• Hovedpartnere

Onsdag Ons 23 Mars Mar
Fredag Fre 25 Mars Mar

Orientering om Lillehammer Ishockeyklubb

Den opprinnelige Lillehammer ishockeklubb ble, etter pålegg fra ishockeyforbhundet i 2016,delt i to selvstendige klubber, som i dag bærer navnene Lillehammer Ishockeyklubb Bredde og Lillehammer ishockeyklubb Elite. Klubbene ønsker å fremstå utad som en klubb med ansvar for ishockeysporten i Lillehammerregionen. Klubbene har derfor inngått en samarbeidsavtale, som regulerer en rekke vesentlige forhold for samfunksjonen.

Samarbeidsavtalen ble revidert og vedtatt på begge årsmøter i 2021. Avtalen finner du her. Ett av de vesentligste punktene i avtalen er, at klubbene skal ha felles daglig leder og administrasjon.

AD MEDLEMSKAP I L.I.K. :

Klubbene har eget medlemsregister. Kontingent betales og registreres for alle  i L.I.K. Bredde.

Alle medlemmer i Bredde over 15 år, blir automatisk også registrert i L.I.K. Elite.

Årsmøtene har også vedtatt at det ikke er mulig å bare være medlem i L.I.K. Elite.

Kontingent i Bredde er satt til kr.400,-. Kontingent i Elite er kr.0,-