Ny hjemmekamp i Eidsiva Arena
Publisert: 2023-02-18
L.I.K. tar i mot MS

Til helgen er det mer hockey i Eidsiva Arena og denne gang er det tabellnabo Manglerud Star som kommer på besøk. Lillehammer-gutta er klare for ny hjemmekamp og trenger din støtte for å ta en seier på søndag!

Forrige oppgjør mot Stjernen ble jevnere enn mange spådde, og til tross for tynn tropp og mye skader så hold L.I.K.-laget Stjernen lenge til uavgjort. Det holdt ikke helt inn, men det ble med tre scoringer i overtall og bedre defensiv spill, så dette er ting man tar med seg videre.

MS på sin side tok et poeng mot Sparta i forrige oppgjør, noe som kan være gull verdt for Oslo-klubben for holde på sin 8.plass og gå til sluttspillet. Ringerike er nå fire poeng bak MS, så her er det fortsatt tett og jevnt og MS har mye å spille for. Men Lillehammer har ingen planer om å gi MS noe som helst og jakter en seier og en godfølelse og skal gi alt dem har med en klar gameplan for å komme seirende ut av oppgjøret.

Vi håper du tar turen og tar med en kamerat eller et familiemedlem med på kampen og gir gutta en god støtte kommende søndagskveld! Kampstart i Eidsiva Arena er kl 17:00, velkommen på kamp!

Dette er også årets Bamsekamp. Les mer om bamsekampen her.

Statistikk:

  • Poengkonge: Jeppe Meyer 8+14=22 poeng - Emil Bejmo 13+19=32 poeng
  • Flest mål: Adrian Ellingsen 9 mål - Emil Bejmo 13 mål
  • Daniel Ingvaldsen 86,5% - Aleksander Johnsen 83,9%, Albert Adamsen 90,0%
  • Powerplay: 20,1% - 11,8%
  • Undertall: 79,9% - 80,1%
LILLEHAMMER ISHOCKEYKLUBB
General partnere