"Det gir ekstra energi til oss på isen og hjelper oss i de jevne kampene!"
Publisert: 2023-10-23
Denne uken har vi to viktige hjemmekamper på menyen! Joachim Engesveen deler sine tanker rundt Stjernen hjemme på torsdag og Hockey Classic på lørdag.

På torsdag 18.30 møter vi Stjernen hjemme. En kamp som vil påvirke tabellen. Per nå ligger vi på 4. plass, 3 poeng foran Stjernen på 5. plass som har en kamp mindre spilt. Hittil i sesongen har laget prestert jevnt over godt. Knepne tap og formidable seiere gjør det enda morsommere å se ishockey live i hallen vår! For å fortsette den gode trenden på isen er det enormt viktig å mobilisere på tribunen. Vi er avhengig av DIN støtte både torsdag og lørdag.

Joachim Engesveen gleder seg til begge kampene denne uken og håper flere tar turen på kampene!

“Det å ha folk på tribunen betyr mye. Det gir ekstra energi til oss på isen og hjelper oss i de jevne kampene. Jeg synes publikum i Eidsiva Arena har vært veldig bra i år, og jeg håper enda flere kommer på kamp fremover! I kampene denne uken har vi stor tro på poeng i begge kampene. Vi kommer til å gå ut med mye energi som alltid, og gjøre livet surt for Stjernen og Storhamar. Jeg håper virkelig at folk kommer på kamp både torsdag og lørdag. Vi spiller en underholdene og morsom hockey om dagen, og er fulle av energi og klare for en morsom uke! Vi håper så mange som mulig vil være med på tribunen for å hjelpe oss til 6 poeng! At folk kommer på torsdagskampen også og lager liv er en fin oppvarming til lørdag! Hockey Classic blir enormt kult! Det blir min aller første, så jeg gleder meg kanskje litt ekstra. Det ser ut som det blir mye folk også, så jeg tror det blir en kul opplevelse!”

Bli med og se ishockey live du også!

PS: Vi skal straks ha en konkurranse gående på Facebook og Instagram der du kan vinne billetter til torsdagens kamp mot Stjernen! Følg med.

Lillehammer Ishockeyklubb
General partnere