• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 27 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Søndag Søn 4 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Søndag Søn 25 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar

Karl Markström er klar for L.I.K.

Vi er glade for å kunne fortelle at Karl Markström har signert en kontrakt med Lillehammer Ishockeyklubb. 22-åringen, med fortid i Ringerike, har signert en 2+1-årskontrakt.

Markström har de siste sesongene spilt for Ringerike, men gleder seg nå til å komme til Lillehammer.

  • Jeg vil komme til L.I.K. for å ta neste steget i min hockeykarriere og utvikle meg som hockeyspiller. Jeg har bare hørt bra saker om byen og klubben, så det føles veldig kult å komme til Lillehammer.

22-åringen har mestparten av sin karriere spilt i aldersbestemte ligaer i Sverige, samt en kamp i HockeyAllsvenskan og noen flere i HockeyEttan før han i 2019/20-sesongen kom til Ringerike. Han beskriver seg selv som spiller slik.

  • Jeg vil si at jeg er en tøff back som liker å spille fysiskt og som ikke backer når det blir litt hett. Skuddet mitt er også noe jeg gjerne utnytter når jeg får sjansen.

Ambisjonene for kommende sesong er allerede på plass.

  • Personlig så vil jeg spille mange minutter og bidra "hver kveld" til at vi skal vinne kamper. Jeg ønsker også å stabilisere meg på et jevnt bra nivå hele sesongen. For lagets del så handler det om at vi skal være med å krige i toppen av serien og gå langt i sluttspillet, avslutter svensken.

Det er verdt å merke seg at Karl har dobbelt pass og dermed ikke tar en importplass.

Velkommen til Lillehammer og L.I.K.!