Kjempe på videre i ny hjemmekamp!
Publisert: 2023-01-26
L.I.K. tar i mot Sparta

Etter en etterlengtet opptur og deilig seier i Eidsiva Arena på tirsdag ser vi frem mot en ny hjemmekamp denne uken. På torsdag kommer gulljagende Sparta på besøk.

En opplevelse som på tirsdag gir et lag energi, ny boost og tro på det man jobber med og mot. Selv om alle er klar over realitetene med at laget er veldig svekket og foventningene er lave, så har spillerne alltid en forventning til seg selv og mål om å vinne hver eneste kamp. Det har guttene også på torsdag, til tross for at Sparta er et av ligaens formlag og et lag som jakter seriegull.

Torsdagens serierunde setter i gang den siste fasen av seriespillet og den femte runden med møtene mot alle motstandere i ligaen. Innbyrdes mot Sparta denne sesongen er 2-2 og dette er et lag L.I.K. har spilt jevnt med de siste årene. L.I.K. blir etter all sannsynlighet nr.7 på tabellen, mens Sparta som nevnt jakter et seriegull, så her er alt presset på gjestene og L.I.K. kan sleppe seg løs og spille sin hockey.

Vi håper du tar turen til hallen og gir guttene den støtten de fortjener. Ta med en kamerat eller et familiemedlem og se et fryktløst L.I.K.-lag på isen! Kampstart i Eidsiva Arena er kl 18:30.

Statistikk:

  • Poengkonge: Sverre Rønningen 6+17=23 poeng - Kristian Jacobsson 16+23=39 poeng
  • Flest mål: Vegard Fredriksen 8 mål - Emil Lundberg 21 mål
  • Daniel Ingvaldsen 87,5% / 3,97 GAA - Kevin Carr 92,7% / 1,95 GAA, Tobias Normann 92,6% / 1,96 GAA
  • Powerplay: 20,5% - 25,8%
  • Undertall: 82,7% - 85,3%
LILLEHAMMER ISHOCKEYKLUBB
General partnere