• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 27 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Søndag Søn 4 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Søndag Søn 25 Februar Feb
Torsdag Tor 29 Februar Feb
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lørdag Lør 16 Mars Mar
Tirsdag Tir 19 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar

Klart for treningskamp i Eidsiva Arena

Første treningskamp hjemme

Sommeren er på hell og det betyr at hockeysesongen nærmer seg med storskritt! Lillehammer-gutta har allerede fått to kamper i beina på borteis og nå skal laget for første gang vise seg frem på hjemmeis da Vålerenga kommer på besøk på lørdag.

L.I.K. har spilt 2-2 mot SIL (tap på straffer) i den aller første treningskampen på Hamar, før det ble en 3-1 seier mot MS i Oslo. Alle de nye spillerne har tilsluttet seg troppen og vært involvert i kampene. Flere av dem har også notert seg i målprotokollen med mål og assist, så det er bare å møte opp i Eidsiva Arena på lørdag for å følge både nye og "gamle" spillere og støtte guttene på veien mot ny sesong. For gjestene fra hovedstaden blir dette sesongens første oppkjøringskamp. VIF har fått på plass ny trener og flere nye brikker i laget, så det blir spennende test for L.I.K.-gutta ved å møte "iskrigerne".

Trener Aleksander Smirnov er fornøyd med oppkjøringen så langt:

  • vi trener hardt og forbederer oss godt inn mot nye sesongen. Nå har vi spilt to kamper og jeg synes vi har fått mye ut av det. Vi gjør mye bra, men vi har også veldig mye å jobbe med. Vi jobber både med systemer og taktikk, samt individuelle oppgaver og ting som vi ønsker å bli bedre på og utvikle hos hver enkelt spiller. Det bor mye bra potensiale i dette laget, og vi ønsker etter beste evne til å få frem dette for å gi vårt publikum noe å se frem til.

Pucken droppes kl 16:00. Velkommen til ny sesong i Eidsiva Arena!