Søre Ål, Nordre Ål, Smestad, Røyslimoen, Sjusjøen, Øyer, Follebu, Gausdal og Biri.

Kiwis prisløfte. «Vi gir oss Aldri på pris»

PS: I sesongen 21/22 trekker vi ut en varekurv fra KIWI verdi kr 1000,- på alle hjemmekamper.

Hovedpartner Structor er med videre!

Structor i Norge er i dag etablert med 10 selskaper med over 80 ansatte i Oslo, Lillehammer, Fredrikstad. Tønsberg, Sandefjord, Trondheim og Stavanger.

Structor startet sin virksomhet på Lillehammer i 2014 og har kontorer i Fåberggata 116. Vi har sterkt fokus på fag, støttet av enkle administrative systemer.

Våre medarbeidere har variert og lang erfaring fra mange ulike oppdrag, og innen alle faser av et prosjekt, fra ideskisser til bistand i anleggsfasen. Våre oppdrag involverer oftest mange ulike fag, men firmaets basisområder pr. i dag er:

• Arealplanlegging

• Samferdsel

• Vann og avløp

• Bygge og prosjektledelse.

I prosjekt som involverer andre fag, knytter vi til oss faste samarbeidspartnere og underleverandører tilpasset det enkelte prosjekt. Våre største kunder er Statens vegvesen, Jernbaneverket, Forsvarsbygg, kommuner og private utbyggere.

Structor Lillehammer har vært STOLT partner av Lillehammer Ishockeyklubb siden oppstarten i 2014.

Rud Rørlegger fornyer sin avtale med Lillehammer Hockey!

Partner Rud – Rørlegger blir med oss videre.

Rud er et lokalt rørleggerfirma som påtar seg oppdrag for liten og stor. De har lang erfaring og høy kompetanse på rørleggertjenester.

Rud Rørlegger har selvsagt Våtromsertifikat og Sentral godkjenning. Kort sagt det grunnleggende som skal til for yte god service og gir deg trygghet.

Har du behov for rørleggertjenester ta kontakt med:

Calle Rud 95730011 [email protected]

Bruk våre Partnere!

Odontia Lillehammer Tannhelse

Odontia Lillehammer Tannhelse i Nymosvingen fornyer sin avtale som Bronsepartner i Lillehammer Ishockeyklubb.

Odontia Lillehammer Tannhelse har en bred faglig kompetanse og et behandlingstilbud fordelt på 2 avdelinger, på Lillehammer og Fåvang.

Teamet består av allmenntannleger, oralkirurg, periodontist, kjeveortoped og tannpleier, som sørger for en god tannlegeopplevelse.

Tannlege Truls Gulling går også inn som en del av Medical – teamet rundt Lillehammer Ishockeyklubb.

Som medlem i Lillehammer Ishockeyklubb får du medlemsrabatt. Gi beskjed ved bestilling. Bruk våre partnere!

Enda en GULLPARTNER er med videre!

Brødrene Lunn As er et maskinentreprenør – og transportfirma stasjonert i Lillehammer. Vi tilbyr tjenester innen massetransport og asfalttransport. Brødrene Lunn er lokalisert i Lillehammer, men tar oppdrag over hele sentrale Østlandet.

Brødrene Lunns logo skal også neste sesong pryde ryggen på Lillehammer Ishockeyklubbs drakter.

Deres tjenester:

  • Massetransport. Store som små oppdrag. Vi har biler ledig for oppdrag nesten til enhver tid.

  • Asfalt Transport. Vi har i mange år vært transportør for aktører som Veidekke Industri as, YIT, PEAB m. flere.

  • Graving. Tomter, drenering, VA ++++

Trenger du en erfaren og løsningsorientert entreprenør? Kontakt oss i dag for befaring av området eller for bestilling av oppdrag. Br. Lunn As, Dampsagveien 47 Lillehammer 97070075 eller [email protected]

Gullpartner Ramsøy er med i ytterligere en sesong!

Ramsøy AS har i over 100 år vært din lokale rørlegger i Lillehammer og Omegn – det skal vi fortsette med!

Vi hjelper både bedrifter og privatpersoner, og utfører alt av rørleggerarbeid til store og små prosjekter. Både hjemme og på hytta.

Skal du pusse opp badet? Vi hjelper deg med oppussing og totalrenovering av badet ditt. I vår store baderomsbutikk kan du se mange utstillinger og hente inspirasjon på alt fra dusjkabinett, baderomsmøbler, fliser og kraner. Ta kontakt med oss for gratis befaring av ditt bad.

Les mer på www.ramsoyas.no. Kontakt oss på tlf. 61248030, e-post [email protected] eller besøk vår butikk i Løkkegata 16.