Spennende amerikaner klar for L.I.K
Publisert: 2023-10-30
27 år gamle Dallas Gerads er klar for L.I.K

Dallas Gerads er en amerikansk Center/Forward fra Blaine, Minnesota. Han har spilt de to siste sesongene i ECHL for Greenville Swamp Rabbits med et lite opphold i AHL for Cleveland Monsters. Før det spilte han D1 college hockey i fire år for Minnesota State Mankato. Kontrakten hans er i første omgang en tryout-kontrakt på en måned med mulighet for forlengelse.

“Jeg er en hardtarbeidende toveis-center som bringer en god blanding av ferdigheter og hardt arbeid. Jeg er en fysisk spiller som også vil spille andre gode, men også gjøre mål. Jeg jobber ekstremt hardt og jobber hele tiden for å bli bedre hver dag. Jeg har også gode lederegenskaper, noe jeg vil ta med meg til laget også. Jeg har ikke hørt annet enn gode ting om Norge og Lillehammer, og har snakket med noen venner som har spilt i Norge, de hadde ikke annet enn gode ting å si. Jeg har hørt hvor vennlige folk er og hvor vakkert Norge er. Den siste tiden har jeg trent i Minnesota med et college-lag og føler meg veldig klar når jeg kommer til Lillehammer og er spent på å komme i gang og møte laget, ansatte, fans og spille for Lillehammer! Jeg har hørt at ligaen er rask og skilled med mange dyktige spillere! Jeg er spent på denne muligheten og utfordringen jeg har foran meg!”

Med støtte fra et knippe trofaste sponsorer; Thor Bergseng & Co AS, Medby AS, Structor AS samt en sponsor til har det vært mulig å signere Dallas.

Vi gleder oss til Dallas er på plass!

Lillehammer Ishockeyklubb
General partnere