• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 4 Januar Jan
Lørdag Lør 6 Januar Jan
Torsdag Tor 11 Januar Jan
Lørdag Lør 13 Januar Jan
Torsdag Tor 18 Januar Jan
Søndag Søn 21 Januar Jan
Torsdag Tor 25 Januar Jan
Lørdag Lør 27 Januar Jan
Torsdag Tor 1 Februar Feb
Søndag Søn 4 Februar Feb
Torsdag Tor 15 Februar Feb
Søndag Søn 18 Februar Feb
Torsdag Tor 22 Februar Feb
Søndag Søn 25 Februar Feb
I dag 29 Februar Feb
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lørdag Lør 9 Mars Mar

Daniel Sørvik trer inn i rollen som assistenttrener!

Vi ønsker Daniel Sørvik velkommen til Lillehammer Ishockeyklubb i jobben som assistenttrener!

Daniel har sin bakgrunn som ishockeyspiller og la opp forrige sesong grunnet gjentatte hjernerystelser. Nå ser han frem mot å ta fatt på trenerkarrieren i L.I.K der han går inn i rollen som assistenttrener i trenerteamet sammen med hovedtrener Jakub Petr. Daniel har signert en kontrakt som strekker seg ut sesongen 24/25. Daniel har spilt ishockey profesjonelt i utlandet i Sveits og Tsjekkia. Han har representert Norge på alle aldersbestemte landslag og spilt hele 5 A-VM samt 2 OL med A-landslaget.

«Daniel kommer til å bidra med sin gode erfaring som spiller på et høyt internasjonalt nivå som han kan bruke i arbeidet med våre spillere. Han vet hva som kreves og vil jobbe spesielt tett opp mot våre backer» sier sportsutvalget.

Daniel selv sier følgende om sin nye jobb:

"L.I.K tok kontakt med meg om det kunne være interessant å bli assistenttrener, noe det absolutt er. Å da få muligheten til å jobbe med Elitespillere er en mulighet jeg ikke kunne si nei til. Jeg gleder meg til å jobbe med Jakub og bli kjent med laget, og er sikker på at vi kommer til å utvikle oss sammen igjennom hele sesongen. Jeg er jo ganske fersk som trener, men føler at jeg har gode kommunikasjonsevner og et øye for detaljer. Det blir nok litt rart å stå på trenerbenken i stedet for å være på isen. Men jeg tar med meg mye erfaring som jeg gleder meg til å formidle videre og ser fram imot å utvikle både meg selv, enkeltspillere og laget. Mine tanker om L.I.K som klubb er at det er en fin klubb med mye engasjement rundt seg. Lillehammer som by gleder jeg meg til å bli bedre kjent med!"

Vi ønsker Daniel velkommen til oss!