Velkommen til Bamse-bonanza
Publisert: 2023-02-17
Lillehammer Hockey inviterer til BamseBonanza-kamp i Eidisiva Arena søndag 19. februar.

For flere hockeyklubber i Norge er BamseBonaza et av årets store høydepunkt. Konseptet er at man inviterer til en familiedag hvor barn oppfordres til å ta med seg en bamse de vil gi til noen som trenger den. Bamsene vil bli gitt til barneavdelingen på sykehuset og Stine Sofie stiftelsen.

Ved hjemmelagets første scoring kastes bamsene ut på isen. Symbolikken som er den grunnleggende drivkraften er at barn hjelper hverandre og viser raushet ved å dele noe med barn som trenger det. Og joda, dere voksene kan selvfølgelig også kaste kosedyr på isen etter Lillehammer’s første scoring, men dette er barnas store dag. På kampdag vil flere av våre samarbeidspartnere ha familieaktiviteter i fanzone-området i vestibylen. Vi åpner derfor 90 minutter før kamp så ta med deg familien og ha la barna prøve morsomme aktiviteter og ha det gøy. Praktisk info:

**- Ta med en bamse som kan kastes på isen ved første scoring. Det settes pris på om du har anledning til å vaske bamsen og pakke den inn i plast. Men det viktigste er å ta med seg en bamse dere vil gi.

  • Har du ikke bamse, fortvil ikke. Hovedsponsor McDonald’s gjør det mulig å kjøpe Rasken-bamse for 100 kroner, hvor hele beløpet går uavkortet til Stine Sofie Stiftelsen.
  • Vi åpner klokken 15:30.** La oss sammen fylle hallen og vise at vi støtter våre lokale helter i årets nest sist hjemmekamp (før sluttspillet).
Daniel Nordby
General partnere